Idag vaknade jag 07.05 för att vara exakt och eftersom att jag alltid är ute i sista sekund så kom jag på att jag och Julian inte har några rena kläder och båten går 12.15 från Nynäshamn till Gotland. Så jag sätter på en maskin tvätt direkt, gick upp till vardagsrummet med Julian och ordnade frukost åt honom. Fan de finns hur mycket tid som helst till att packa och fixa, tänkte jag. Klockan 9.15 börjar jag bli stressad när jag inser att jag satt på något jävla evighetsprogram på tvättmaskinen så den är inte klar på långa vägar! 9.50 stannar tvättmaskinen och då ska jag hinna tumla allt till 10.50!? Hahah juste!

Pappa kom 10.50 och hämtade oss.. och en kasse blöta kläder!
😂
Jag hann till nynäs, checkade in, gick på båten och satte mig ner. Vid de här laget började Julian bli övertrött så inget dög förutom att amma honom eller bära honom samtidigt som jag kör vagnen. När jag ska ställa mig i kön så kommer en kille emot oss så jag frågar om han ska stå i kön eller gå förbi oss, han svarar att han ska stå i kön men kollar konstigt och blir tokröd i ansiktet. Jag fattade ingenting tills jag vände mig om och en kvinna kollar på mina bröst så jag tittar och ser att ena tutten är ute fortfarande efter att jag ammade Julian... Kan det bli värre idag?
😅
Jag rättade till det, köpte mat och dricka och satte mig ner vid bordet. Jag lägger ner Julian i vagnen och äntligen somnade han så jag kan äta.

Nu är vi snart i hamn och det ska bli så skönt med en minisemester med familjen!
🌸

Likes

Comments

Dagens frukost bestod av hembakat fröknäcke, cocosolja, ägg och ett glas vatten. 🙌
Jag har funnit tröst i mat och har nu bestämt mig för att sluta med att okynnesäta. Från och med idag börjar jag med LCHF och hoppas på att jag klarar det. Jag har inte satt upp något mål än men jag börjar här!

Ha en trevlig dag i vårsolen!
☀️

  • LCHF
  • 113 readers

Likes

Comments