För några månader sen då trodde jag att R5 skulle spela i stockholm sen så såg jag att det var gammalt information.

Jag följer det bandet på Instagram då såg jag lite längre fram jag kollade senast att de hade en Europa turne och att de skulle spela lördagen den sista dagen den här månaden. När jag såg det frågade jag min pappa om han kunde boka biljetter när biljetterna hade släppts, då visa biljetter försvinner snabbt. Min pappa bokade biljetter och det hände tidigt på morgonen vid helgen.

Stockholm 30/9-2017

Jag bor flera timmar ifrån Stockholm så den dagen vi åkte dit hade jag med mig 2 Nintendo DS en med 3D ifrån 2011 och en ifrån 2010.

När jag var 9 år gammal ( 2008) då önskade jag mig en rosa Nintendo Ds. Det var den näst första Nintendo Ds:et då fick jag en jordgubbs Lisa spel till den och varje år tills jag var 12 år då önskade jag mig en sån, varje år fick jag en sån. Ett spel som jag spelade på den tiden. Det var Super Mario 8. men sen köpte vi en hund som heter Tindra som åt upp det Nintendo spelet, men för några år sen köpte jag det spelet igen och då spelade vi det spelet och det gör vi än idag jag och min lillasyster.

Jag och den personen som var med på tåget vi spelade det spelet ''och gissa vem som vann''? Jag. Men det var för att jag har spelat det spelet och kan det spelet och allting i spelet.

När vi var klara där gick vi till Mcdonalds och då åt jag en vegetarisk hamburgare och pommes och självklart drack jag Fanta som är min favorit dricka. Så förra året tror jag det var, då såg jag någon som gjorde reklam för Fanta slush som fanns i visa städer och då blev jag jätte intresserad och ville veta vart det fanns. Då fanns det i en stad som heter Göteborg bland annat. Och det här året var jag i Göteborg 5 gånger det här året.

Mars april juni Augusti september Första dagen jag var där då ville jag dit för att jag ville till en affär och sen var det en bio film som kom i Göteborg och det närmsta stället var Göteborg så då var jag där och sen åkte jag dit för att kolla på en film som bara kom i Göteborg och sen var jag på Liseberg och sen någon gång var vi där med skolan och sen var jag där och shoppade.

Efter vi var där letade vi efter hotellrummet och sen efter det letade vi efter ett fik men det fanns nästan inget fik nära där vi var och när vi hittade fik så var nästan alla stängda när vi var där så vi bestämde oss för att gå till Max och där köpte jag en lyxchake med choklad och sen letade vi efter ett ställe som hade en smörgås för när vi visste inte när vi skulle komma hem, så då köpte jag en smörgås på pressbyrån och sen gick vi till konserten efter det. Efter en stund då började insläppet.

Då hade de på lite musik och sen så spelade de här artisterna R5, Jorge Blanco, Ryland Lynch ( Det är några i R5s lillebror) Och en till.

Och sen slutade det ca kl: 23:00. Då åt jag min smörgås och drack lite vatten.

Sen stannade vi till söndagen då letade jag efter en tröja som var svår att hitta på gina tricot och sen åt vi på Pizza hut och sen letade jag efter några saker till min lillasyster. Då köpte jag 2 klubbor och lite bean bozled godis. och det smaka så illa vissa godisar som många tyckte jag. Och sen köpte jag 2 chupa chups klubbor 1 med jordgubb och en med körsbär som skulle vara tuggummi i det också.

Sen när vi kom hem spelade jag och min lillasyster det.


Det linnet köpte jag på konserten. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag hade min Ica fyllt 100 år men vi gick tipspromenaden, frågorna var svåra då jag inte kan något om Ica. Och sen köpte jag popcorn och lite godis och sen tittade vi på Miss Peregrines home for pecicler children. Egentligen tänkte vi se på IT filmen men det var slutsålt och i min stad går det inte så många gånger dagligen. Vi spelade också super mario men som monopol.


Likes

Comments

1. Den första tv-kanlen jag hade var Disney Channel igenom åren har jag sätt på mest Disney filmer när jag var liten var Narnia, Bron till terabita och High school musical som inte var animerade.

2. 1. När jag var liten fanns det en kanal som heter Jetix och då gick det en serie som heter Witch. Den serien gick 2004-2005 och sen 2006 på teven på den Amerikanska tv serien men den fanns nog senare på den svenska tror jag. Men den tidningen har funnits länge som serie tidning när jag var 13-14 år gammal tills det avslutades var det min favorit tidning men ingen tidning som jag har köpt har jag köpt lika mycket som den tidningen.

Bilden är ritat av mig.

3.t glassmärke jag har gillat och varit min favorit sen 2013 är Ben och Jerry. En dag såg jag kakglassen på en camping då var den mycket mindre än de stora efter det så bestämde jag mig för att köpa det och den första glassen jag köpte försvann snabbt ifrån glasshyllan. Några glassar jag har ätit är Cookie dough, Cherry garcia, Rasperry frozen yoghurt, cookie dogh som en glass kaka. 4,ag använde nästan aldrig mobiler när jag var liten jag hade aldrig behov av mobiler men den första gången jag hade använt mobiler var när jag var 12 år men då hade jag inte använt mobiler tillräckligt länge för att förstå att man inte skulle blöta mobiler. Det var nog för att den var lite smutsig och jag ville tvätta bort det sen blev kvaliten sämre på skärmen men som tur var fick jag den mobilen långt tid efter min mamma hade den så när jag fyllde år nästa gång fick jag en ny mobil, det som jag tyckte var jobbigt med den var att man knappt kunde använda några appar man kunde tex inte ha instagram.


5.ag har Autism.

Likes

Comments

Idag var jag i Göteborg för 3 :e gången som jag har varit i lite mer affärer i Göteborg jag bor inte i Göteborg då finns det andra affärer i Göteborg men i år har jag varit 4 gånger i Göteborg för på sommarlovet var jag på Liseberg också men nu blir det den sista gången att vara i Göteborg Liseberg innan skolan börjar och kanske på det här året. Idag var jag på Happy Mango. Och sen på måndag börjar skolan igen då börjar jag 3:e året på gymnasiet men jag kommer gå ett år till sen.


Det stället märket finns bara i Göteborg vad jag vet men sen finns det på några andra ställen i Sverige såna liknande ställen och sen verkar det finnas i Usa. Den affären har funnits i flera år. På de glassarna kan man han man ha godis, kakor, frukt, och bär. Något annat ställe jag var på var Pizza hut och några affärer. och sen så åkte vi hem.


​Den här tröjan jag har på mig var en sak av det jag köpte i Göteborg och lite andra saker. 

Likes

Comments

Idag var jag och min familj på skara sommarland. Vi åker aldrig till Gröna Lund det är nog för att vi bor så långt bort ifrån Stockholm. Så vi brukar åka till skara sommarland ibland på somrarna.

Skara sommarland är en vattenpark och en plats där det också finns karuseller det stället ligger i västra Götalän nästan 2 timmar ifrån Göteborg. Dehar till en skillnad ifrån Liseberg inte lika läskiga karuseller, Tranan är lika snabb som Rabalder på Liseberg men större än Rabalder. Tranan är den största karusellen på skara sommarland. De karusellerna som är läskigaste på Skara sommarland är nog Tranan, vikingen, Newton, Airboat för de är de största karusellerna och Vikingen borde vara med för att det finns en annan variant av den på Skara sommarland. De har mindre karuseller som är går högre upp än Liseberg och Gröna Lund. Vikingen är en karusell som är lite som Hangai förutom att man åker upp i ett vikingaskepp och det snurrar inte runt men den åker nog ännu högre upp än Hanghai.

vi åkte tillSkara sommarland tidigt vi kanske var där kl 11 och sen var vi där i 6 timmar. Där åkte jag slängungorna, tjuren, kaffekopparna, vikingen, och en karusell som jag inte har åkt på 12-13 år och nu är jag 18 år. Jag vet inte hur det kommer sig att jag inte åkte den igen när jag var liten men nu åkte jag den efter så många år. Då åkte jag den med min mamma och min storebror och nu åkte vi den igen. Den karusellen är nästan lika snabb som Tranan på Skara sommarland men den är inte lika högt upp, jag tror att det var då jag blev rädd för höjder som jag vågar inte åka Aerospin och uppskjutet fast att jag verkligen ville åka den på Liseberg när jag var 10 år gammal. Efter det så åt vi tacos och sen åt jag glass och sen spelade vi men vi vann ingenting.

Bilderna kommer snart

Likes

Comments

För några månader sen tänkte jag göra ett inlägg om när jag var i Lubeck men det glömdes helt av så jag tänkte göra det nu.

Det var 5 år sen senast jag var i ett annat land, då var jag och min familj i London 2012 sen har jag inte varit utomlands. I England var vi på Madam Tussaudo och tittade på vaxdockorna och tittade på en 3D film, det var en film med super hjältarna det var en sån där 4D film det är en slags film som det är mer värklighetsbaserat men med en film. Att det händer i värkligheten som det händer på filmen. Vi var också i en affär som hade japanska saker ifrån Japan.


I maj var jag och min klass och några ifrån en annan klass på en klassresa till Tyskland i 3 dagar. Vi var på Hansa museet och shoppade och åt italiensk glass. De hade en massa olika sorter glass jag köpte en glass med körsbärsmak och chokladsmak. jag köpte också en present till min lillasyster med bakelser på, jag chansade när jag köpte den för det kan bli dyrt om man köper mobildata utomlands. Varför jag trodde att hon skulle gilla det är för att hon har en mattröja och sen så trodde jag verkligen att hon skulle gilla den och sen gjorde hon det. Jag köpte också en chokladask till min familj för att vara snäll. Min pappa brukar köpa presenter utomlands till familjen när han har varit på en resa med jobbet så då ville jag också göra det för att vara snäll, jag köpte den på New Yorker den finns i Tyskland men också i Sverige på visa städer jag var där för några veckor sen. New yorker är en affär ifrån Tyskland men finns i många länder i Europa. Det är en sån affär som man inte kan shoppa på nätet ifrån den affären man kan bara köpa i en affär. Det var inte svårt att lista ut att den affären fanns i Sverige också när man köpte visa saker stod visa saker i kronor, det är nog för att det är många turister som åker till Lubeck tror jag. Som det är i Sverige på visa sevärdheter tror jag och lite annat. I Lubeck var det visa delar som var gamlare buggnader än visa andra delar i staden.

Likes

Comments

Idag åkte jag och min mamma till stan för att jag skulle skaffa leg och lite annat. Vi tog vi en fika på ett café nära stan jag fick en choklad milkshake och en chokladboll, lite senare försökte jag leta efter en present till min lillasyster som fyller år imorgon som jag sen hittade och köpte.

Jag hade ingen bild idag den bilden är ifrån 1 vecka sen och 6 dagar sen. Men det är nästan likadan milkshake fast på samma ställe

Likes

Comments

Jag frågade min mamma några efter om jag och hon kunde plocka jordgubbar för några dagar sen skrev de på min stads tidning att de snart ska sluta med jordgubbar det här året då sa jag det till min mamma och nu åkte jag och min mamma och min lillasyster och plocka jordgubbar. 😍❤️🍓

Likes

Comments

Idag firade jag och min släkt min födelsedag och min mammas kompis var med också. Dagen startade med att jag fick pannkakor med vispgrädde, choklad, och jordgubb till frukost. Vi har en tradition att de brukar alltid ge hos frukost och sen paketet på morgonen ifrån dem. Jag fick ett paket ifrån min lillasyster som stod ''I love you'' på en mugg. Och lite senare då kom alla gäster

Sen åt vi tårtan. Den ena tårtan är en mix av marabou choklad och vispgrädde. Konstigt nog smakade det som daim eller som kola. Jag och min lillasyster gjorde hallongrotterna i bilden det mesta av tårtorna gjorde min pappa.För ett halv år sen tyckte jag att tiden gick så fort och om 3 dagar är jag 18 år gammal och snart går jag 3:dje året på gymnasiet. Jag tycker att tiden går så fort för jag tycker inte det var så längesen man satt framför teven jag och min lillasyster och min pappa och tittade på ett avsnitt av smurfarna som vi hade köpt. Och sen har tiden flygit förbi sen dess. För någon vecka sen tänkte jag att det inte var så längesen det är september egentligen. Och i slutet av september ska jag se på R5 i stockholm. Då tänker jag direkt på att tiden går så fort.

Jag kommer inte att uppdatera den här bloggen så mycket men tack så mycket för ni som har läst och gillat mina inlägg på Nouw! Då förstår jag att det är någon som tycker att den är helt okej iallfall.  det här är jag när jag gick ut 2:an på gymnasiet. :) 

Likes

Comments