Vita små platta med kanter som man äter senare efter maten...?


Någon som vet? Nej inte jag heller.

Men vi lyckades lokalisera detta i en låda och det visade sig vara MARÄNGER!


Bild från lek med grannen Ebbe. De har verkligen superkul ihop!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

En kul grej.

Mateo har fått (äntligen) en sittdyna att ha med sig på utflykterna på förskolan. Han blev VÄLDIGT glad för den och hade den överallt. Emilio noterade ju detta ism vanligt och ville inget hellre än att prova att sitta på den. Detta fortsatte även när vi gått ut på baksidan. Barnen hittar Leo som vanligt och står och myser med honom. Jag hör M säga att "du får låna den om du vill". Jag sa ååh vad snällt Mateo det vill han säkert! Men säg det till honom ost så han hör. Varpå han böjer sig ner till LEO och säger att han får gärna sitta på hans underlag. Emilio står frågandes brevis. Hahaha inte vad jag trodde han menade!Likes

Comments

Solen lyste för någon dag sen och vi var så sugna på att komma ut lite. Packade med hink och spade och begav oss till stranden. Barnen jättepeppade. Emilio är SÅ fascinerad av nya miljöer och havet är en stor favorit. Mateo älskar också stranden och pratar om den massor. Men vi hann inte ens ända ner innan M tyckte det var alldeles för kallt och blåsigt.. (igen). Typiskt. Jag insisterade ändå på en 5 minuters lek men sedan fick vi faktiskt ge oss.... Skynda hem igen. Inte värt att få sjuka barn för det var verkligen iskallt även om vi var fullt påklädda. Hade dock glömt vantar vilket inte var poppis. Aja.. ser finare ut på korten än det var. brrrrr


Likes

Comments

Denna blogga börjar bli lite för depp nu. Hoppas vända detta snart.

Lite vardagshändelser igen. Barnen somnade inte förrän 9(!) igår. Blev lite konstig nattning när de hela tiden störde varandra. Men sonande gott så fort det blev tyst. Tänkte att nu jäklar sover de väl länge? E vaknar PRICK halv 6 igen. Och han är helt kattfrälse just nu. Så fort han vaknar ser han alltid Isa som ligger intill och då blir han helt överlycklig och kastar sig mot henne för att mysa och prata med henne. SÅ helt omöjligt att få honom att somna i sängen igen. Jag gav mig inte för jag tänkte att han måste ju egentligen vara trött! Tog upp honom i vagnen och rullade honom säkert en halvtimme men han somnade! Sov riktigt gott till och med men när M lekte och höll låda lite väl högt i vardagsrummet sen så vakande han till. Men man märkte att han inte vakande för han var jättepigg utan mer för han blev väckt. Har iaf nu hällt ut honom till 11 så nu fick han sova. EN lur idag satsar jag på så får vi se hur morgonen blir imorgon. Har inte så höga förhoppningar men kan hoppas. Så får vi jobba på nästa unge sen =) Jag tror dock M vakande imorse fö rean ave täppt i näsan.

Vitt med frost ute och M lossas att det är snö och har till och med frågat om vi kan göra snögubbe..

Idag är det kallt men sol och ingen vind så jag och E var på lekplatsen en stund efter lämning. M är på utflykt idag med föris till stadsbiblioteket.


Några bilder från badet imorse. Innan var det ingen skum som gällde nu ska det vara ett berg av skum!


Kallt så brasar på. Veden snart slut!!


Barnen älskar att släng-kramas. Och så fort M gör det så ska ju E komma bums också och vara med. Men det gäller princip ALLT. Allt M gör eller håller i vill E göra likadant.

E vill också gärna dra i Mateos kläder, sitta i hans knä, krama honom mm. Ibland lite för mkt. M blir irriterad när han inte ser tvn för E sitter framför =) Men mys går alltid bra.

Likes

Comments

Upp halv 6 som vanligt. Omöjligt att natta om E just nu. Jag provar allt.. han får bara sova en gång om dagen, 2 gånger om dagen. Lägger honom tidigt.. lägger honom sent. Fattar inte, han är som en klocka och M hakar ju på direkt med. Suck.. Blir inte piggare av att gå i iskall vind till förskolan för att upptäcka att jag glömt att de har planeringsdag idag. Så bara att gå hem igen. Smörjer mina händer konstant nu men ändå spricker dom av torrt och kallt väder. SÅ sjukligt trött på att inte kunna gå ut. Jag vill bara fortsätta i trädgården och låta barnen leka. Hade inte varit några problem.. ist sitter jag här och undrar var jag ska åka å spendera pengar ist för att klara denna dagen.. Känner inte för nånting

Likes

Comments

GOfika med tattes hembakade kakor!

Likes

Comments

Ljuset gör att man blir sugen på att gå ut. Det verkar vara lika fin morgon idag. Går ju upp halv 6 så hinner se när hela himlen är rosa och fin. Man kan ju säga att hela min kropp verkligen skriker om att den vill ut nu. Så vi tog på oss och fick gå in och ta på oss YTTERLIGARE men kunde av ute en sväng på morgonen iaf. Barnen lekte med ISEN som blivit under natten. Själv rensade jag lite ogräs. SÅ skönt att äntligen få börja. Det har kliat i fringrarna och jag står inne och bara ser hur ogräset och gräsmattan bara tar över. Som tur var tinade vädret upp mot dagen så vi kunde även leka ute senare med och tog till och med en fika på trädäcket!!!

Likes

Comments

Jättemysig påskafton även om det snöade =)

Här kommer lite bilder

Likes

Comments