Hallojj!

Som jag redan har nämnt i min lilla presentation om mig själv så är mitt namn Mimi, jag är 15 år gammal och jag går mitt första år på gymnasiet i Stockholm. Designgymnasiet i Sickla för att vara lite mer specifik. Jag är född och uppvuxen i Stockholm. Jag bor tillsammans med mina föräldrar och min lillasyster 30 minuter ifrån centrala Stockholm. Kommunalt är resvägen en timme, vilket är ända nackdelen med att bo där jag bor, annars är platsen enligt mig hur härligt som helst.

Jag har länge funderat på detta med blogg, men har aldrig riktigt tyckt att det varit "min grej". För flera år sedan hade jag en blogg, det var kul till en början, de vill säga de första två dagarna, men sen dog det ut. Jag vet inte vad som har hänt nu men jag fick plötsligt en känsla av att starta en blogg igen, men denna gång lite mer seriöst då jag inte tänkt blogga endast två gånger. Det ska bli skönt att kunna skriva av sig. Jag personligen tycker det är lättare att skriva ner mina känslor, ideer och tankar än att prata/berätta om det. Det känns som att man får ut så mycket mer när man skriver, men det är som sagt min personliga åsikt. Därfär tror jag att detta kommer hjälpa mig som person att må bättre och känna mindre stress på grund av allt jag håller för mig själv, då jag äntligen har en plats att skriva av mig på. Jag tror jag stannar där faktsikt, så att inlägget inte blir alltför långt.

Jag kan berätta redan nu att nästa inlägg kommer att handla om något jag behållt för mig själv och min familj ett väldigt bra tag men som jag äntligen tagit mig mod till att kunna prata om högt inför andra. Nämligen en sjukdom jag troligtvis kommer att leva med resten av mitt liv... 

Likes

Comments