Heeeej
Idag hade vi chill. Vi hade bara orientering hela dan! Men på vägen upp till Stadsparken så var kedjan konstig och växlarna krånglade sig. Men det blev bättre! Lite senare hade kedjan på min kompis cykel hade krånglat sig åt skogen alltså! Vi försökte fixa cykeln i 45 min och kom försent till orienteringen! Men vi fick lämna cykeln någonstans. Och fick skynda sig upp till skogen! Efter skolan duschade jag eftersom vi hade skolgårds fest vid 18:00 och hade skit kul.
Imon ska vi träffa vår nya klass, weeey längtar inte eftersom! Vad ska jag göra, vill inte!

Bye bye//Milli

Likes

Comments

Heeej

Ja ja vet jag skulle ha uppdaterat för veckan men jag orkade inte hade massor med läxor uppgifter och skolskit!
Idag hade vi skola såklart som vanligt, men det var en bra dag. Först hade vi då Engelska & Musik men sedan resten av dagen hade vi tema arbeten! Vi fick olika världsdelar och så ska man skriva, laga mat och pyssla om världsdelen! Skit rolig och chill. Men iallafall smutsade min kompis min fina tröja med färg man bah "BITCH PLEASE" och vi bråka men kom sedan överens!Ahh skolan e snart sluuuuuut längtar & imon ska vi ha SKOLGÅRDSFEST WEEEEEEEYYYYY! Juste jag fick min nya klass idag, den var så där gillar inte de direkt men KBRY! Baka baka! Nu lovar jag att jag ska uppdatera mer lovar.
Ses
//Milli

Likes

Comments

Hej hej!!

Ja ja jag vet jag borde uppdatera mer, men har inte haft någon tid! Våra lärare pressar oss med läxor &  inlämningsuppgifter och ja vet inte ifall jag kommer att kunna uppdatera alla dagar i veckan. Iallafall vet alla att jag inte har uppdaterat dena veckan. Men jag kan säga så här! Att dena veckan som kommer nu, ska jag försöka att uppdatera! Alla dagar. Men det är handboll och fotbollstränigar som är lite i vägen och såklart skolan! Men snart är skolan slut. Jippi   , längtar. Det här var lite information! Hoppas ni gilla det 

Puss & kram // Milli 

Likes

Comments

Ahhhhh, någon mer än mig som stör sig på vädret? A men iallafall stoppade inte vädret ifrån oss att ha vårstädning (välkommna sommaren). Trotts att det regnade blåste och mm, så slet alla vi på min gård för att göra gården fin till sommaren. Men de flesta visste att det bjöds på grattis pizza och dricka så det var ju lite det folk städade för. Men iallafall kollade jag väderprognosen här i Jönköping och det skulle visst regna hela veckan förutom på Tisdag då det är soligt. AH orkar inte mer när det ska regna blåsa hela vecka. vill ha sommar NU!!

Kram // Milli

Likes

Comments

Heeeej!

Jag förstår inte på mig själv?  Hela den här halva terminen har jag haft sån ångest, varit sååå ledsen hemma och i skolan! I just don´t understand?

Det börja så här: När man ska börja 7:an kan man söka in sig i olika skolor och den skolan min skola tillhör är sämst säger jag bara! Jag har hört massor med dåliga rykten och fyra femtedelar av dem är sanna. Det finns då en annan skola som heter Junedal som jag har längtat att börja in. Vi måste då söka in oss eftersom vi tillhör inte den. Jag sökte då in mig bara på fotbollsprofilen, det fanns handboll och musik profil också. Men de dummaste saken jag gjorde var att jag inte sökte in på handbollen. Men när jag väl gick på den fotbollssuttagnigen var jag såååå så nervös att jag inte kunde andas jag fick nästan en hjärtattack. Jag hade ingen kontroll på det jag gjorde. Men resultatet blev ju, jag kom inte in och det menas med jag kom inte heller in på skolan. Så jag har gråtit gråtit hela dagarna, i skolan, hemma , på träningarna, i toaletten... Min ångest är att varför sökte jag inte in på handbollen? Alla säger att jag skulle kommit in. Varför gjorde inte jag bättre ifrån mig på fotbollen? Jag har helt enkelt balanserat ur min position. Jag svek min favvo lärare, gjorde hemska saker. Tänkte konstiga hemska saker att jag skulle sluta med det jag brinner för. Förstår helt enkelt inte på mig. Jag bad till gud att han skulle göra så att det blev ett missförstånd med fotbollen, men trots allt jag har gjort för honom så hjälpte han inte mig! Men jag tänkte det kanske blir bra i den skolan jag ska gå på som var sämst. Men min kropp fick inte in sig den informationen, jag gråter fortfarande och mår inte bra. 

Hjälp mig!

Ses // Milli

Likes

Comments