Header

Hverdag, Trening, Herfra til dit

God kveld!

Aaaah, i dag ble det en litt lenger tur enn i går! Og jaggu var vi like heldige med været😄 I dag ble samboeren med på tur også, kjempekos! Han pressa meg opp bakkene, mens jeg trilla vogna!😂 Jeg må jo ærlig innrømme at jeg er av den typen som blir lett irritert når andre presser meg, særlig når jeg konsentrerer meg🙈 Men det er jo noe å ta med seg videre i PT rollen, det å vite når man kan pushe litt og når man burde holde litt kjeft. Det er ikke noe gøy å bli irritert og føle seg så altfor irritabel når man trener... Så det er veldig greit å kjenne til slike sider 😉

Også dere, en liten App jeg har blitt veldig "glad" i 😁 Jeg fant ut i dag at den kun finnes til iPhone, men men... Jeg vil fortelle litt om den uansett!
Etter at vi hadde gått tur i dag, og kommet oss hjem, så satte samboeren i gang meg Push-up challenge, og Squat challenge! Han har virkelig fått en liten kickstart han også! Og det gjør meg glad😄 Og jeg da, har jo funnet denne "Streaks Workout", som funker sammen meg min Apple Watch også! Jeg kan sette i gang økten med klokka, og trykke på den hver gang jeg har utført øvelsen som det står at jeg skal gjøre.

Jeg bruker de standard øktene som ligger i appen, og de rangeres som:

*Rask - 6 min
*Hver dag - 12 min
*Tøff - 18 min
*Smerte - 30 min

Jeg har ikke turt å prøve annet enn "Rask" (brukte jo dobbelt så lang tid), og "Hver dag" (brukte 10 min lenger🙈) enda :p Men anysveis, så godt det føles når de er gjennomført, og jeg gir meg ikke! Øktene SKAL fullføres når jeg har startet de! Og jeg anbefaler dere som har iPhone å prøve denne (tror den kostet 22,-? Husker ikke helt🙈 Men jeg synes virkelig at den var verdt det!). Kan brukes på iPhone, iPad, Apple-TV og Apple Watch :)

Skjermdumper fra mobilen.

Det å gjøre en økt med denne hver dag, må virkelig ha noe å si! Jeg kjenner at jeg klarer og orker mer, enn første gangen jeg prøvde den! Selvom dette bare var andre gangen jeg prøvde. En kombinasjon med at jeg har gått langtur to dager på rad nå også, det gjør noe med kroppen og det føles så HERLIG!!! 😍

Det å gå tur, er så mye bedre enn å ikke bevege seg i det heletatt.
#30minutteromdagen

Går dere ofte tur? Har dere noen trenings-apper dere vil anbefale kanskje? ;)
Legg igjen en kommentar, så prøver jeg gjerne ut noen anbefalinger :D

Håper dere har hatt en fin dag og kveld! Og at dere som har det samme pene været om dagen, tar en tur ut om dere har mulighet og nyyyyter!☀️

I morgen skal jeg avgårde til One Performance Trening i Lillestrøm og se hvordan det er der, og ta ei lita økt! Jeg GLEDER meg 😄

Stay tuned!

•Mimi Lise•

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Hverdag, Mental helse, Trening

Aaaah, dager som dette kan jeg leve lenge på <3 Det er SOL i Oslo folkens 😄 Når ting skrangler litt på andre plan (heldigvis ikke med samboeren da❤️) så er det så godt å komme seg ut og lufte hodet litt!
Jeg tok med meg mini ut på en trilletur, og vi (jeg, han sov) endte opp med å gå ca. 6,9 km, DEILIG! 😄

Turen gikk rundt Langevannet i Lørenskog, finfin runde altså! Den anbefales virkelig hvis du bor i nærheten😊

Håper alle har hatt en fin dag så langt❤️

Stay tuned!

•Mimi Lise•

Likes

Comments

Hverdag

Ny dag, nye muligheter! :D

Det gikk litt vel unna i går, så noe tid til bloggings ble det ikke ;)
Jeg driver også litt med kort-laging, så jeg var med ei venninne av meg i går for å finne materiale til bryllupsinvitasjonene hennes! Gosh, det var så mye å velge i, men vi kom oss i mål tilslutt og fikk begynt å lage en "dummy" på hvordan invitasjonene skal se ut :) Det er så gøy å sitte å lage kort! Hvertfall når noen andre setter pris på, og liker det du gjør :)
Vi holdt på med dette til kvelden, og jeg fortsatte pittelitt til etter at hun hadde dratt hjem!

Nå så sitter jeg og utarbeider noen kostholds- og treningsplaner, øvelse gjør mester! Og jeg har fått noen personer til å være prøvekaniner, FOR noen tålmodige sjeler🙈 Jeg syns jo dette er kjempegøy, og det er så deilig å vite at det er dette jeg vil drive med!

I følge dagsplanen min, så skal jeg gjennomføre en treningsøkt, og en hurtigøkt med "Streaks Workout" appen! Dette skal jeg klare :D


Hva gjør dere i dag da folkens?
Er det noe dere lurer på, så er det også bare å spørre ;)

Ha en fortsatt fin dag, så blogges vi mer senere <3

Stay tuned!

•Mimi Lise•

Likes

Comments

Hverdag, Tanker

Ja, hvor skal jeg begynne?

Jeg er blakk, og redd... I går slo det meg at jeg er veldig redd når det kommer til det å skulle begynne å jobbe selvstendig. Det skremmer egentlig dritten ut av meg! Men samtidig så har jeg ikke villet noe annet mer enn dette her før. Jeg gjør dette for meg selv, og familien min <3 Og jeg vet at for at jeg skal ha det bra, så er det dette jeg må satse på ;) Det er jo spennende også da, tenk at jeg skal drive for meg selv! Planen er at jeg skal jobbe på treningssenter som personlig trener, og samtidig drive selv utenfor. Jeg er også sertifisert Kostholdsveileder, så har jo gjerne lyst til å bruke det for alt det er verdt! :D

Det sies at "If your dreams don't scare you, they aren't big enough", og nå tror jeg veldig på det! Jeg har så lyst, så ufattelig lyst, samtidig som det skremmer meg, så detta må jeg jo bare få til ;)

Jeg tror på at går man virkelig inn for noe, så klarer man det!
Med rett innstilling går alt :)

Men tro meg, jeg er ikke ALLTID så positiv, men det er det å klare å tenke positivt når ting ikke er helt på topp som får meg opp igjen. Jeg har en vakker sønn, og en fantastisk kjæreste som også hjelper på tankegangen :) Jeg prøver å gjøre så godt jeg kan for at vi alle sammen skal ha det bra. Etter alt jeg har hørt, så har jeg skjønt at det er ikke bare bare å drive selvstendig. Det kommer mange nedturer, men da gjelder det som aller mest å klare å stå igjennom. For i gjengjeld kommer oppturene!

Og folkens, treninga kommer seg sakte men sikkert! :D Jeg har et lite treningsprogram jeg følger, for å komme meg igjen etter fødselen. Mens jeg gikk gravid var det jo ikke stor jeg fikk gjort på grunn av bekkenløsningen.. Så dagene gikk med på å spise og slappe av. Og som sagt så har jeg igjen endel på kroppen etter det ;p

Jeg har også lastet ned en app som heter "Streaks Workout", genial app! Den fungerer også sammen med Apple Watch. Denne ble prøvd ut i dag, og herre så sliten jeg ble :D Jeg fikk en liten indikator på i hvor dårlig form jeg er... Etter et antall burpees, knebøy, crunches osv, så var jeg helt slått ut 😂 Men den anbefales, og målet er å gjennomføre en økt med denne hver dag!

Ha en flott kveld!
I morgen starter en ny uke, med nye muligheter ;) Og for min del er uken satt av til å jobbe litt med treningsprogrammer og kostholdsplaner, sånn for å komme litt i gang på egenhånd ;)

Stay tuned!

•Mimi Lise•

Likes

Comments

​Jeg anbefaler de som vil følge meg, å gå inn og like siden min på FB: https://www.facebook.com/mimiliseherfratildit/  
Det samme med instagram: mimilise_

På disse sidene legger jeg ut ditt og datt, og på FB legger jeg ut linker når bloggen er oppdatert ;D

  • 50 lesere

Likes

Comments

God kveld!

Jaggu tar det sin tid mellom innleggene, men sånn må det bare bli i perioder!🙈 Etter hvert når det blir litt mer struktur i hverdagen, så skal jeg klare å få til å legge ut innlegg oftere :) Men som sagt gidder jeg ikke å fylle bloggen med "svada", så da er det heller bedre med litt opphold i mellom :)

For å oppsummere litt siden sist da:

Forrige helg var det helg nummer 2 i praktisk undervisning, og jaggu fikk jeg kjørt meg den helgen også!
Jeg prøvde ting jeg ikke kan, og det er jo en vakker start! Hehe. Elsker å lære nye ting, og nye måter å få til ting jeg syns er vanskelig på :)

Jeg hadde også besøk av ei i klassen min hele helgen, Trine, som er Norgesmester i bodybuilding! Damn for ei maskin :D Hun var så snill og laget middag og dessert hjemme hos oss på lørdags kvelden. Jeg skal etterhvert lage dette selv, så skal dere få se noe godt! :D Sunn mat trenger ikke å være dyrt! Ny lærdom ;)

Det er noen forberedelser fremover, og jeg kommer til å avsløre til hva om en liten stund ;) Det er kjempespennende! Jeg har så lyst til dette her, og jeg er helt sikker på at dette skal jeg klare!

Som jeg har skrevet så mange ganger før, så håper jeg på å klare å inspirere og motivere dere der ute, sammen med meg <3 Og det første man burde gjøre på veien til dit man vil, er å endre tankegangen sin. Som sagt, vær glad i dere selv, og vit hva dere står for :) Da er dere ett skritt nærmere mål, og man trenger ikke å stresse! Ting blir bedre :)

Fra og med i dag, skal jeg planlegge innlegg litt bedre, bli litt mer rutiner på denne fronten hvertfall ;) Kommer nok til å hjelpe meg litt videre på veien til dit jeg vil!

Slenger med en video fra helgens "trening"! Kommer noen banneord, men på denne filmen hadde jeg allerede prøvd meg på noen repetisjoner før det ble filmet! Så jeg var litt sliten ;)
Haha, er jo morsomt å se! Kan øve meg litt på denne her, så skal dere få litt oppdateringer på progresjonen ;)

Skal satse på å få lagt inn et lite innlegg i morgen kveld også :)

Håper dere har hatt en fin dag <3

Stay tuned!

•Mimi Lise•

  • 68 lesere

Likes

Comments

Ja nei daså... Nå kommer det innlegget jeg egentlig skulle komme med for noen dager siden, men så langt kom jeg aldri..!

Men here goes:

I helga har jeg bare vært sliten, en dag føles det ut som om hele verden er i mot deg, neste dag føler du at du kan klatre Mount Everest! Og sånn fungerer livet :) På lørdag rant det over for meg, og det føltes ut som om jeg aldri i verden skulle oppnå noe som helst. Ble mye gråting, MEN, jeg tok meg en tur ut til mamma mens samboer stakkar lå hjemme med omgangssjuken! Hos mamma fikk jeg slappet av litt, og samtidig unngått omgangssjuken ;) Broren min ble også med ut til mamma, så det var godt å være litt sammen med søsknene sine <3 

Når jeg kom hjem på søndag så fikk jeg liret av meg alt som plager meg til samboern.. At jeg aldri klarer å rydde ordentlig, at jeg føler at jeg står på stedet hvil når det kommer til jobb siden jeg er arbeidsløs om dagen osv.. Jeg er LIVREDD når det kommer til økonomi, penger gjør meg kvalm! Men samtidig så er det så utrolig greit å ha da ;p Permisjonen min er jo over, og jeg står uten jobb. Og i går hadde jeg en veldig opptur, jeg var på intervju for en PT stilling :D Og de likte meg veldig godt, så får se om jeg klarer meg på PT audition da ;) Håper så inderlig at jeg klarer meg gjennom både den og evt intervju!! Da kan jeg starte i begynnelsen av Mai, og det hadde vært så deilig! Er fint at man kan starte som PT ved 80% fullført studie :D 

Sånne ting, gir meg en positiv boost i hverdagen! Det å føle at man mestrer noe, og blir godt likt :) 

Og når jeg går rundt med masse negative tanker og er sliten, så merker jeg jo det fort selv.. Da er det egentlig bare å tenke at "Nei veit du hva, jeg skal klare dette også!".  Det er i grunn bare du selv som klarer å dra deg helt opp igjen, vær positiv! Jeg vet godt at det ikke er så enkelt til tider, men det skader ikke å prøve. Sitt å rams opp i løse lufta om så, om hva som plager deg eller hva du er sint for. Etter at jeg hadde gjort det til samboern min på søndag, så følte jeg meg fort mye bedre og lettere i kroppen!

Start hver dag med en godt tanke, og positiv innstilling :) Den som kan knekke deg mest, er deg selv. Men du skal også elske deg selv, du skal stole på deg selv og vite hva du er god for :) For du klarer det du vil, og jobber for!

Dette ble ikke et så altfor langt innlegg, men føler det bare hadde blitt "babling" om jeg hadde skrevet noe mer nå :)

Håper dere har det bra med dere selv, og har hatt en fin dag :D
Nå skal jeg lese litt mer anatomi, så er det natta'n :)

Stay tuned!

•Mimi Lise

  • 99 lesere

Likes

Comments

Hverdag, Tanker

Heisann!
I går var jeg ganske kjørt i hodet på slutten av dagen, så det ble ingen prioritering av blogg.. Men nuh!😄

Jeg var jo hos frisøren i går, og før jeg satte meg i stolen la jeg jo ut et bilde av hvordan jeg så ut da, og sånn ser jeg IKKE ut lenger😁

Bob og litt lyse striper! Jeg er så fornøyd :D Føler meg 10X freshere nå, og syns jeg kledde dette mye bedre enn den slitne mamma-sveisen. Sånn, da har dere fått sett den nye sveisen😁 Ps. Elsker ammehåra mine❤️


Ok, RYDDING!! Kaos inni <--> kaos utenfor, kaos utenfor <--> kaos inni!
Sånn ser jeg det, og det stemmer ganske greit også. Hjemme hos meg er det KAOS i både hode og hus! Jeg hater det... Jeg blir bare sliten, og rotet tømmer meg for energi bare jeg ser på det😞 Men nå fikk jeg en bok da, til morsdagen😂 "Magisk Opprydding" heter det, den der KonMari-metoden, jeg har kommet meg gjennom forordene, og "so far so good"! Er som å lese om meg sjøl veit du.. "Er du en person som tar skipper tak hjemme"...ja... "Og to dager senere er det like rotete igjen.."...ja... "Du føler at du rydder og rydder, men allikevel ikke får det til"...ja... Ok, jeg må ta meg selv et hardt tak i nakken og gi meg sjøl et hardt spark bak, for at hodet skal kunne fungere riktig, må jeg også ha det ryddig rundt meg!!! Henger sammen det også skjønner du! ;)

Først så må jeg jo bli kvitt alt rot som forårsaker rotet, altså ting som ikke brukes lenger, som bare ligger og slenger og blir stablet hit og stablet dit! Gosh... At det går an!

Hva gjør dere for å klare å holde det ryddig? Jaja, altså det er jo bare å si "lar være å rote", "rydder opp etter meg" osv osv.. Men, hvordan KLARER du å holde det ryddig!? Skjønner dere meg? Jeg har trua på at at den boka kan klare å få snudd tankegangen min når det gjelder rydding. I helgen som var klarte jeg jo å snu tankegangen min om kroppen min i treningstøy, hvorfor skal det da være så vanskelig å gjøre det samme når det gjelder rydding? Det er fortsatt kaos i hodet mitt, mye som må på plass og det er siste permisjonsdag i dag, og jeg står uten jobb.. Men, jeg har opprettet et lite enkeltmannsforetak, som jeg kommer til å fortelle litt mer om når det er i boks og hverdagen har falt litt på plass ;) Men det er ikke noe jeg får jobbet noe særlig med enda, foruten å forberede til oppstart.

Men ja, rydding, jeg ELSKER å ha det ryddig rundt meg, liker det å kunne pynte ordentlig når det er ryddig, og det er så deilig..! Men så må det jo bli ryddig først da.. :(

Så, tips mottas med takk og slengkyss!!! <3

Jeg starter med å gi alle klærne jeg vet jeg ikke bruker til Fretex! 👍🏻

Men nå må jeg fikse mat til mini sjefen min ;)

Ha en fortreffelig ettermiddag alle sammen!

Stay tuned!

•Mimi Lise•


Likes

Comments

Hverdag

God dag😄

Bare et sånt lite "random" innlegg!
Akkurat nå sitter jeg og venter hos frisøren, endelig skal jeg klippe meg😄 Har lyst til å gjøre noe skikkelig med det! Slenger ved et bilde av rett før jeg dro hjemmefra.

Kommer et innlegg senere i dag om hvordan det gikk😉
Og hovedtemaet for kveldens innlegg blir: Rydding!👏🏻

Stay tuned!

•Mimi Lise•

Likes

Comments

Kropp, Selvtillit

God kveld, god kveld!

Sånn, da har jeg fått somlet meg bort til Mac'en for å gi dere et nytt innlegg! ;)
Og i dag tenkte jeg å vise dere litt flotte treningsklær. Tidligere i dag skrev jeg et innlegg på facebook siden min (https://www.facebook.com/mimiliseherfratildit/ ) om treningsklær, og hvordan de ser ut på kroppen! Jeg kan sitte å drømme om at; en vakker dag, da skal de sitte slik på meg også! En dag så henger det ikke muffins over kantene, og tightsen vil ikke forsvinne inn i et hav av bolledeig. Men akkurat nå så er det ikke slik, de sitter ikke perfekt. Men hey, jeg får trent i dem allikevel ;) Tré på deg klærne, gå inn på treningssenteret eller hva du nå enn skal, ha hodet hevet og ikke bry deg om hva eventuelt andre tenker og mener! Først og fremst er det deg det handler om, og jeg kan nesten garantere deg at det er kun du selv som bryr deg om hvordan du ser ut ;) Det var en stor ting jeg overkom i helgen, for som sagt så gruet jeg meg til å bare gå inn på treningssenteret vi har undervisning i med treningsklær på. Det handler om å gjøre seg komfortabel med sin egen kropp slik den er NÅ, og så kan du gjøre resten av jobben som skal til for å endre på det du ønsker å endre på.

Så, for å "put myself even more out there" så var samboeren min så snill og tok noen bilder av meg i treningstøyet mitt :D Forbered dere, for her kommer et bildedryss av flotte treningsklær, på en litt klumpete kropp ;) JA, jeg har selvironi til tusen. Jeg håper dere har skjønt ut i fra tidligere innlegg at dette er MEG, og hvordan jeg har det og føler ovenfor MIN kropp. Ønsket mitt er å kunne vise dere at det går an å trå utenfor komfortsoner, bare si til deg selv at "JADDA!!! Dette klarer jeg!", og hopp i det! Som sagt er det ikke noe spesielt med meg, jeg er ikke noe ekstraordinært, jeg er bare ei helt vanlig jente som endelig klarte å åpne kjeften og sprenge mine egne grenser! Fordi jeg vil at andre skal ha det bra med seg selv også. Og jeg HÅPER at min blogg kan være med å dra flere i samme retning sammen med meg. Fordi jeg er ikke DER hvor jeg vil være med kroppen min, jeg er på vei DIT :)


Haha, jeg måtte bare slenge med det siste store bildet her! Ser ut som jeg har løpt på veggen og klistra meg fast😂

But anysveis, jeg er glad i Kari Traa klærne da som dere ser! Og på noen av bildene har jeg virkelig fått frem magen og den rumpa som ikke er der, og grunnen til det er at det er slik jeg FØLER meg når jeg går rundt i treningsklær som sitter tight. Men etter å ha gått rundt i disse klærne på treningssenteret i helgen kunne jeg fanker'n ikke brydd meg mindre lenger! Så er du for å trene da, så er du der for DIN del. Du er ikke der for at folk skal ha noe å tenke og synse om. Se dere i speilet hjemme, le litt om dere klarer det og tenk "Hah, jaja, jeg skal trene jeg!" :D De fleste andre vil tenke "Fy fader, dritbra!!" eller ikke bry seg i det hele tatt. Fordi, vi er egoister! Folk tenker på seg selv, seg selv og seg selv på et treningssenter, de er der av samme grunn som deg: nemlig for sin egen del ;)

Jeg er slik jeg er nå, fordi jeg har vært gravid og gikk opp 28 kg under svangerskapet. Det var MYE på MIN kropp! Og sukker da, MASSE sukker og lite aktivitet. Jeg kan så absolutt "legge skylden" på graviditeten, men litt etterpåklokskap har meldt sin ankomst og jeg VET jeg kunne gjort et par ting annerledes. Men det får så være, jeg har bestemt meg for å gjøre noe med det! Og jeg begynner å føle at den unnskyldningen "jeg har nettopp vært gravid skjønner du" er litt tynn nå 9 måneder senere...

Folkens, vær glad i dere selv! <3
Også håper jeg at mitt lille bildedryss vil gir dere et lite smil om munnen, en god latter og/eller inspirerer og motiverer dere til å hoppe ut av komfortsonen deres, med BEGGE beina! ;)

Jeg vet at hvis jeg fortsetter på den veien jeg har startet nå, så sitter disse klærne litt bedre ved en senere anledning! Men det trenger ikke å være akkurat NÅ, for akkurat nå så ser jeg sånn her ut. Og sånn her kommer jeg til å se ut til trening og kosthold begynner å gi resultater :) Ikke stress! ;)

God natt, sov godt og drøm søtt <3

•Mimi Lise•

Likes

Comments