Efter att jag kommit hem från skolan så satte jag mig och pluggade ett tag, sen blev jag hungrig och bestämde mig för att äta mellis. Jag åt tomat med mozzarella och avokado, så gott!! Försökte sedan fortsätta med studierna då jag blev hungrig igen, pappa och jag bestämde oss för att äta en tidig middag. Vi lagade kyckling i thai gröncurry sås och ris.

Snart bär det av mot sats då jag och pappa ska gå på "hotmojo". Liknar bikramyoga, vet inte riktigt vad skillnaden är! Aja iallafall har det varit en lugn eftermiddag.

Kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna veckan kommer bli ett helvete, har så mycket i skolan. Måste göra omprov i samhällskunskap pga att jag fick F på demokratiprovet! Jag måste verkligen vara väl förberedd och klara det, att gå ut sjuan med F i samhällskunskap är inget jag strävar efter direkt.

Nu ska jag iallafall försöka ta mig ut på en promenad eller något då dagen varit ganska slapp. Kram!

Likes

Comments

Hej! Jag heter Mim Bönnelyche och jag är 13 år gammal. Jag hade tänkt att börja blogga! På bloggen kommer ni att kunna läsa om mitt liv och mycket annat!! Har verkligen varit sugen på att börja blogga ett tag nu men vet inte om mitt liv är tillräckligt händelserikt eller spännande, haha! Iallafall så kommer ni kunna följa min vardag och ta del av mitt liv. Puss!

Likes

Comments