View tracker

Likes

Comments

Det blev fredag och jag och Beckan hoppade på tåget till Helsingborg efter skolan för att fika på Paolos med Ottilia och Thea. Fett mysigt ställe. Satt ute och åt nutellapizza!!

De blev kväll å jag åkte på släktmiddag

Igår vare lördag och jag spenderade dagen med att plugga som ett as, kolla Westworld och sen åka hem till Beckan för middag me mina tjejer! Det var så gott och mkt trevligt!

Idag har jag bara pluggat, och kollat Westworld. Och ätit tacos. Nice!

Likes

Comments

Kokar kamomillte som ingenting, lyssnar på Phil Collins och väntar på bättre dagar

Adjöss

Likes

Comments

Kan erkänna att jag saknar tiderna då typ all min uppdatering skedde i realtid! Saknar det! Blir så tråkigt och halvhjärtat från mitt håll när jag bara gör sammanfattningar!

Tanken var att för sisådär en timme sedan somna, var verkligen trött, meen precis när jag släckt allt inklusive ögonlocken blev jag pigg och hungrig. Så nu fikar jag och ska se Bonnie and Clyde!

Likes

Comments

Detta lov gick ju snuskigt fort och jag är såÅ inte redo för skola imorgon. Haha, vem är? Ska gå upp typ 6 timmar tidigare än imorse, stabilt!

Spenderade början av veckan hos Vilma. Shoppade på Weekday och & Other Stories samt åt soppbuffé på Satori. Kolla fint hus hon bor i.

Irrade runt på Möllan under tisdagen, gick vilse, men våra hungriga själar förde oss till ett hak med discolampa för att äta falafel för en tjuga! Kollade secondhand butiker. Sen åkte jag en snabbis till Lund för kaffe med brorn min. Var så brutalt mycket tågfel under måndagen och tisdagen, åkte ersättningsbuss två gånger:(

På kvällen efter försenade tåg inhandlade jag pesto, sparris och annat smaskigt för att bjuda Beckan och Jenni på middag. Asmysigt.

Det har varit lite sol, faktiskt, och jag har fortsatt kolla Westworld!!!

Druckit massa kamomillte!!!

Shoppat växter med mor min.

Lunchade på stan med Evelina och Sofia på fredagen, och på kvällen jobbade jag i garderoben på en nattklubb/restaurang. Yelp alltså, haha, kom hem halv fyra men det var kul!

Mycke promenader också! Isigt! Å halkigt! Tvi.

Sitter i skrivande stund med ansiktsmask och ska strax släpa mig till duschen. Har förresten börjat med Yoga with Adriennes 31-dagars challenge! Rätt nice alltså, gjorde två stycken idag pga påbörjade för sent. Jag och Thea ska motivera varandra till att palla klart!

PÖSS

Känner mig:

Likes

Comments

Likes

Comments

Dom här böckerna har jag läst i december!! Fastnade verkligen i varenda en av dom.

Orkar inte skriva om dom, tycker ni kan ta och läsa dom själva istället. Nu läser jag i alla fall Allting Början, även den av Karolina Ramqvist! Den är bra so far!

Likes

Comments