Hej på er. Hoppas ni mår bra. Jag mår sådär ikväll faktiskt. Torsdag kväll är den sämsta kvällen varannan vecka. Kvällen innan min lilla älskling åker till pappa. Jag fattar aldrig varför jag tycker det är så skönt på tisdag kvällen när man kommer hem efter en jobb dag och bara tänker. Asså jag behöver sover längre än till halv sex. Snart helg då kan jag sova. Och i samma sekund så tänker man fy fan vad jag inte vill vara utan dej en ända sekund min älskade underbara fina pojke. Jag önskar så av hela mitt hjärta att jag kunde få ha dej hos mig alltid. Men jag är illa tvungen att dela dej med din pappa. Och jag gör det mer än gärna för jag vet hur mycket du älskar han. Jag älskar er relation och jag älskar hur mycket din pappa har vuxit in i pappa rollen så snabbt efter desperationen. Jag älskar att vi är vänner och kan lösa allt själv utan familjers åsikter. Jag och Tobias har gjort slut förr. Men vi har nog aldrig kännt båda samtidigt att nu är det verkligen finito. Nu har vi kommit till sista sidan på boken. Och ett nytt liv startar från nu. Jag var så rädd att Tobias familj skulle lägga sig i, för det har blivit så förr och självklart bara för dem älskar han lika mycket som jag har gjort och inte vill han ska må dåligt. Och även också för dem aldrig varit med om en seperation själva. Min mamma har ju de och vet precis vad man ska göra o inte göra. Därför får jag bra och klocka råd av henne. Men verkligen inte något som påverkar min o Tobbes relation negativt. Men jag måste säga att det är så skönt att inte känna något problem alls över hans familj. Dem pratar fortfarande med mig som förr och vill så gärna att vi ska vara vänner och stöttar och hjälper oss så bra dem kan. Ställer upp när som helst när de behövs och finns alltid ett samtal bort. Dem har nog också sett att detta var det bästa för oss och för Miltons skull ska vi alla vara som en stor familj som han inte ska känna sig obekväm i. För man behöver faktiskt inte hata sitt ex och hans/hennes familj. Man kan försöka tänka på att vi började som vänner så varför inte avsluta med det också. Åh vad jag trivs med livet och dem människorna jag har runt om kring mig. Tänk att man själv kan bestämma egentligen vilka människor man ska ha i sitt liv. Och dem man inte trivs med kan man be gå. Super skönt.

I morgon blir det lugnt och skönt fram till halv fyra. Jag ska lämna Milton när jag kör till jobbet. Och vi ska mest bara mysa hela dagen och jag ska pussa på han massor min älskade lilla stjärna. full av energi och kärlek. Åh vad jag älskar min fina pojke❤ God natt med er och ha en super bra helg om vi inte hörs av här innan den är slut. Jag kör på en jobb helg så lär nog gå väldigt fort för mig.  kram

LoveYou
Älska Glömma och Förlåta
Gå vidare i Livet

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godkväll ❤

Nu ligger jag här i sängen och bredvid mig i sin säng sover stjärnan sen några timmar tillbaka. I morgon är det vardag igen och dags för jobb och dagis. Skönt men helgen borde vara längre. Jag älskar ju mitt jobb så det gör absolut ingenting att jag ska dit i morgon. I morgon blir det lång dag för Milton kvart i sju till kvart över fyra ungefär. Dem tiderna brukar han ju vara där när han är hos Tobias. Men hos mig varierar det väldigt mycket. Mina veckor har aldrig samma tider. Vilket jag själv tycker är super skönt.
Idag har vi inte gjort super mycket mest chillat och vi var även en sväng hos Kajsa som snart fyller år. Så vi käkade super god lasagne som hon hade gjort och sen fick vi med oss jätte goda kakor hem så shit vad jag inte ätit nyttigt idag kan jag ta och berätta. Ikväll har vi mest tagit det lugnt jag har kollat på beck tillsammans med syrran o hennes kille. Mamma o pappa är iväg på bröllop så vi har haft huset för oss själva. Också skönt faktiskt.
Men nu ska fröken försöka sova så jag är något lite piggare i morgon än jag var när jag vaknade i morse. Haha. Hoppas ni får en super bra måndag kram på er.❤

LoveYou
Älska Glömma och Förlåta
Gå vidare i Livet

Likes

Comments

Lördag efter jag fått hem min stjärna betyder mys, mys o mer mys. Vi sitter framför Tv:n och leker med djuren. Jag ska faktiskt inte skryta med att jag ofta sitter ner och leker med Milton. Jag har alltid velat att han ska bli så duktig på att kunna leka själv. Och även mycket med andra barn. Jag vill inte det ska behöva vara så att man måste sitta inne på rummet för att han ska kunna leka. Ett tryggt barn i sig själv har väldigt lätt för att leka ensam men också med andra barn. Sen går det ju självklart i vågor.

Ikväll blir det nog lugnt och vi lär nog bara chilla hemma med lite god mat, film och kvälls bad innan läggning. Hoppas ni får en lika mysig lördag som vi. kram ❤

LoveYou
Älska Glömma och Förlåta
Gå vidare i Livet

Likes

Comments

God morgon från en bud med sovmorgon..

Vid 13 tiden ska jag göra mig i ordning för jobb kväll. Sista jobb kvällen för denna veckan innan stjärnan kommer hem och gör mitt hjärta helt igen.. Fantastisk känsla. Det går super bra med varannan vecka och jag försöker njuta så mycket det bara går över att få bara vara Johanna den veckan han är hos pappa. För att ladda upp all min energi till honom när han väl kommer hem.

På fredag kommer några vänner hit på taco kväll , Super mysigt. Sen väntas en hel helg ledighet med Milton. Behövligt om något.

Nu till en annan sak. Jag funderar på att byta efternamn..
Från Persson till Göransson. Min mamma och min biologiska pappa heter Persson. Men min "riktiga" pappa om man nu ska kunna kalla de så, han som alltid funnits där för mig från att jag var 1.5 år. Min mammas man alltså. Han som mamma blev tillsammans med efter min B pappa. Har alltid sett han som min riktiga pappa. Han som inte kommit o gott som han själv velat. Han som ställt upp för mig när min egen pappa inte gjort de, när det varit viktigare för han att dejta massa bruda.. Brudar som jag hatat för dem kommit in snabbt i mitt liv och lika snabbt försvunnit igen. Jag tror inte någon kan förstå hur en förälder kan såra ett barn genom att bli kär på kär på kär hela tiden. Att aldrig veta vad den vill. Ett barn behöver trygghet och inte miljoner olika människor i sitt liv som kallar sig "bonus" förälder. Av min resa genom hela mitt liv med min B pappa har jag verkligen lärt mig att inte ta in någon ny kille i Miltons liv fråns jag vet att jag inte vill leva en dag utan honom. Att veta att han är bra för min son och accepterar att han har en pappa redan och en pappa jag alltid måste ha kontakt med. Att det finns noll svartsjuka och negativt prat om mitt ex. Han är ett ex av en anledning och någon som jag från början valde att skaffa barn med. Jag tror inte någon kan riktigt förstå min relation till min mammas man. Jag tror inte att någon förstå att man faktiskt kan ersätta en annan man till sin pappa om man har en sån otrolig besvikelse på sin B pappa. Föräldrar kan vara några riktiga idioter, Och kan såra så mycket. Jag är väldigt glad att jag fått lära mig i alla fall att Milton aldrig ska behöva känna så som jag känner. Och känt genom hela min uppväxt. Att känna sig oönskad och i andra hand från den ena föräldern. Att någon som aldrig funnits i din förälders liv kan komma in o ta din plats. Till att man varit och bott hos mamma och blivit behandlad precis som ett barn ska. Älskad och omtyckt för precis den man är. Krävande och al over the Place. Otroligt pratglad och alltid spralligare än sparalligaste. Det är den personen min mamma alltid älskat och bevisat för hela världens att den är perfekt för henne. Alltid satt mig i första hand och ALDRIG lyssna ALDRIG valt bort mig för att hon blev kär. Istället skaffat en man som accepterade henne och hennes barn och tog mig precis som sin egen och alltid behandlat mig som ett barn ska bli behandlad av sin pappa. För LÄS BLOD ÄR INTE ALLTID TJOCKARE ÄN VATTEN.

Ett barn söker aldrig efter en ny förälder om den är älskad och respekterad från den som först var de. Bonus föräldrar kan vara räddningen för ett barn, om man hittar rätt. Vilket jag gjorde och därför ska jag nog förmodligen byta till min RIKTIGA pappas efternamn från min pappers pappa. Kram på er och ännu en dag fick jag kräka ut lite känslor.. Ha en bra dag.. Och njut av era barn om ni har några.


LoveYou
Älska Glömma och Förlåta
Gå vidare i Livet

Likes

Comments

Hej.

Nu måste fröken spy IGEN.
Jag måste få säga precis vad jag tycker och tänker nu. Och hoppas på att få bra tankar från er.
Visst är jag en hård person med otroligt mycket känslor och tankar alltid. Som alltid lägger min på kvällarna med miljoner bollar i luften och idéer om livet. Men är det något jag är så otroligt ursäkta nu men jävla tacksam över, så är det att jag är uppväxt med att man är inte avundsjuk och elak. Aldrig. Man måste kunna glädjas av andras lycka och kärlek. Jag har alltid fått lära mig att det är bättre att säga en gång för mycket att någon är fin eller bra än en gång för lite.
Något av det tråkigaste som finns är ju när man fixat något med sitt utseende och sen människor runt om kring dej som du själv tycker väldigt mycket om eller har en nära relation med. Inte kan säga något snällt. Det som tar så lite men gör så mycket. Hur kan det vara så svårt. Jag vet att det är för många väldigt mycket lättare att sänka än höja varandra. Men om alla bara vaknat upp och velat ha mer vänner än ovänner så hade allt kännts så bra.
Jag blir så fruktansvärt ledsen när jag ligger i sängen och ser någon på Youtube son har någon kanal där. Där dem berättar att dem fått hat kommentarer där dem på pekar deras barns utveckling. ALLA som har barn vet att en förälders svagaste punkt är deras barn. Trycker du på den knappen knäpper du på allt på mindre än två sekunder. Det är då man ska gå in med det absolut bästa tänket. Som jag faktiskt använder alltid. Låt inte någon få hjälp upp som egentligen bara vill dra dej ner. Kan du inte glädjas åt andras så sök hjälp. Det gör inte ont att säga något bra om någon. Du blir inte mindre omtyckt eller får blåmärken som syns. Du får respekt kärlek och vänner. Livet är för kort för att inte låta alla få en chans att älskas. Sov gott kram på er ❤

Min och många andras glädjespridare.

LoveYou
Älska Glömma och Förlåta
Gå vidare i Livet

Likes

Comments

Hej fina ni.
Idag är en sån lite loooo dag. Jag vet inte varför just idag men jag har bara haft så mycket tankar. Tankar på min döda syster och tankar på min gamla svägerskas tvillingar som vi aldrig fick chansen att lära känna. Som jag aldrig fick pussa på som jag gjort med deras stora syster. Att allt som jag och många andra gick o väntade på aldrig fick uppfyllas. Minnen, skratt, grått och gråa hår när dem två underbart fina flickorna krupit åt vars ett håll. Att alltid veta att deras mamma o pappa hjärta aldrig blir helt vad som än händer. Att fortfarande ha den blicken bak i nacken när vi kliver in i de det jävla förlossningsrummet nummer fem med en stor jävla klump i magen och gråt i ögonen så det aldrig kan ta slut. När man ser för en sekund får en sån lycka när man får se dessa fina perfekta flickor. Ligga där och hålla varandras hand. Se framför sig hur allt kunde blivit men hur allt bara togs ifrån oss på ingen tid alls. Hon va ju så stor min underbara svägerska. Helt perfekt mamma redan till världens finaste loppa. Vår Märtha. Ungen jag älskar så otroligt mycket. Hon som är så otroligt förståndig och duktig på alla sett o vis. Dem skulle ju bli som hon. Varför var de inte meningen att dem skulle få sprida samma glädje som Märtha. Alla dessa frågor man aldrig får svar på. Och mina eviga frågor är. Hur kan jag sakna dem så otroligt mycket utan att jag inte fått lära känna Dem? Eller hur kan jag älska dem precis som dem var mina egna barn? Eller varför i helvete säger folk att allt har en mening? Jag ser jävlar i det ingen mening med de? Att krossa så himla många hjärtan. Vi har verkligen fått lära oss alla att inte ta något förgivet och att små bagateller är inget att tjafsa om. Pengar är inte värt ett skit. För du kan inte köpa dej lycka den skapar du. Att små bråk bli helt oviktigt och att vara vänner och ta vara på varandras lycka och glädje är a och o.

Men hur kan jag ibland gå flera dagar utan att få ut dem två fina flickorna från mitt huvud. Jag drömmer om dem. Jag tänker på dem hela tiden även om jag försöker sluta för det gör mig så ledsen och ger mig sån huvudverk av allt kämpande med att sluta tänka. Och i allt detta slår tanken mig. Jag är ju inte ens deras föräldrar. Hur fan gör dem? Jag vet iallafall att dem är några riktiga krigare. Att dem fortsätter leva för deras barns skull. Deras tre fina barn som dem gör allt för även om alla tre inte är på samma plats som dem. Att dem varje dag kämpar med en smärta som är otröstlig och obotlig. Men att dem gör det för sina fina barn❤ Jag älskar er Doris och Elsa. Morfar tar hand om er tills vi möts igen, på andra sidan regnbågen där solen alltid skiner och himlen alltid är blå. ❤

LoveYou
Älska Glömma och Förlåta
Gå vidare i Livet

Likes

Comments

Hej! från en mamma som redan saknar sin pojke.
Det är verkligen super skönt att bara få ta de lugnt lite. Men usch så långt tid detta kommer ta för att vänja mig.

Ikväll har jag iallafall varit hos min bästa kompis Paul. En glädjespridare till tusen och som alltid får mig på så bra humör. Vi fikade massor och bara satt o prata prata prata. Vilket som var väl behövligt.
I morgon vankas de jobb kväll, Ska bli skönt faktiskt att komma tillbaka efter en veckas sjuk stuga för min lilla stjärna. Nu hoppas jag han håller sig frisk så han får vara på dagis hela veckan. Och att denna veckan går super fort.
Jag ska sova länge i morgon, hela veckan har Milton vaknat vid fyra tiden och varit pigg men ändå febrig. Kan vara skönt för honom att göra något annat än att gå här hemma med mig. Helgen med pappa betyder oftast lek o bus hela tiden. Men nu ska denna mamman sova innan jag tappar telefonen. God natt massa kramar från mig ❤❤

LoveYou
Älska Glömma och Förlåta
Gå vidare i Livet

Likes

Comments

Hej underbara ni!!
Allt är toppen här, Hoppas ni har samma känsla.

Jag börjar så smått planera inför flytt så småningom. Tänkte dela med mig av min inköpslista, allt vad jag behöver och vad jag planerat att shoppa. Det är massor i know. Och ni kan vara lugna ALLT ska inte köpas nytt och inte heller på samma gång. Gäller att "tänka" smart. Om jag nu vill säga att jag inte alltid gör det. Haha här kommer listan i alla fall.

1. SOFFA. Tänker mig en Howard soffa (begagnad då jag hittat en super fint skick).

2. SÄNG. Åh jag vill ha en ny kontinental säng. Lägger in bild under inlägget. Den jag vill ha är sjukligt DYR så jag drar mig ifrån att köpa den. Men jag vill verkligen ha den, syrran har en likadan och den är sjukligt skön. Köpt på Leander Persson i Ystad. Så det blir troligtvis där jag också investerar i en sån. En säng är ju ändå otroligt viktigt att man sover skönt. Så man får se den som en "investering" haha.

3. Växa säng till Milton. Tänker också köpa ramen begagnad och gärna i gammal stil så jag kan måla den och skriva någon fin text. Åh jag är så redig jag vet.. Eller? haha

4. Köks bord. Där tänker jag faktiskt köpa ett lika dant som jag och Tobias hade, tycker de är så fint och praktiskt. Lagom stort och kostar inte hur mycket som helst. Men sen kommer vi ju till stolar.. Det eviga velandet. Jag vet ett par jag vill ha men dem kostar skjortan, så hoppas på att hitta de begagnat. Bordet köper jag nog nytt för att slippa at massa märken i själva skivan. Det är vitt och blir ju som sagt lätt söndrigt av märken. OM man inte har underlägg som jag ändå gillar att använda. I alla fall till Milton.

5. TV, jag har en tv men jag vill ha en till större och lite bättre. Jag vill kunna ha tv i sovrummet. Det är drömmen speciellt när man är sjuk eller som jag nu kommer vara ensam varannan vecka, kan vara skönt att ligga kvar på sin lediga dag och dra sig i min sköna säng. haha gäller att vara smart. Men tv är som sagt inte prio ett men det ska inhandlas ändå så småningom.

6. Lite små grejer till kök och badrum. Tråkigt men måste göras. Så IKEA står högt upp på att göra listan. OCH jag älskar de.

7. Jag ska faktiskt investera i lite nya roliga leksaker till Milton. Han som är så duktig i allt med vår separation, dagis och flytt.
Ja han bara finner sig i allt. Vilket är så skönt.

Detta var en liten del av min lista. Allt kommer ni så småningom se. Jag längtar ihjäl mig tills jag flyttar och ska få fixa med allt.
Ska bli så otroligt roligt.
Ha nu en bra dag Kramar i massor.

LoveYou
Älska Glömma och Förlåta
Gå vidare i Livet

Likes

Comments

Instagram@johannnapannna