Endelig er det blevet efterår, og næsten vinter!! Jeg er personligt helt vild med denne årstid. Overalt er det så smukt, men det bedste er det mega fede tøj man nu kan gå i. 2017 har bare været et mega fedt år i forhold til tøj.

Der har især været kæmpe hype vedrørende ternet jakker, hvilket jeg også selv ejer og synes ser pisse fedt ud. Hvis man tager en hvis t shirt, et par jeans eller kontorbukser får man et vold fedt look.

Noget helt andet som også er kæmpe her for tiden er læderbukser, de er kommet frem igen. Jeg synes det ser vildt nice ud, hvis man dresser det meget casual.

Den sidste store trend jeg lige vil nævne er dyre print. Dyre print er blevet så populært igen, og jeg er totalt med på den. Et look hvor der er lag på lag af dyre mønster, striber, prikker - det er det ultimative.

Håber i har en skøn uge!

knus M <3

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Nu er sommeren endelig kommet!!

Jeg elsker virkelig sommer, også meget pågrund af det store udvalg man har af tøj. Ens stil siger meget om ens personlighed og jeg synes det er vigtigt at man finder sin helt egen stil. Dog er der nogle tøj stykker der simpelthen bare er et must til sommeren.


Jeg skal bare have en statement t shirt i mit klædeskab. En statement t shirt kan gøre så meget for et look, gøre det til noget helt specielt. Her er ideer til nogle super fede:


Noget andet man bare må have er et par flotte, ikke cowboy, shorts. Jeg er all in for cowboy shorts men jeg mener at man også bør have et par andre. Ens look ændres helt, og man kan også bruge det til finere lejligheder - hvilket jeg er totalt fan af!


At gå med nederdel er blevet meget in igen, især lange. Det ser så pisse fedt ud, og alle burde eje sådan en.


Jeg har altid et par farvet bukser i min garderobe, specielt her til sommer. Det ser bare så sommerligt og pænt ud hvis man har et par farvet bukser og så en hvis t shirt til - meget classy :)


Jeg kunne blive ved, men altsååå det går jo ikke. Så det sidste jeg lige vil tilføje er et statement item. Det kan være en hel masse ting, men gerne med noget farve eller mønstre. Det er så fucking nice når folk går rundt i tøj som ikke bare er som alle andres, når folk ikke bare følger med strømmen. Alligevel synes jeg dog det er vigtigt stadig at holde det pænt og klasse. Tit går folk rundt i noget hvor jeg bare tænker `slap nu af` - overdriver du måske lidt? Men hvis man har et ellers enkelt outfit og man så lige har et statement er det vold flot!


Likes

Comments

Normalt er jeg ikke typen som læser mange bøger, men her på det sidste har jeg haft en periode hvor jeg bare har kværnet bog efter bog. Jeg har simpelthen bare læst sådan nogle gode bøger!

Nå, men bogen jeg vil fortælle lidt om er "we were liars". Det er helt klart en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst - ingen overdrivelse. Den handler om en pige som slår sit hovede slemt og glemmer en hel masse. Man følger hende og ser hvordan hun langsomt begynder at huske mere og mere. Den er ekstremt gribende. Slutningen er nok det store turningpoint, hvor jeg blev utrolig overrasket. Da jeg havde læst sidste side, skyndte jeg mig bare at læse starten igen og det hele gav mening.

Det har været en af de bøger man husker, og som har været en oplevelse at læse! Jeg kan helt klart anbefale den!

Håber i har det godt!

-M <3

​I kan købe bogen her


Likes

Comments

Konfirmation!

Lige om hjørnet er konfirmationssæsonen. Jeg skal faktisk selv konfirmeres i år, allerede i maj :) Men jeg kan da huske, at jeg havde en del problemer med valg af kjole - man vil jo så gerne have det hele til at være perfekt. Her har jeg fundet nogle kjoler jeg synes er vildt fede, også hvis man gerne vil skille sig lidt ud. Kjolerne over er alle fra asos OG ekstremt prisvenlige, men stadig viiiildt flotte!

Kjolerne er linket her:

venstre bund

højre bund

venstre top

højre topLikes

Comments