Likes

Comments

Första bilden illustrerar mitt äckel och irritation över Ängelholm, asså haha, är så leds. Annars har jag kollat på en sjuk dokumentär och spelat in en otrolig film på engelskan med Beckan.

Det blev torsdag och studiedag och jag åkte till Louise för att göra brunch! Det var muy bien! En fredagsoutfit, och ett givet besök på HK! Har lov nu! Känns så skönt alltså. Igår var jag på bio och såg A cure for wellness med Freddan, min bonusbror. Tyckte den var sjukt bra, trots att kritiken kanske inte är så det? Men men. Kom hem från en promenad med Beckan för en timme sedan och ska nog snart äta middag och sen skypea med Kelly, woho<3

Ska jobba imorgon dock och ta tåget till Båstad vid 07 wää rädda mai!!!

Likes

Comments

Äter broccoli med smör å salt, kollar på Idévärlden och de e vår nuuu hörrniiii

Likes

Comments

Hittat detta på Urban Outfitters och tänker att det bannemej får bli en beställning i veckan!! In love with the jeans och skorna har jag velat ha såå länge nu!

Likes

Comments

Öööh på mig själv idag, försöker plugga men det går ju inteeee. Har så mycket in this little head of mine så jag kan inte fokusera på något.

Är också helt störd i huvudet pga så nostalgisk. Lyssnar så ofta på min 2016-top 100 mest spelade-lista för att... minnas saker? Asså vet ej varför jag gör så, för är så himla lättpåverkad av musik och bara reser tillbaka i tiden hur mycket som helst hur ofta som helst. Kan typ inte släppa saker. Fattar ingenting. Räcker med att jag lyssnar på en av dessa hundra låter och kan känna precis samma känslor som i april för jag lyssnade på den låten då?? Asså givetvis är detta inget unikt för mig, men jag gör såhär sååå himla ofta. Typ plågar mig själv. Haha. Fast samtidigt kan jag inte heller avgöra om känslorna då/nu var/är positiva, men jag kan nästan framkalla kräkkänslor av detta tidsresande. HAHA. Känner främst bara i minnena av allt att jag hade hanterat saker på så annorlunda sätt idag, kan verkligen känna hur mycket jag har förändrats, och växt? Men Värsta är ju det jag gör nu; kombinera bloggarkivet och dess gamla inlägg från i somras typ med passande musik till, VEM ÄR JAG ENS? Så onormalt beteende. Vet inte om ni hajar? Eller är vi alla precis likadana haha. Men tvekar på det assssss

Är så orimligt less på exakt allt just nu också. Vill bara ha sommarlov nuuuunununununu

Likes

Comments

Igår hade goe tjejerna Elin och Wilma 18-årsgalej! Först var vi ett gäng girls som åt pizza hos Louise, innan vi åkte till festen! Hade mycket trevligt å dansade på!
Idag varvar jag plugg med serietittande och kakätande, får se vad resten av dagen bjuder på, dessvärre har jag dragit på mig nå jobbig hosta:/?

Likes

Comments

Tjolahopp här sitter jag på balkongen, dricker pepsi och väntar på att det lagas färsk pasta till middag. Älskar semesterrutinerna och känner mig måttligt taggad på att lämna dom. Idag åkte vi båt till en strand och åt gambas och moules, brutalt gott?? Promenerade över berg bokstavligen för att komma till den där fantastiska restaurangen med snorkiga servitörer. Aja.

Nyss beskådat solnedgången och läst bloggar som inget annat. PÖSS rå

Likes

Comments

Hahah har det så vaaarmt och gött så !!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Lördagsfeeling med Nationalteatern i högtalarna och en go väntande fisksoppa med nybakat bröd! Har pluggat typ hela dagen. Kollat Bron också, så klart.

Kan inte fatta att jag blivit sån basic girl som tycker Cole Sprouse är snygg, men alltså, ändå? He so darn cute! Annars lite fina bilder jag fann på Pinterest. Bilden på stranden är den plats jag kommer befinna mig på om några dagar, känns fantastiskt. Om det är fint väder givetvis, vem vet.

Har snart haft bloggy i ett år? Kul ju!

Asså har ni inte lyssnat på Nationalteatern måste ni göra det, så många kuliga och fina texter! Mkt trams också men vissa meningar e ba heelt. Fick ett återuppväckande efter senaste avsnittet av Alex och Sigge, där Sigge spelade Jack the Ripper.

Så kan vi segla på månen, tillsammans

Come on my darling vi glömmer allt annat

Likes

Comments