Idag var jag och min familj på skara sommarland. Vi åker aldrig till Gröna Lund det är nog för att vi bor så långt bort ifrån Stockholm. Så vi brukar åka till skara sommarland ibland på somrarna.

Skara sommarland är en vattenpark och en plats där det också finns karuseller det stället ligger i västra Götalän nästan 2 timmar ifrån Göteborg. Dehar till en skillnad ifrån Liseberg inte lika läskiga karuseller, Tranan är lika snabb som Rabalder på Liseberg men större än Rabalder. Tranan är den största karusellen på skara sommarland. De karusellerna som är läskigaste på Skara sommarland är nog Tranan, vikingen, Newton, Airboat för de är de största karusellerna och Vikingen borde vara med för att det finns en annan variant av den på Skara sommarland. De har mindre karuseller som är går högre upp än Liseberg och Gröna Lund. Vikingen är en karusell som är lite som Hangai förutom att man åker upp i ett vikingaskepp och det snurrar inte runt men den åker nog ännu högre upp än Hanghai.

vi åkte tillSkara sommarland tidigt vi kanske var där kl 11 och sen var vi där i 6 timmar. Där åkte jag slängungorna, tjuren, kaffekopparna, vikingen, och en karusell som jag inte har åkt på 12-13 år och nu är jag 18 år. Jag vet inte hur det kommer sig att jag inte åkte den igen när jag var liten men nu åkte jag den efter så många år. Då åkte jag den med min mamma och min storebror och nu åkte vi den igen. Den karusellen är nästan lika snabb som Tranan på Skara sommarland men den är inte lika högt upp, jag tror att det var då jag blev rädd för höjder som jag vågar inte åka Aerospin och uppskjutet fast att jag verkligen ville åka den på Liseberg när jag var 10 år gammal. Efter det så åt vi tacos och sen åt jag glass och sen spelade vi men vi vann ingenting.

Bilderna kommer snart

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

För några månader sen tänkte jag göra ett inlägg om när jag var i Lubeck men det glömdes helt av så jag tänkte göra det nu.

Det var 5 år sen senast jag var i ett annat land, då var jag och min familj i London 2012 sen har jag inte varit utomlands. I England var vi på Madam Tussaudo och tittade på vaxdockorna och tittade på en 3D film, det var en film med super hjältarna det var en sån där 4D film det är en slags film som det är mer värklighetsbaserat men med en film. Att det händer i värkligheten som det händer på filmen. Vi var också i en affär som hade japanska saker ifrån Japan.


I maj var jag och min klass och några ifrån en annan klass på en klassresa till Tyskland i 3 dagar. Vi var på Hansa museet och shoppade och åt italiensk glass. De hade en massa olika sorter glass jag köpte en glass med körsbärsmak och chokladsmak. jag köpte också en present till min lillasyster med bakelser på, jag chansade när jag köpte den för det kan bli dyrt om man köper mobildata utomlands. Varför jag trodde att hon skulle gilla det är för att hon har en mattröja och sen så trodde jag verkligen att hon skulle gilla den och sen gjorde hon det. Jag köpte också en chokladask till min familj för att vara snäll. Min pappa brukar köpa presenter utomlands till familjen när han har varit på en resa med jobbet så då ville jag också göra det för att vara snäll, jag köpte den på New Yorker den finns i Tyskland men också i Sverige på visa städer jag var där för några veckor sen. New yorker är en affär ifrån Tyskland men finns i många länder i Europa. Det är en sån affär som man inte kan shoppa på nätet ifrån den affären man kan bara köpa i en affär. Det var inte svårt att lista ut att den affären fanns i Sverige också när man köpte visa saker stod visa saker i kronor, det är nog för att det är många turister som åker till Lubeck tror jag. Som det är i Sverige på visa sevärdheter tror jag och lite annat. I Lubeck var det visa delar som var gamlare buggnader än visa andra delar i staden.

Likes

Comments

Idag åkte jag och min mamma till stan för att jag skulle skaffa leg och lite annat. Vi tog vi en fika på ett café nära stan jag fick en choklad milkshake och en chokladboll, lite senare försökte jag leta efter en present till min lillasyster som fyller år imorgon som jag sen hittade och köpte.

Jag hade ingen bild idag den bilden är ifrån 1 vecka sen och 6 dagar sen. Men det är nästan likadan milkshake fast på samma ställe

Likes

Comments

Jag frågade min mamma några efter om jag och hon kunde plocka jordgubbar för några dagar sen skrev de på min stads tidning att de snart ska sluta med jordgubbar det här året då sa jag det till min mamma och nu åkte jag och min mamma och min lillasyster och plocka jordgubbar. 😍❤️🍓

Likes

Comments

Idag firade jag och min släkt min födelsedag och min mammas kompis var med också. Dagen startade med att jag fick pannkakor med vispgrädde, choklad, och jordgubb till frukost. Vi har en tradition att de brukar alltid ge hos frukost och sen paketet på morgonen ifrån dem. Jag fick ett paket ifrån min lillasyster som stod ''I love you'' på en mugg. Och lite senare då kom alla gäster

Sen åt vi tårtan. Den ena tårtan är en mix av marabou choklad och vispgrädde. Konstigt nog smakade det som daim eller som kola. Jag och min lillasyster gjorde hallongrotterna i bilden det mesta av tårtorna gjorde min pappa.För ett halv år sen tyckte jag att tiden gick så fort och om 3 dagar är jag 18 år gammal och snart går jag 3:dje året på gymnasiet. Jag tycker att tiden går så fort för jag tycker inte det var så längesen man satt framför teven jag och min lillasyster och min pappa och tittade på ett avsnitt av smurfarna som vi hade köpt. Och sen har tiden flygit förbi sen dess. För någon vecka sen tänkte jag att det inte var så längesen det är september egentligen. Och i slutet av september ska jag se på R5 i stockholm. Då tänker jag direkt på att tiden går så fort.

Jag kommer inte att uppdatera den här bloggen så mycket men tack så mycket för ni som har läst och gillat mina inlägg på Nouw! Då förstår jag att det är någon som tycker att den är helt okej iallfall.  det här är jag när jag gick ut 2:an på gymnasiet. :) 

Likes

Comments

Lite tidigare idag var jag med nästan alla i min familj utan min storebror och tittade på den senaste filmen av Pirates of the caribbean som hade premiär i onsdags, det var 2 gånger filmen sändes idag kl 8 eller halv 8 vi tog den tidigaste idag kl halv 8 den håll på i mer än 2 timmar.

Det var första gången det var 4 personer som ville titta på samma film i min familj, alla människor tycker ju om olika film genrer och vill se på olika filmer, i min familj var det ovanligt och har kanske inte hänt förut igenom att titta på en bio film. Oftast brukar min mamma vilja följa med på film än min pappa.

På nyårsafton tittade nästan alla på en film förutom jag och min storebror. Men lite senare innan 12 slaget till det här nya året började då köpte min pappa en smurf avsnittet till oss på Itunes så vi kunde se på den på. Avsnittet vaDen var lagom innan det blev nyår och då skålade vi in det nya året som blev 2017.

Likes

Comments

Jag fick veta att min klass skulle göra en klassresa till Lubeck i Tyskland. (Det är en gammal stad i Tyskland) Lubeck är bland annat känt för sin marsipan. När vi var i Lubeck var halva Lubeck på ett ställe nytt och gammalt. När vi var på det nya stället då fanns det den svenska klädmärket H&m det fanns också New yorker, när jag läste om det nu står det attdet är ett tyskt varumärke men det finns också i Sverige som i Göteborg och i stockholm. Det finns också många godis sorter och många glassorter som också finns i Sverige det fanns till och med marabou choklad sorter i Lubeck. men på teven var allt på Tyska, alla filmer var till och med på Tyska på teven. Något som också är välkänt är ju mcdonalds det fanns också i Lubeck.

Den här låten spelades i Lubeck när jag var där.Det här inlägget kommer uppdateras.

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har hållt på med manus och sånt för en film nästan hela dagen så att allt ska stämma in och pratat med några vänner. Sen har jag lyssnat på R5s nya låtar, jag brukar lyssna på deras låtar då och då när jag målar eller är på datorn lite snabbt.( inte varje dag)

Jag tror jag fick veta vem de var 2014 för när jag var yngre tittade vi på Lilla aktuellt med klassen på högstadiet någon gång. Tydligen har de bytt programledare och sånt sen dess. Lite senare ska jag och min familj gå till mormor och fika hos henne med hennes kompis. Hon skulle egentligen firas för några dagar sen men hennes kompis var sjuk och då fick vi fira henne idag istället.

Och snart ska jag och min klass till Tyskland det är första gången jag har varit utan mina föräldrar någonsin. Senaste gången jag var utomlands var 2012 och sen 2007 och sen 2004. Vi ska titta på museum och titta på utställningar och titta i affärer och äta mat där.

Den här videon längst ner är ifrån 2011 och den som är längst upp är ifrån 2012.

Likes

Comments

Det har gått 2 år sen det här bandet la ut en video på sin Youtube förut har de bara lagt ut en egen skrivna låtar på sin sida. Nu har de lagt ut en video på 5 olika låtar igår. Låtarna de la ut heter Red velvet och lite annat. Jag såg på min framsida när jag hade sökt på Youtube de 2 av de låtarna, det var någon som la ut det. Nästan när jag kom hem såg jag att de hade lagt upp de här låtarna på sidan och då lyssnade jag på den.


Jag vill att den här bloggen ska handla om allt möjligt. Visa bloggar har mode bloggar jag vill skriva om allt möjligt inte bara en massa om mode utan om allt möjligt.

Likes

Comments