Vägen tillbaka var lite kämpigare och när vi väl var klara efter 4 mil paddling och 12km vandring var vi rätt nöjda, resten av dagen ägnades åt att samla energi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här är jag först i familjen Miller, inget snack om saken.

Kajakturen började med att ta sig till camp 3 där vi skulle äta lunch och ta oss till sanddynorna.

En vandring på 12km tog oss upp på berget och vilken utsikt det var. Det var precis som en skidbacke fast helt i sand, galet. Här hade vi också lärt känn Glenn från Belgien, en rolig kille.

Paddlingen fortsatte till camp 8 där vi slog läget för natten, myggigt och riktigt dåliga liggunderlag!:)

Likes

Comments

Jag är inte den första från familjen Miller som besöker orten, storebror Victor jobbade här men tyvärr hann vi aldrig besöka stället. En liten vandring till en utkiksplats hann vi med iaf.

Likes

Comments

Med endast en dag i Brisbane så hann vi inte med jättemycket men det vi hann med var väl prioriterat. Vi besökte den botaniska trädgården som var mycket vacker och gigantisk om man jämför med den i Sydney.

Vi fixade även ihop riktigt lyxiga äggmackor som vi kunde äta för kvällen men även stoppa i matlådan.

Hostlet vi bodde på var det bästa hittills och vi var ensamma i ett lyxigt rum, SKÖNT.

Likes

Comments

Efter Byron Bay for vi med den sedvanliga Greyhoundbussen till Surfers Paradise, Gold Coast. Stället bjöd på regn, dåligt väder och en pubrunda. Det sistanämnda var den roliga delen eftersom Daniel och jag gjorde succé på dansgolvet. Ett helt grabbgäng med Nya Zeeländare hängde runt oss och bjöd oss på öl, i alla fall en gång. Rolig och svettig kväll minst sagt!

Likes

Comments

Sista dagen i Byron Bay började med 3h surfning som gick hyfsat bra till en början, iaf för mig, sedan gick det utför. Daniel verkade ha sin peak i slutet och därmed stannade han i lite längre.
Ross som vi lärde känna på surflägret var också med men han har inte talang för det, hehe:)

Senare spelade vi en även lite pingis alla tre.

Nu är vi påväg till Gold coast/surfers paradise vilket ska bli fett!🤙🏻

Likes

Comments

Tisdag runt lunchtid anländer vi till Byron Bay, checkar in på hostlet och utforskar din lilla semesterorten, som tidigare varit en industriort.

Onsdaga morgon och ut på vattnet ska vi. Kl 09:10 blir vi upphämtade för att paddla kajak med delfiner. Riktigt cool upplevelse, inte särskilt actionfyllt men delfinerna befann sig 30-50m bort vilket ändå kändes exotiskt. Hela turen avslutades med att surfa på vågorna in till land vilket verkligen var action.

Efter att ha värmt upp oss från kajakturen (ja det kan va svinkallt i Australien, iaf om det regnar och man befinner sig på vattnet) så klättrade vi upp till den östligaste punkten på det australiensiska fastlandet.

På vägen ner stötte vi på en känguru...? Eller är det en wallaby? Vi är inte säkra!

Likes

Comments

Surflägret är nu slut vi är påväg upp mot Byron Bay. Det har varit en rolig vecka och vi har träffat ett par roliga figurer. Ross irländaren och Amalie från Danmark närmare bestämt, de var våra rumskamrater.

På bild 1 är mitt hår när det ser som bäst ut.

Bild 2,3,4,5 från en miniutflykt där vi såg känguruer.

Bild 6 visar hur det kan se ut när man är trött och sliten efter surflektionerna och vill ta det lugnt.

Bild 7 visar en utav läger-ödlorna som sprang runt bland våra fötter och åt matrester som tappades.

Bild 8,9 Daniel Amalie och Ross vid matbordet.

I skrivande stund sitter vi på en Greyhound-buss som kommer ta oss till Byron Bay där vi ska stanna i 3 dagar.

Likes

Comments

Dagen var kommen att resa norrut och ta sig an några äventyr, men innan det: Vänta. Vi letade parker, beanbags och övriga saker att sitta på under de ca 14h som låg framför oss innan bussen gick 23:30.

Vi tog oss en sista gång till operahuset för att säga hejdå till Sydney och lyckades pricka ett tillfälle med fyrverkeri.

Nattbussen gick och fram till Arrawarra kom vi. Nu har vi spenderat 4 dagar på mojo surfcamp vilket var varit väldigt kul! Roliga rumskamrater och framsteg på surfbrädan förgyller dagarna, smärtfritt är det dock inte. Man får vara bra envis när vågorna kör över dig och kroppen slits.

Här kommer lite bilder från stället :)

Likes

Comments

Likes

Comments