Det bästa med att bo på hotellet som vi bor på är att vi har tillgång till spa och att Securitas står för det. Det är jätte bra avkoppling så här en dag innan självskyddet imorgon. Lite bilder på spat. Så hörs vi imorgon ikväll igen. ursäkta för sista bilden. Det är en ångbastu som jag stod i.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 47 Readers

Likes

Comments

Det blir verkligen långa dagar med pluggande och kurs.
Går upp vid 6:00 och gå och lägger mig runt 00:00. Det blir inte mycket sömn men det får jag ta. får sova till helgen eller. "Vila kan man göra när man är död" heter det har jag för mig. Jag ska inte klaga när jag klarar allt har jag ett sommarjobb och en extra utbildning.
Detta är en av mina böcker jag måste läsa ur. Och nu kanske ni kan räkna ut va jag ska bli.
Men nu är det dags att fortsätta plugga Bevakningsjuridik

  • 62 Readers

Likes

Comments

Hej på er!
Som jag pratade om i måndags så är jag på utbildning för ett nytt jobb och jag är nere i Göteborg för detta. När jag är här så sover jag på hotell här. Vilket inte så konstigt för mig men det som är det bästa här är maten. Det är mycket fisk och det har jag saknat. Här kommer lite bilder på mitt rum. För nu ska jag upp på lektion igenLikes

Comments

Ledsen att det var ett tag sedan ni hörde något från mig. men haft mycket nu i veckan som har varit. har städat hela lägenheten samt packat. Det är så att jag är på utbildning i två veckor nu nere i Göteborg. Jag anlände i söndags och ska vara här nere till fredag eller torsdag nästa vecka. Det kommer komma lite inlägg under veckorna som går och då kommer jag berätta vad det är för kurs jag går.
Men i dag kan jag berätta att jag var på min första fotbollsmatch i hela mitt liv. aldrig varit på en fotbollsmatch innan så det var intressant. Det positiva var att IFK Göteborg van matchen. Det är ju bra då man är göteborgare. Det negativa va att vi stod rakt under klacken och vi hörde inte så mycket. men det var bra ändå.
Matchen slutade 2-1 till Göteborg. Dom spelade emot Örebro.
Här är lite bilder från matchen


  • 76 Readers

Likes

Comments

Idag den 7 maj 1965 föddes en liten tös som fick namnet Elisabeth Fogelqvist. 24 år senare gifte hon sig och fick namnet Simonsson. Detta är alltså min älskade mamma.
Den 7 maj 2013 föddes en kull med två söta kattungar. Ankarstöm och Greta. Idag lever tyvärr bara Greta men hon lever hos mig.
med andra ord jag har två underbara att fira idag. Min älskade mamma och min söta underbara katt. Två stycken som uppfyller min dag och får mitt liv att gå lättare när allt händer runt mig.
Älskar er så Greta och mamma

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem och är slut körd efter en hel dag med stress och bil körande. jag har som sagt hjälpt till på Göteborsgirot som går av stapeln nu i helgen. Som tur var så behövde jag bara vara där i dag Skulle inte orka en dag till. Det tar verkligen på en att bara hjälpa till på en cykel tävling. Jag hade glömt hur mycket det tar på krafterna att bara hjälpa till. Men nu är jag äntligen hemma och ska bara slappa. Tyvärr han jag inte ta några bilder på girot. Men jag ska se om jag hittar några så ni kan få se hur det var. Det var som sagt mycket idag. Men nu ska jag lägga mig i sängen och ta det lugnt. Ni får ha det så skönt så länge så hörs vi för förhoppningsvis imorgon igen.

Likes

Comments

Det blir en lång dag i dag. Har fixat lite hos mina föräldrar och nu ska jag snart beger mig till min farmor och farfar för att umgås med dom. Träffar inte dom så mycket längre och så länge jag är här nere i Gbg så får jag försöka träffa dom även min mormor och morfar men det blir inte den här gången då jag åker hem på söndag och nu på lördag ska jag hjälpa till på Cykel tävling här nere. Så kommer vara där från 8:00 på morgonen vet inte ens när det är slut än. Vi får helt enkelt se då. Kommer ha kameran med mig så kommer lägga upp kort från tävlingen här på söndag eller måndag. När jag hinner med andra ord. Men det kommer upp lite bilder.Likes

Comments

Allt började bra i går. Fick tag på 3 för att förlänga mitt mobilabonnemang. men det kunde jag inte göra fören nästa månad sa dom. men han skulle vara extra snäll och sa att jag kunde göra det i gå. Vilket jag gjorde då. Det var så härligt så om en vecka får jag min nya mobil. Den jag har nu är inte alls rolig att använda och den lägger av hela tiden så längtar till den


Denna mobil är det jag ska ha. En svart Samsung Galaxy S5. Vill ha den nu med en gång. men det som väntar på något gott väntar aldrig för länge


När allt var klart skulle jag och Eve åka iväg och när jag parkerade och klev ur en stund ur min bil. Det vi gjorde tog inte lång tid. men när jag skulle starta bilen igen. så vägrade den. Efter ett tag startade den och vi körde hem igen men helt plötsligt dog motorn bara. En väg som tar 15 minuter tog mig nästan 3 timmar att komma hem. Bilen stannade sammanlagt fyra gånger på hela vägen vilket var jobbigt. Och nu vågar jag inre röra bilen fören någon har kollat på den. Så åter igen är jag strand satt i min lägenhet. Ibland är inte livet så lätt som man hoppas.

Men nu ska jag packa katten och lite saker och ta tåget ner till Göteborg för att vara kattvakt och hjälpta till på en cykel tävling. Kommer uppdatera er om detta. Ha så trevligt i dag

Likes

Comments


Jag fick sällskap på min filt när jag låg och solade. Älskade Greta tycker det är skönt att få vara ifred med matte ett tag nu utan någon annan i lägenheten.

Likes

Comments

Sitter och kollar runt på facebook och lite andra sidor och funderar över hur knäppa vissa kan vara. Läst en del bloggar även set en del killar och andra tjejer skriva om att hästar är ingen sport? Att vi inte utsätter oss för skada var dag. Att vi bara myser med våra hästar. Jag undrar hur fel dom kan ha. Jag har sett och varit med om vad som kan hända när man håller på med ridsport. Att kunna få vara med ett djur som vägen runt 600 kg det är ingen lek. Det är en varelse med egna idéer och en egen själ. Man kan inte bara flytta en häst som du kan göra med något annat djur. Du måste vara mer bestämd när du handskas med en häst.

Här är en liten text från en kille som skrev på Facebook han ändrade sin inställning och jag hoppas många kan göra det med efter att ha läst detta.

Hittade denna text på en blogg
"Jag hjälper tjejerna i stallet.
Eller, tja… tjejerna och tjejerna. Det är två självständiga kvinnor i övre nedre medelåldern.
Och ”hjälper” är förstås ett relativt begrepp i samman­hanget.
Jag mockar och spånar. Och försöker att inte gå i vägen.
Hästarna är sex till antalet och fem av dem är ordentligt stora. En är lite mindre. En ponny med isblå, penetrerande blick och egensinnigt humör.
De är snälla, kloka djur allihop men de väger åtskilliga hundra kilon och de går inte att prata till, som med en hund.
Man måste förstå deras kroppsspråk. Man måste förstå deras ljud. Deras fnysningar och frustningar.
Man måste ha koll helt enkelt. Och man får inte vara feg. Eller svag. För stalltjänst är ett tungt arbete.
Aptungt.
Och hästar är inga leksaker.
Som till exempel en moppe eller en skoter (som man kan glömma ute i regnet några veckor utan större konsekvenser, och som har en av- och påknapp).
Ändå dras, exempelvis, motorsporten med en obegriplig machostämpel, och hockey- och fotbollskillar framställs ofta som robusta tuffingar. Hästtjejer som lite pimpinetta å sin sida; man står och luktar på hästens mule, flätar manen, läser Min Häst…
Fast jag skulle tro att de flesta av hockey- och skoterkillarna (precis som jag) skulle blekna betänkligt i en stallmiljö. Som det inte finns nåt puttenuttigt med överhuvudtaget.
Utan att ha några vetenskapliga belägg för det gissar jag att tolvåriga stalltjejer ofta är betydligt starkare mentalt än exempelvis sina jämnåriga, motorintresserade killar.
Starkare än vuxna karlar. Oavsett om dessa håller på med brottning, boxning eller nån flåsgapig bollsport.
En arg, eller bara lätt missnöjd, häst på 500–600 kilo är ingen lek, tro mig.
Att bli klämd av en sån i en trång stallgång kan få allvarliga konsekvenser.
Att sitta på en ståtlig nordsvensk som råkar i sken ute i skogen, exempelvis för att man dyker på en älg eller dylikt, är inget för den harhjärtade.
Hästtjejer är, med andra ord, the shit.
Och redan i tidiga tonåren drillas de i egenskaper som kan göra dem till fantastiska vd- och- chefsämnen i framtiden.
Ansvarsfulla, orädda, strukturerade. Skickliga på kommunikation och samarbete.
Stark självkänsla.
Fast jag misstänker att få skulle våga ha det med i CV:t: Från 12–18: hängde i stallet. Varje dag. Tog ansvar. Varje dag.
Eftersom de flesta män inte har en aning om vilken extremt krävande miljö ett stall är. Hur meriterande den faktiskt är. Inte minst om man jämför med en basketplan.
Eller en skoterverkstad.
- Jens Ganman"


Hittade även den här vidion. Har en härlig titt 


Likes

Comments