Godmorgon.

Har blivit rekommenderad så många gånger att använda moroccan oil och nu har jag faktiskt gjort det. Tycker den var bra, älskar håroljor. Brukar alltid ha i det när håret är nytvättat för att få det "mindre tvättat" haha! Det värsta som finns är hår som står åt alla håll som mitt när det är helt rent! Jag är ju välsignad med tjockt hår men det är verkligen inte lättskött! Så det blir faktiskt bättre med håroljor eller om jag låter bli att tvätta det ofta. På bilden syns också min helt underbara borste från Björn axen, det är ety av de bästa köpen jag gjort! Den är helt fantastisk, lite som en svinborste men med vanliga "piggar" emellan. Kan starkt rekommendera!

Kram så länge!

Likes

Comments

Hallå😊
En av de bästa sakerna med mitt jobb är att man får se så mycket av Skåne. Vi kör ju runt på landet, i städer och typ överallt. Tack vare det har jag lärt mig Skåne på ett helt annat sätt. Även om jag inte vill bo utanför Malmö om jag bor kvar i Skåne sen så är det så roligt att kolla in vilka hus och områden jag skulle kunna tänka mig.
Här är lite bilder från en av mina turer, här hade jag lätt kunnat bo om jag nångång vill bo utanför stan. 🏠

Likes

Comments

Godmorgon!
Min natt var betydligt bättre än de senaste nätterna, turligt nog.
Igår efter jobb blev det pizzahäng med Clara hemma hos oss. Rastlös som jag är kunde jag inte sitta still utan gick runt och rensade och städade lägenheten medan vi hängde. Bara älskar att ha folk omkring mig. Det är mig sätt att hänga typ. Jag pysslar med något, medan andra bara tar det lugnt i soffan eller så☺️ bättre häng finns inte enligt mig, mina vänner tycker nog bara jag är en hopplös kompis 😁
Passade även på att fixa till naglarna lite. Kan inte sluta älska de spetsiga naglarna, kommer typ aldrig fixa vanliga igen. 👌

Ha en fin dag !

Likes

Comments

Godmorgon!
Min lilla godis fortsätter snörvla nätterna långa. Blir snart galen. Jag är så otroligt lättpåverkad när jag inte sovit bra en natt. Märker direkt av att jag har känslorna helt på utsidan och världens kortaste stubin. Stackars Patrik, han får jämnt stå ut med mindre utbrott för småsaker när jag är trött. Hoppas på att energin kommer tillbaka.

Ha de bäst så länge

Likes

Comments

Hejsan alla fina!
Nu är jag på jobb och väntar på att köra ut. Patrik fick stanna hemma och vabba idag, Ralf är sjuk och sover typ inget på natten. Så jag är också helt sluut idag. Men vad ska man göra Lixom?
Ha det bäst så länge

Likes

Comments

Hejsanhoppsan!

Jag ska snart sova men blev lite hooked på en Netflixserie så det försenade planerna lite.

Idag har Ralf varit med min syster, hennes kille och deras barn istället för att vara på dagis. Dom verkar ha haft det riktigt bra, så bra att Ralf bjöd på pussar till dem alla 😩Helt underbart att jag har världens bästa familj som vill och kan hänga med min unge så han slipper gå på förskolan så mycket!

Älskar svartvitt, man blir ju mycket snyggare i det!? Rätt nice tycker jag ska nog sluta ta vanliga bilder, man ser ju inga skavanker med svartvita filtret ✌️😅

Likes

Comments

Godmorgon!

Alltså hur gulligt är inte det här? Ralf dissade sin lilla snuttekanin för att fixa med glassbilen häromdagen. Slutade lite innan Patrik så drog iväg och hämtade Ralf på föris innan vi hämtade Patrik på jobb. Ralf fick smaka isglass och undersöka bilen. Så gulligt.

Ha en fin morgon, nu ska vi käka frulle ✌️😌

Likes

Comments

Hejsanhoppsan.

Jag har haft en fullspäckad helg med familjemiddag och familjekalas både lördag och söndag. Har därav varken haft tid eller ork att uppdatera här 😌 Alltid trevligt att hänga med familjen, både Patriks och min egen.

Idag var vi och storhandlade mat för hela månaden typ. Vi är tre personer i vårt hem
Men ändå blir det helt sjukt mycket mat. Visst, jag år ju vegetarian och Patrik köttätare så på så sätt blir det ju fler produkter men våra matkostnader är helt sjuka just nu känns det som. Vi alla älskar ju mat 👌🏼🙈

Inatt har vi sovit riktigt dåligt så hoppas på en bättre natt nu, Ralf är täppt i näsan och vi andra är också lite småförkylda. Imorgon är det jobb som gäller för oss, medan Ralf ska bli passad av sin moster och leka med sin kusin istället för att vara på förskolan. Så det känna riktigt bra!

Sov gott allesammans, nu hoppas jag på att sova ordentligt, är gräsligt trött!

Likes

Comments

Godmorgon!
Det här är ju deppigt! Jag fryser ihjäl på dagarna! Det här kommer lätt bli den kallaste vintern på länge. Tror jag i alla fall! Känns förjävligt att verkligen FRYSA redan nu i oktober. Det känns snarare som vinter typ. Eller är jag ensam om att tycka det? Just nu sover jag med dubbla dundäcken och det är det enda som funkar för mig att sova med. Fryser för mycket annars. Dom har heller inte dragit på värmen ordentligt i lägenheten än, vilket gör att vi inte kan ha något fönster på glänt eller vädra utan att bli köldskadad typ. Ja, jag är väldigt dramatisk men ändå.
Nu ska jag snart ta mig hemifrån och hämta ut mammas bil som varit inne på lagning. Vi ska också lämna in vår bil, tydligen gick den inte igenom besiktningen så vi måste lämna in den. Dom sa att vi skulle vara glada om det gick på 5000 kr. (!!!???) Så sjukt jäkla tråkiga pengar, jag vill inte ha bil längre!! 😵
Nu måste jag skynda på lite om jag ska hinna innan jobb!
Ha det bäst!

Likes

Comments

SPONSRAT INLÄGG.
Har du något slags försäljningsföretag eller liknande?
ekassa.se är ett företag som säljer smarta kassalösningar till olika företag runt om. Ekassan är en lösning för dig som vill ha full koll på dina intäkter- varsomhelst i världen. Med kassaregister kan du få överblick direkt från datorn, telefonen eller i surfplattan. I ESkassasystem kan du hålla koll på priser, lagerstatus och de senaste dagarnas försäljning. På så sätt får du all information samlad vilket för det lättare för dig som företagare. Perfekt lösning för Dig som driver en liten butik, café eller kanske har loppis osv. En av alla fördelarna med det här kassaregister är att det är mobilt och batteridrivet vilket underlättar en hel del om Man inte har en fast lokal eller liknande. Låter det här intressant? Gå in på Ekassa.se och beställ hem ditt kassaregister.
Lycka till!
👌✌

Likes

Comments