​Är så ofantligt trött.. sover och sover men föga hjälper det.. Hur ska man orka allt?

Pluggar hemifrån idag. Skönt att kunna slänga in några tvättmaskiner och samtidigt få plugg gjort. Mysigt att kunna vira in sig i en filt och lyxa till det med tända ljus samtidigt. Det behövs fler pluggvänliga platser med mysfaktor! Inne i stan finns en del, men ute i förorten finns det verkligen ett behov. 

I helgen nalkas skojigheter med studentföreningen som åker på sin årliga kryssning, som denna gång styr kosan mot Åbo. Temat för i år är Hip Hop, så där kul om man frågar mig. Får dra fram gamla skills 😊 Yo yo!Likes

Comments

​Så där ja. 

Faktiskt hela 2 timmar och en kvart kvar. Massor av marginal ju. Men nu är veckans inlämning klar och nästa som väntar.. Det här är det jobbiga med att plugga.. Man har alltid något som hänger över en. 

Jobbade i helgen som var. Det är skönt att koppla bort allt som har med skolan att göra och vara ute i verkligheten ett tag. Hade ju varit ännu skönare om den här uppgiften varit klar innan.. Ibland undrar man vad det är man pluggar, filosofi? Det känns faktiskt så, så galet flummigt!

Googlade runt för att hitta en paljettopp, det är viktigt med mikropauser när man pluggar 😉  Upptäckte Bubbleroom. Ha ha så efter men jag har aldrig handlat därifrån innan, så mycket fint de har! Måste lägga en beställning. Shoppi shoppi 😜 

Nu ska jag bege mig hemåt, äntligen. Börjar 8 imorgon så det blir tidigt imorgon. Hatar morgonseminarium.. så seg på morgonen.. 


Puss! 

Likes

Comments

​Att bo i hur under höst och vinterhalvåret är lika med frysa. Jag hatar att frysa och gör det väldigt lätt.. dålig kombo! Så glad för kaminen som värmer gott och dessutom håller värmen väldigt länge. Så mysigt att dra igång en brasa på morgonen och sätta sig på fårfällen framför med en kopp kaffe. Löövli! 

Igår drog packningen igång på riktigt med barnens rum. Är så glad att de inte har svårt för att avgöra vad de ska ha med och vad de kan göra sig av med. Tilde är så söt som pussar varje grej som hamnade i slänghögen med orden "Hejdå, vi ses nog aldrig mer". Aww.. Snorpan! 

Om 1,5 månad går flytten från hus på landet till lägenhet inne i stan. Ni kan ju tänka er vilken kontrast! Ska bli riktigt skönt faktiskt. Slippa allt jobb med hus, som varken jag eller min man har tid eller intresse för. Bo nära kommunikationer så man kan umgås med folk utan att det blir ett jätteprojekt. Slippa den galet långa resvägen.. Än så länge ser jag bara fördelar. Men det är ju så klart ett projekt i sig att flytta, en lång väg att gå som precis har startat. Jag är övertygad om att det kommer vara värt det i slutändan. 


Nä nu måste jag bli klar med artiklarna, hörs sen! Puss!

Likes

Comments

​Så här brukar våra morgonar se ut. Jag och stumpan myser ett tag extra efter att grabbarna har gått iväg till skolan. Såå mysigt! 

Dagen kommer spenderas med plugg. Måste bli klar med denna veckas seminarieuppgift, men att läsa artiklar på akademisk engelska är inte riktigt min grej. 

Har varit så extremt trött den senaste tiden, är det årstiden? Eller kanske det fullspäckade schemat gör sitt? Påverkas du av höstmörkret?

Likes

Comments

​Hej alla fina! 

Här kommer du få läsa om mitt liv och allt som händer i det, det är en del vill jag lova! Just nu har vi en hektisk och spännande tid framför oss då det kommer hända en hel del, så häng på vetja!


Likes

Comments