Header

Jag blev utmanad av en kompis på instagram att göra detta så tänkte jag kunde göra det här på bloggen som en liten nystart!


1. Fem saker jag inte kan leva utan:

🌸 Min fina familj.

🌸 Om man ska vara helt ärlig, min telefon.

🌸 Musik.

🌸 Mat.
vad svårt det var att komma på fem saker..
🌸 Mina vänner.


2. Fem saker jag vill göra i mitt liv:

🌟 Köpa hus.

🌟 Ta körkort.

🌟 Resa utomlands,

🌟 Se mina barn växa upp.

🌟 Utbilda mig.


3. Fem saker jag är värdelös på:

🌸 Att komma ihåg saker.

🌸 Träna

🌸 Göra sakerna jag planerar.

🌸 Laga middag haha!

🌸 Vara nyttig.


4. Fem saker jag är rädd för:

🌸 Mörker. .

🌸 Oförklarliga ljud

🌸 Ensamhet

🌸 Sitta fast.

🌸 Att förlora någon ur min familj.


Jag utmanar dessa bloggare till att svara på samma om de vill:
@peernilla @smaxi @josefinborgman

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejsan!

idag är det första dagen jag är hemma ensam utan alex, utan milton och utan Colin. Detta är alltså allra första gången jag sitter framför datorn med ingen hemma sen Colin gick bort. Känns konstigt. Att jag vet om att jag kan sitta här hur länge somhelst för det är ingen liten pojke i sin säng som sover. Ingen liten pojke som kommer vakna och kräva att jag ger honom min fulla uppmärksamhet, Utan jag kan sitta här i hur många timmar somhelst ostörd. Det känns inte bra. Inte för fem öre faktiskt. Dagen har ändå gått helt ok bättre än jag trodde faktiskt. Haft Landskronahem här imorse och checkade våran spis som är sönder, men tyvärr hade dem beställt fel spis så vi får vänta fler dagar. Och sen blev det en fikastund med Josefin i stan. Handlade hem lite varor och nu sitter jag här vid denna jävla datorn och har absolut ingenting mer att göra.
Försöker välja sten till Colin, har två stycken vi tycker om just nu. Vill ju vara helt säker innan vi bestämmer oss.

Likes

Comments

Blandade känslor, idag ska vi åka till Helsingborg hela familjen och hoppas på att få svar från obduktionen på Colin. Pappa kör oss vilket är tur för både stöd med Milton och för vi inte hittar dit. Tankarna kring detta är väl egentligen ingenting. Vill ju ha svar kanske känns lättare om jag får ett svar. Jag vet faktiskt inte. Alex hade pratat med sin mamma om det och dödsorsaken kanske inte alls är vad vi trott och allting kanske blir en chock. Och om det kommer som en chock är det skönt att pappa är med och kan passa Milton, Samt ska Milton till sin pappa idag så det är bara jag och Alex hemma så vi kan bearbeta allting tillsammans.
Vi får väl se hur dagen går. jag hoppas på svar iallafall.


Likes

Comments

Detta är ett argt inlägg för jag mår inte bra...

Okej, hej. Jag vet inte hur jag ska börja men jag bara känner nu att jag måste skriva innan det blir för mycket i huvudet. Alla ligger och sover här hemma sen klockan sju och jag är fortfarande vaken. Mina insomningstabletter är slut.
Mitt huvud går i 110 just nu, allt jag tänker på är Colin. Hade han kanske kunnat sitta lite längre nu? Hade han lärt sig någonting annat? Jag vill ha tillbaka honom så fruktansvärt mycket. Som sagt alla tankar snurrar och tårarna rinner ner från kinden väldigt tyst så ingen vaknar.

Jag tror det är något fel, för jag blir arg hela tiden. Innan kunde jag hålla det inom mig ganska länge och lugna ner mig själv men det går inte nu. Jag nästan letar efter någon att bråka med för att få ut frustration, för att få ut denna jävla ångesten. Jag är arg på Alex, jag är arg på alla som frågar om vi vill ha fler barn, jag är arg på läkaren som sa att Colin skulle överleva, jag är så jävla arg på doktorn på akuten som inte höll oss inlagda men mest av allt jag är så arg på mig själv för jag inte tog upp honom där och då när han låg i sin säng. Är så arg på alla bebis bilder på facebook, Jag fattar du är lycklig med din bebis du behöver inte köra upp det i ansiktet på mig. 

Det har gått en månad och en dag sen Colin bestämde sig för att leva på månen istället, en hel jävla månad och en hel jävla dag har en liten bit av mig försvunnit varje sekund. Hur ska vi gå vidare från detta? Att försöka låtsas som ingenting funkar inte, att prata om det funkar inte. Kvittar vad man än försöker med så är där någon jävel som står och dömmer en och självklart ska ha en åsikt. "Ni kan inte skaffa barn än, för ingen kan ju någonsin ersätta Colin" Afan din dumma idiot, jag har inte ens nämt fler barn än men jag vill inte slänga allt som Colin ägde utan vissa saker kan ju faktiskt gå till nästa barn.
Den bästa kommentaren är nog "Ska du redan börja söka jobb, är du redo för det?" Nej men jag är heller inte redo för att gå ekonomisk bankrutt heller, Jag är gärna hemma lite till, betalar du min lön då? Dumma jävlar allihopa

Att isolera sig hade varit så skönt just nu för nu är allting alldeles för mycket.
Så ni som läser detta nu, snälla bara håll käften.


Och Colin, snälla kom tillbaka. Jag fungerar inte som person utan dig. Du gjorde mig till en bättre människa.
Likes

Comments

Bebis, Lilleman, Min vardag.

Hejsan!
Imorse höll vi på att komma försent för ingen av oss hade alarm på och det var lucia på dagis så snabbt på med kläder på ungarna och dem fick dricka flaskorna på vägen till dagis haha, stressigt men vi hann!
Barnen var så duktiga och man blir så stolt!
Sen var det hem och bara mysa med min kära man som
Började klockan 10 idag och tjugo i tolv var det dags för BVC för Colin! Både vikt och längd var bra men hans lungor och syresättning var inte bra så fick en akut tid nu klockan tjugo i två hos barnmottagningen så dit med honom strax, äntligen får vi hjälp!

Men nu ska jag göra iordning min lilla bebis sen ska vi gå hem och lämna saker sen blir det vidare till barnmottagningen!

Bjuder på bilder sen luciat imorse !
Och på vissa bilder ser ni hur Milton håller handen med sin vän?

Likes

Comments

Bebis, Lilleman, Min vardag.

Nu sitter jag här framför datorn igen, efter varit ute en runda med Zelda och barnen. Vi ska ut strax igen jag ska bara städa tänkte jag, känns som det är det ända jag gör. Städjobb kanske passa mig? haha.

Nej, nu är vi allvarliga här, jag har tagit ut maten ur frysen och den håller på att tina och nu ska jag gå och plocka i ordning och städa i snuffes bur, min kära sambo skulle gjort det i fredags men icke sa nicke har han gjort det. Tror faktiskt aldrig han har städat snuffes bur haha.. Iallafall sen efter barnen har lagt sig för att sova ikväll ska jag göra videon jag lovade er, är ni taggade?

Dagens grej : Ni mammor?! Är det bara jag att när man vill att barnen ska hålla en i handen över gatan då vägrar dem? Men när du har händerna fulla eller du gör en sak, då jävlar ska dem hålla handen.. ALLTID!
Likes

Comments

Nu kommer jag gnälla lite grann, men hur svårt ska det vara att få ett långvarit jobb? alla verkar ha tur men inte jag. Jag vill också jobba, fast mer än två veckor liksom. Jag vill också komma någonstans i livet. jag vill ha ett jobb! Söker minst 15 jobb om dagen och jag har fått en arbetsinterjuv så jag hoppas på detta nu fast han lät tveksam i telefonen när han fick veta att jag hade två barn. Undrar varför egentligen, vet dem inte om att dagis finns till för att föräldern ska kunna jobba? Eller har alla erbetsgivare glömt bort att dagis finns?
Har ni några tips på jobb åt mig? I skåne tack!


Likes

Comments

mamma tipsar

Jag är med och deltar i denna fina mammans tävling på hennes blogg om ett te set, om ni också vill få chansen och vinna ett te set så gå in på hennes tjusiga blogg och kommentera att du är med och du får gärna länka hennes inlägg om tävlingen på din egna blogg.

TRYCK HÄR SÅ KOMMER DU TILL LÄNKEN DIREKT PÅ HENNES BLOGG.

Här kommer lite info om bloggerskan.
Har scrollat igenom hennes blogg lite grann och hon verkar som en jordnära person som har två tvillingdöttrar som föddes samma vecka som min egna minsta son alltså vecka 36. I hennes blogg kan du som min blogg följa hennes barns utveckling och vad dem gör i vardagen, gör som mig och börja följa hennes blogg man fastnar för den! Speciellt alla söta bilder på hennes barn hehe!


Likes

Comments