Hey gutter

Jeg ved godt, at det er hundrede år siden jeg sidst har lavet et indlæg. Jeg er helt ny i det her blogger univers, så jeg skal lige lære det. Jeg håber i kan bære over med mig.

Jeg har fundet en masse fede og lækre smykker i sølv. Personligt går jeg selv med sølv, fordi jeg synes det er tidsløst og passer til alt. Jeg har generelt altid været lidt af en sølv-tøs.

Jeg håber nogle af smykkerne vil falde i jeres smag. Nogle af dem er ihvertfald skrevet på min ønskeliste, hehe.

I må have en skøn dag!

xx

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Heej bloggen

Lyder det fedt? Eller lidt mainstream? Hvad med “hey guys”? Måske hellere ikke, indtil videre må det være sådan her. Jeg skal lige tænke lidt over det, men det finder i nok ud af.

Mit navn er Mille, jeg er 14 år og bor lidt uden for Silkeborg. Til hverdag går jeg i en helt normal folkeskole i 9.a. Mine forældre er skilt men bor dog kun ca. 1/2 kilometer fra hinanden.

Jeg har længe tænkt over det her med blogging eller måske at lave youtube-videoer. Så hvem ved, måske der engang kommer et par videoer fra mig af?

Grunden til at jeg valgte blogging er simpelthem den simple grund at jeg elsker at skrive. Eller egentlig hader jeg også at på youtube skal jeg gøre mig så umage - føler jeg. På bloggen kan jeg sidde en fredag aften med uglet hår og skrive et indlæg i min seng. Der er alting ikke så opstillet. Selvfølgelig er youtube et helt andet format og kan også være rigtig godt. 

Jeg elsker at få inspiration, så derfor tænkte jeg, at dette var en god mulighed for at udtrykke mig selv og give andre inspiration. På min blog vil i finde alt for shopping-guides og lækre items til garderoben til fed musik og billeder fra min hverdag. Jeg vil forsøge at gøre min blog til mit personlige pusterum hvis det overhovedet giver mening. Så hvis der lige pludselig kommer et irrelevant indlæg om hvad jeg har lavet en eller anden kedelig dag er det derfor. Jeg vil bare give mig selv lov til at være mig og dele ud har mit liv som det er. Selvfølgelig vil der også komme noget som kan gavne jer, det håber jeg ihvertfald det kan.

Hvad ville i finde interessant at se på min blog? Nogle gode forslag?

Nå, men jeg håber i fik et lidt bedre indblik i hvem jeg er og hvad jeg har af planer for bloggen, men mest af alt håber jeg i vil følge med. Forhåbentlig har jeg ikke skræmt jer væk. Glæd jeg til en masse fede indlæg.

Forresten så er billederne ovenover fra tumblr, weheartit og pinterest. Jeg synes, de er fede, og jeg vil helt klart forsøge at lave sådan nogle tegninger engang.

xx

Psst - jeg er totalt vild med xx, det ser bare cool ud! Jeg føler lidt at det er noget fra gossip girl, hehe

Likes

Comments