1. Hur träffades vi? Han var ett gammalt ragg sen förr och när jag och miltons pappa separerade så ringde jag honom!
2. Mitt första intryck av honom? Emojävel haha!
3. Har vi en låt som är "vår" låt? Allt från mig - lorentz.
4. Vart var vi när vi sa "Jag älskar dig"? Hemma hos mig.
5. Vad bråkar vi oftast över? Min damp.
6. Kollar vi på samma program/tv-serier, vilka? Stranger things. SUITS & vänner.
7. Vad brukar vi göra? Mysa, spela, laga mat, va med vänner och umgås med våra kära barn.
8. Är vi mest lika eller olika? Så olika så vi nästan blir lika.. Svårt att förklara haha!
9. Hur seriösa är vi? Citerar Alexander - "för seriösa"
10. Hur länge har ni varit ihop? citerat alexander igen - " det är iallafall över ett år, det vet jag"


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
Barnen väckte mig klockan åtta och då gick vi upp och åt frukost och så klädde jag på barnen så dem är redo för dagen! Mannen min har jag bjudit på sovmorgon eftersom han fyller år imorgon men då jobbar han ju så han får sin sovmorgon idag, snällt va? haha!
Nu ska jag ta tag i städningen för är så trött på detta nu!

Släpper en liten bild på min saknade vagn.... 

Likes

Comments

Förra helgen gick vi ut och det var ett år sedan jag gick ut senast. Så kvällen blev jävligt bra! Milton var hemma hos sin mormor och Colin hos sin farmor!

Likes

Comments

Gokväll!

Imorgon kommer det ett inlägg om vad som handlades i veckan! Ha tålamod! Och videon kommer snart också! 


Likes

Comments

Shoppingen igår blev endast till mig och Milton.
Tre par kalsonger, dem vita fattas på bild.
två joggingbyxor och en långarmad farfars tröja.
Hårspray och torrschampo.

Likes

Comments

Hejsan, idag står det städning på schemat nu på förmiddagen. Båda ungarna är hemma idag med mig så får se hur städat det egentligen blir. Och Milton brukar inte låta mig ha musik igång haha! Taskiga unge. ;)
Men iallafall ska hem till min mamma när hon har slutat jobba för att hämta sulkyn och sedan promenera ner i stan för lite fika och shopping.

Hoppas ni har en lika mysig fredag som vi ska ha!

Likes

Comments

Bebis, Min vardag.

Hejsan, super dålig på att uppdatera men nu kör vi ett nytt försök!

Colin!

Colin blir 3 månader på fredag, vilket också innebär vaccination!
Men tänkte ger er en liten update om vad som har hänt!
Colin föddes den 9/6 och då låg han på en avd. som hette BIVA (barnintensivvård) Han var fortfarande sövd när jag träffade honom och han låg i respirator. Men han kom snabbt ner till AVD65 rum 11, rum 11 är det rummet på avd är där man har minst en sjuksköterska ALLTID som inte får lov att lämna rummet. Där funkade allting bra dem första dagarna, vi började mata honom med en ml ersättning och sakta men säkert ökade vi de men sen blev han förkyld och härifrån blev sakerna värre.
Han fick svårt att andas och orkade inte äta, somnade hela tiden och sov exakt hela dygnen. Det visades sig att han fick en lugninfektion och inte nog med det.. Han fick även en propp i halsen.
Han slutades andas i våra famnar många gånger och personal larmades varenda gång, detta skrämde oss fruktansvärt. Jag trodde på fullaste allvar att vi skulle förlora honom varenda gång, men det sa jag aldrig för vi som föräldrar måste ju hålla oss lugna och starka inför våra barn.
Men iallafall, dagarna gick och han blev värre, syrgasen höjdes till MAX och inhalerade varannan timme, sen fick han åka upp på BIVA över en natt, så det kändes ju som en käftsmäll. Men han kom tillbaka till rum elva på morgonen igen. Sen blev saker och ting bättre, han fick antibiotika och blev genast bättre! Han inhalerade lika ofta men han orkade iallafall äta.
Det gick ganska snabbt här, maten ökades och dagarna såg likadana ut, tills den dagen den 5/7 då fick vi eget rum på avd 65 rum 4, vi började att vara där på dagen men han fick ändå sova inne på rum 11. Sen dagen efter alltså den 6/7 fick vi till och med gå en runda med honom UTOMHUS!! Kan ni förstå den känslan?!
7/7, sa läkaren.
- Antibiotika kuren är slut imorgon och då får ni faktiskt åka hem men komma hit var femte dag.
LYCKAN DÄR VAR OBESKRIVLIG.
vi fick äntligen komma hem, hem till min älskade pojk där hemma.
Vi skulle bli en hel familj igen, jag, milton, alex och colin!

8/7 alla sladdar bortkopplade antibotikan togs ur och isoflon var insatt för medicering som skulle göras hemma för proppen i halsen, 18.00 parkerades mormor och morfars bil utanför sjukhuset och vi var äntligen på väg mot vårat liv hemma.

I nästa inlägg kommer det en uppdatering på Colins propp om det är någon som är intresserad över hur våran vardag ser ut hemma nu :)


BILD 1. Första gången vi var ute med Colin.

Bild 2. Dagen vi fick komma hem, innan antibotiken var uttagen. 

Likes

Comments

Bebis, Min vardag.

​Hellu! 

Jag har ju berättat om Colin och han är på bättring väg, men ni ska få höra detta här! Infekterat kejsarsnitt, låter mysigt va?

Det är det iallafall inte. 
Jag har haft super ont hela tiden från den 9/6 då kejsarsnittet gjordes, men jag har ju trott att min smärta var normal då det ska göra ont efteråt ju. Jag blev utskriven dagen efter mitt KS vilket är nog det dummaste dem gjort. Jag hade så fruktansvärt ont och mina alvedon hjälpte inte. Försöka be om hjälp när det inte var någon som lyssnade kändes fruktansvärt, var redan super känslig som det var. Bortglömd, ensam och helt hjälplös. Kunde inte göra någonting. Men iallafall jag försökte bita i hopa och stå ut med smärtan. men i Lördags (den 18/6) förmiddag så skulle jag åka hem till min stora son och då märkte jag att mitt ärr läkte vätska, var och blod. Men det slutade när jag var hoppade av tåget från lund till landskrona. Handlade, städade lite grann och bara myste med Milton. Men sen bara slog det sig och det började rinna som ett vattenfall ur såret jag var ensam hemma med Milton och jag hade ingenting som kunde hålla upp vätskan som rann för allting som jag tänkte på var antingen hemma hos min mamma eller på sjukhuset i Lund. Men jag kom på en liten lösning och skyndade mig hem till mamma med Milton. Satte mig på toaletten för kolla om det hade slutat rinna. Öppnar dörren och kallar på mamma. 
Det ska inte vara så. 
Mamma kom på lösningen att sätta ditt en blöja​ och tejpa fast den så suger det upp vätskan, men hon tvingade mig att när jag kom tillbaka till Lund så skulle jag tvinga dem att kolla på det. 
Klockan 21.09 tog jag tåget tillbaka till lund och blev skickad till akut gyn. Som sagt det skulle inte vara så. Dem tog odlingar och tryckte ut hur mycket vätska somhelst.. Och jag har gått med detta så sen den 9/6, kan ni förstå hur ont jag har haft? 

Idag är det måndagen den 20/6 och det rinner fortfarande vätska men jag får hjälp! Jag får antibiotika med dropp + tablett, rygg smärtan har släppt och jag kan faktiskt röra mig utan att dö av smärta. Nu är det bara vätskan som ska sluta och huvudvärken som ska bort. 

Ni som tror att KS är det enkla vägen ut från en förlossning, det finns komplikationer med allt. 
Hade jag fått välja hade jag aldrig valt KS. Utan vaginalt är mitt första val efter erfarenheten jag fick nu. 

Det var en liten del av detta! 

Likes

Comments