Jag lämnar alltså Sverige om 16 dagar och det känns heeelt sjukt. Det har alltid känts så himla långt bort och overkligt på något sätt liksom men nu står jag här, fylld av känslor. Det är svårt att beskriva vad jag känner just nu, jag är rädd, mest för vad jag kommer att känna, om ni förstår vad jag menar. Jag har också en sån enorm separationsångest... Hur ska jag säga hejdå till min soulmate som jag delat allt med sen nästan 4 år tillbaka och knappt klarar att vara ifrån en dag? Och min bästavän som aldrig varit mer än 100m iväg? Min fina familj och världens underbaraste vänner... Kommer det ens gå? Jag försöker att inte tänka på det så mycket, hur svårt det än är. Nu vill jag bara spendera så mycket tid som möjligt med alla här hemma.

Samtidigt som jag känner allt det där så är jag verkligen lyckligast i världen, jag har världens äventyr framför mig som jag har sett framemot SÅ länge, jag är så himla tacksam och minst sagt förväntansfull. Detta ska bli sjukt spännande och jag är sååå taggad!

Pusssshej


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

För några veckor sedan fick jag äntligen reda på min värdfamilj! Jag ska bo i en lägenhet som ligger väldigt nära skolan, ungefär 2min, vilket ska bli SÅ skönt. Speciellt med tanke på att jag hela ettan har pendlat 1h varje morgon till skolan och sen hem igen, det har blivit väldigt mycket tid på tåg och buss.. Så nu ska det bli så himla skönt att bara kunna gå 2min. Stranden ligger också relativt nära och det känns väldigt skönt att bo centralt, tror att detta kommer bli superbra!
Min värdfamilj består bara av en kvinna, jag har mailat med henne fram och tillbaka och hon verkar jättesnäll och härlig. Det är alltså jag och en annan svensk tjej (som även hon verkar supersnäll) som ska flytta in i värdfamiljen. Börjar dock bli lite nervös över hur jag ska kunna sitta vid matbordet och ha en konversation på spanska då jag inte kan språket sådär jättebra men det lär väl komma med tiden får vi hoppas haha!

Puss & kraam

​Gatan som lägenheten ligger på ser ni vid den röda pricken, vet dock inte exakt vilken av alla lägenheter på gatan det är.

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Mimi Rudelius och är 17 år. Jag bor i Karlshamn, en liten stad i Blekinge. Men om 29 dagar tar jag mitt pick och pack och flyttar till den spanska solkusten, till staden Fuengirola. Där ska jag läsa mitt andra gymnasieår på Svenska skolan costa del sol. Jag ska bo en i spansk värdfamilj tillsammans med en annan svensk tjej som jag aldrig träffat förut och det ska bli jätteroligt.

Jag har alltid velat studera mitt andra gymnasieår utomlands men det har mest bara varit en dröm som har känts väldigt långt bort. Min första tanke var att vara utbytesstudent i USA men att behöva gå om tvåan och inte ta studenten med mina kompisar kändes inte som något för mig. Så när jag hörde om att det fanns en svensk skola i Spanien som man kan vara gäststudent ett år i och sen komma tillbaka i trean utan att behöva gå om så visste jag precis vad jag ville. Så efter väldigt många ifyllda papper och personliga brev senare så hade jag skickat in min ansökan och den 25:e mars fick jag reda på att jag hade kommit in och ingen var lyckligare än jag.

Syftet med den här bloggen är att ha allting samlat som en slags dagbok, både för mig själv och mina vänner och familj där hemma så att dom kan följa med mig på mitt äventyr. Och även för alla kommande gäststudenter då jag själv vet hur mycket jag tagit hjälp av alla gamla gäststudenters bloggar, vet inte huur många timmar jag suttit och läst igenom deras bloggar och det har varit så inspirerande så självklart är vem som helst välkommen att läsa även min!

Jag kommer skriva mer om tankar osv längre fram, för tankar finns det massor av nu haha!

Kram

Likes

Comments