Hejsan, igår blev det sent och en hyfsad tidig imorgon. Jag mötte upp Stella i centrum och sen handlade vi lite och drog hem till henne. Sedan kom några kompisar till och vi kollade tillsammans på matchen. Lite senare typ vid tio kom Johanna och Saga som jag sedan hängde med och sov hos, vi hade det väldigt roligt. Och imorse åt vi super mysig frukost och sedan åkte jag och Saga hem. Nu har jag bara varit hemma och förbrett för mitt släcktkalas som är ikväll, supermysigt. Kanske laddar upp lite bilder senare ikväll <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej igen! Jag kom och tänka på en sak, det är ju midsommar nu på fredag. Och idag är det sista dagen för att beställa hem kläder online om man vill att de ska komma i tid. Jag tänker alltid att det löser sig med kläderna men det är alltid så mycket svårare än vad man tror. Jag hade nog velat ha en typ ljusrosa eller vit klänning, men jag får se vad jag hittar :)

Någon av dessa klänningarna hade jag lätt kunnat ha på mig på Fredag. Lite beroende på vilket väder det kommer att vara. I hope att det inte regnar och blåser utan att vi fåren solig och varm dag. Dessa klänningar hittade jag på nelly om ni klickar på denna länken kommer ni direkt till den sidan. http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/klänningar/ Annars kan ni hålla musen över klänningarna så kommer ni till just den. Kram Kram

Likes

Comments

Godmorgon, idag ser det ut att bli en varm dag. Hade egentligen velat åka ner och ligga vid havet typ men idag är det jag som tar hand om våran hund Aston. Så jag ska förmodligen bara vara hemma. Det kan hända att några kompisar kommer hit, men inget är bestämt. Hoppas att värmen håller i sig nu i alla fall några dagar. Nu så ska jag gå ut på en promenad, hoppas att ni får en bra dag.


Likes

Comments

Hej, detta var längesen. Innan jag skulle skapa denna bloggen kändes det rätt så nödvändigt att ta bort den gamla. Jag loggade in på den och vips så kom min ur fula header upp. Det tog ett tag innan jag slutade skratta och sen tryckte jag på knappen. Nu finns den inte mer som tur är. Jag har ett rätt så långt tag nu tänkt att jag ska försöka komma igång igen för att jag fortfarande tycker att det är kul att skriva samt att läsa andras. Så här är jag igen och jag ska försöka prova detta nu.
 Kram kram<3

Likes

Comments