Bonsoir,

Ber om ursäkt för frånvaron som varit den senaste veckan. Är inte meningen att jag skall vara ifrån bloggen överhuvudtaget men lite olika saker har hänt.
Imorgon skall jag klockan 16 befinna mig i Hornstull för uppföljningsintervju och håll nu era tummar samt tår att detta går vägen! Är otroligt intresserad av denna tjänst!

Jag är även överlycklig över det faktum att jag den 3 juni nästa år befinner mig i London på bröllop! Kan knappt vänta och längtar efter att få se de två fina människorna säga 'I do' till varandra!

Tänkte lämna er här till imorgon och återkomma imorgonbitti med nya inlägg, nu ska jag återgå till att följa valet.

Bisous,
Mimi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Och så kom dagen, dagen vi alla skiljs åt. Eller ja, jag lämnar nästet och flyger efter nya äventyr.
Det har varit ett år utan dess like, människor jag fått lära känna och älska. Nya vänner, bekanta och stunder jag aldrig kommer att glömma.

Och alla pengar som jag haft,
Dem lät jag gå i vänners lag
För allt det onda som jag gjort
Fick ingen sota utom jag
Och allt det dumma som jag sagt
Det vill jag inte minnas mer


När jag känt mig svag och inte orkat mer, har ni lyft upp mig igen och när ni har känt er nere har jag gjort allt för att lyfta er. Ni fanns där när jag fick besked om cancer inom familjen, när jag mentalt inte orkat -- mina tårar ni torkat, min panna ni pussat och hela mig ni varmt kramat; jag kan aldrig tacka er tillräckligt.
Och jag hoppas innerligt, att jag har skapat glädje hos er.

Och alla vänner som jag haft
De tycker nog det är synd jag far
Och alla älskare jag kysst
De önskar nog jag stannat kvar

En stöter ut, en lägger bi
Och livet tar och livet ger
Jag går min väg men stanna ni
Godnatt, må glädjen lysa er

Vi har gått igenom mycket tillsammans, mot samt framgångar. Högt i tak och öppna om det som är privat - vi har bildat en fantastisk grupp.
Peppning, teambuilding, spirit, kamp, fighters -- finns många ord att beskriva oss och stunder på.

Det har varit en stor ära att vara er Teamleader, och jag vet att ni alla kommer att gå hur långt som helst -- ni är grymma på ert jobb och starka stjärnor som lyser!

Och när du läser detta 'Adele' så kommer det jag lovade dig nu när du sitter här bredvid mig; ett speciellt stort tack till dig. Tack för alla skratt, alla minnen och för att du kom tillbaka till oss. Tack för att du får mig att sjunga barnvisor och sätter 'Gullefjun' på hjärnan hos mig en fredag så att jag sjunger på den hela helgen. Kommer sakna dig nå så otroligt, din facebook-feed och våra stunder med din roliga app!
Du är en av de bästa jag mött där ute på golvet och kommer att gå riktigt långt, snart klättrar du rejält!
Glöm aldrig min vackra armbåge, glöm aldrig Mimi-Mjau Mjau!

Jag älskar er, och kommer att sakna er otroligt mycket. Känns som att tårarna kommer att rinna mycket ikväll, men jag ska värma mig med alla minnen, torka tårarna till alla galna videos samt bilder.
Tack bröder och systrar --


Drick med mig ett sista glas
Godnatt, må glädjen lysa er


Likes

Comments

Bonjour, ça va?

Gårdagen var hektiskt! Sista fredagen på kontoret och jag kände ett sådant stensläpp. Om ni undrar vad jag menar med det så är det ett uttryck jag använder när det känns som att en är fastbunden i en ballong och kan flyga iväg närsom, men håller i en stor bumling som håller en nere på jorden. På gott och ont!
Det kommer vara tomt i mitt liv framöver, utan mina underbart härliga kollegor - men underbart att ta sitt steg tillbaka till det kreativa, Stockholm och modevärlden.

Efter arbetet bar det direkt av till gamla lägenheten där jag tömde ut det sista som var kvar i källare samt mycket från lägenheten. Pappa, fasters make samt Omar hjälpte till att bära och släpa så gulligt och glatt - eller ja, glatt och glatt.. haha! Omar hade åtminstone ett leende på läpparna!
Därefter så spenderade jag kvällen med Alex i telefon och sedan filmkväll med Charlie.

Det var något av det mysigaste på länge!
Filmkväll med syster min, och mycket snack. Mycket chips, mycket godis, glass, kaffe och vin.
Vi såg på Parlamentet, en haj-film och talade om livet.
Livet, kärlek, drömmar, förhoppningar och kränkta cis-män.
Vi diskuterade frustrationen gällande bekräftelsesökandet hos vissa inom politik och hur lätt en del, tyvärr, hamnar på skyskrapor och inte nöjer sig med kanske en lite högre häst. Både utomordentligt fånigt och fel men hellre en häst än skyskrapa!
Det går helt enkelt bara för långt och anledningen till att göra skillnad glöms bort. Totalt!

Detta var riktigt välbehövt, efterlängtat och så förträffligt mysigt!

Nu ska jag dricka kaffe, ut med hundarna och sedan bär det sv igen till gamla lägenheten för att tömma det sista samt städa med mor.


Bisous, Mimi

Likes

Comments

SHOP MY STYLE, BEAUTY

Bonjour,

Börjar dagen med ett beauty-inlägg. Ett måste i ens sortiment - något som fått hype med stort H och som är på allas läppar, literally. (Pun inteded! Literally är ett av hennes gloss!)
Kylie Jenner Lip kits.

Jag beställde mitt första lip kit från Kylie i somras vid släppningen av EXPOSED. Hade redan då suktat efter att få pröva det alla talade så mycket om, alla nyheter och det faktum att det alltid sålde slut på några minuter.
Efter att ha följt Kylie på snapchat ett tag så höll jag mig uppdaterad och på minuten, den natten, hann jag fram och ett lip kit var äntligen på väg hem till mig.

Väl hemma och i min ägo, och på mina läppar - föll jag pladask! Blixtkär, totalt förälskad och galet kär i produkten.
Varför? Låt mig berätta;

-- LONG LASTING
K.J. Lip kit innehåller ämnen som gör den långvarig på läpparna och den klarar 8/10 tester jag prövade med att inte lämna avtryck eller tappa färg. En hel dag på kontoret med 3 koppar kaffe, lunch och vatten så höll den fortfarande sig på plats! Magiskt!

-- FORMULA
Den är matt, därmed är den till en början lite torr på läpparna men sedan är det inte något en vare sig tänker på eller riktigt känner av. Doften i sig är ljuvlig, doftar lite som Baileys. Och det absolut härligaste med detta är att den sätter sig som ett smäck omgående.

-- MONEY WELL SPENT
För ett läppstift med läppenna, är detta ett riktigt kap och för bra för att vara sant. Det dyra i det hela är tyvärr tullavgiften samt frakt som tillkommer. Utöver så är det endast $29 (cirka 258kr) för ett lipkit.

Det jag vill varna er för är att köpa från andra källor än KYLIE COSMETICS, då förfalskningarna är billiga men det är vad det är - fake. Ska ni för all förmodan köpa av någon i andrahand på nätet, be om kvitto samt orderbekräftelse så att ni får möjlighet att legitimera att det är äkta vara!


Bisous,
Mimi som idag bär CANDY K.

Likes

Comments

Bonjour,

Ikväll ska jag flytta över mina resterande möbler, påsar och kartonger från gamla till nya lägenheten. Ser fram emot att få börja med denna nystart riktigt ordentligt och funderar även på hur jag ska gå tillväga med kommande projekt.

Sedan ikväll, ikväll blir det en lugn höstkväll tillsammans med mina fyrbenta barn och all uppackning.

Det är om något, fredag. En fredag med regn och fullt med pirr i hela kroppen!


Bisous, Mimi

Likes

Comments

Bonjour,

Hur står det till? Hoppas att ni alla mår bra!
Sitter på arbetet och inväntar att ta tåget kl 14:16 för en tripp till Stockholm. Skall på möte och sedan till kvällen så
ska jag på en surprise-dejt med en viss person som ger mig fjärilar i magen och vårpirr i hela kroppen.
Så med andra ord, han vet inte vart vi ska men jag hoppas att han kommer ha roligt!

Gårdagen var sorglig, med mycket som händer för min kära Denise så ville jag skriva om varför jag älskar henne.
Denise är en väldigt färgglad människa. Inte endast med kläder och smink men energimässigt med.
Hon är en stark person och ett stort hjärta av guld, fantastik och kärleksfull. Hon menar alltid väl och gör allt för sina nära. Förlovad med Omar, som jag vittnade början till, så är hon lyckligt kär. De bor ihop tillsammans med salukin Enzo.
Anledningen till att jag är lycklig över att ha henne i mitt liv är just för att hon är Denise.
Hon är ett fyrverkeri som sprakar i hela färgpaletten.

Älskade Denise.
Du är underbar, har ett underbart liv framför dig med Omar och Enzo, dina vänner, familj och den ni har skapat.
Vi vet inte en vart ni hamnar men är med er på er resa. De säger att herrens vägar är outgrundliga och vi får tålmodigt följa. Men allt kommer att bli bra, och här har du även en vän - genom vått och torrt. Tårar och skratt.

Bisous,
Din Mimsan

Likes

Comments

Bonsoir,

Kärleken min i Onsala, med andra ord min sångfågel och Piff till denna Puff - Aya Fortuna, skickade till mig i födelsedagspresent dessa fantastiska ögonskuggor!
Hur underbara är dem inte? Blir alldeles knäsvag av deras lyster och pigmenten är fantastiska!

Det är från Makeup Revolution 'Pure Platinum' samt en lila och laxrosa nyans från NABLA.

Tack älskade Aya för dessa magiska tillskott i mitt liv - de är magnifika!

Kommer imorgon att visa er hur jag arbetar in dessa i min vintagelook för morgondagens äventyr i storstaden.

Stay tuned --


Bisous, Mimi

  • 85 readers

Likes

Comments

Bonjour,

Idag berättade jag för mitt team om
mitt beslut att gå vidare, och tillbaka till modevärlden. Det var sorgligt, tårarna började bränna bakom ögonen och insåg verkligen hur mycket jag kommer att sakna mina guldklimpar.
De var stöttande och önskade mig all lycka framåt.

På detta jobb har jag träffat fantastiska människor som givit mig många roliga minnen att värma mig med när det är kyligt.
Kommer aldrig glömma våra AWs, galna upptåg, sjuka samtal under raster - alla kramar, pussar på pannan, allt stöd och fina stunder.
Älskade bröder och systrar - jag kommer att sakna er!

Bisous, Mimi

Likes

Comments

UPPLEV MITT HJÄRTA

Bonjour,

Den här dagen är lika grå som vädret utanför - kall, sorgsen, färglös. Väldigt melankolisk!
Alla tankar går på högvarv och jag funderar mycket över mitt liv och vad som kommer att hända. Längtar efter Yom Kippur och en nystart på mycket. Att få släppa det som har varit och börja om.
Just idag känner jag för att snabbspola eller sätta livet på paus ett tag. Det händer för mycket, på en och samma gång. Jag minns att när jag var yngre funderade jag mycket på om problem ändå inte är som ett kedjebrev, eller ett Parisehjul som går runt.
Det är inte meningen att min blogg skall dra ner någon läsare men jag står fast vid att en äkta blogg visar mer än bara solsidan. Skuggor kommer alltid, natten faller på likaså.

Idag besöktes jag av spöken från förr, oroligheter och osäkerhet. Tanken om vem som äger sanningen om sig självt. Är det inte personen i fråga längre som äger sanningen? Är den inte längre en rättighet att behålla, bevara?
Det talas för mycket illa om folk, folk tror alldeles för väl på rykten. Vart är källkritiken? Två sidor av myntet.
Det är sorgligt.

Igår hjälpte jag en främling på nätet. Hen hade råkat ut för något jag kunde relatera till väldigt mycket. Allt för väl, och vi talade en lång stund om våra erfarenheter och hur en läker. Går vidare. Hjälpte förhoppningsvis hen med något genom att berätta min historia, mina kapitel.
Det rev dock upp många minnen jag nästintill förträngt. Krossat hjärta och en säng bäddad med tårar.
Oron över att aldrig älska igen, aldrig våga lita på någon, duger jag för den jag är och kommer någon någonsin älska mig för den människan jag verkligen är?
De misstag jag har begått, mina fel, mina brister, motgångar och svaga sidor. Är det något positivt kvar?
Jag vet inte riktigt vad jag känner idag - jag vet bara att denna dag är en sådan där jag måste påminna mig själv om varför jag valde livet när det kändes som att inget fanns kvar.
För livet lever vi en gång och det ska inte förkastas, hur svårt livet än känns för stunden. Det är vackert!

Våga känna, våga tala och våga gråta.

Denise är min känsloleksreporter - ringer alltid när hon känner att något är fel. Hon lyfte upp mig direkt igen och jag fick låta känslorna löpa och lätta.

Det kommer att vända.


Bisous, Mimi

Likes

Comments

*

Denna dag.. vet inte vart jag ska börja. Hade så svårt att somna, och efter tre timmar när jag somnade, sov jag oroligt och som på nålar vilade mina tankar med oro om att något inte är rätt.
Försov mig och vaknade till ett samtal som skapade sorg och ett sjunket hjärta.
​Jag kommer inte nämna från vem men hen är med mig i mina tankar och alla hjärtslag,
varje andetag.

*

Likes

Comments