Sista träningspasset är nu genomfört, det återstår endast 1 timmes promenad som skall göras imorgon, sen är allt som går att göra gjort. Mitt byggande på denna kropp har nått till detta mål.
Jag tävlade för 1 år sen och bestämde mig då direkt för att tävla igen detta år. Så jag har jobbat stenhårt på att förbättra min fysik.
Jag fick dock väldiga problem efter förra tävlingsomgången. Jag chokade kroppen totalt och började mata den med socker. Vilket rubbade hela min balans. Jag gick från svältfödd till sockerberoende. Jag kunde äta hur mycket som helst, det fanns inget stopp och jag trodde att man skulle fortsätta att proppa kroppen med det den skrek efter (socker) men jag blev aldrig mätt, jag var fortfarande konstant hungrig och allt var då gott.
Jag vräkte i mig mat och sötsaker i 1 vecka, fortsatte 1 vecka till och till sist hade detta beteende pågått i 1 månad.
Kroppen var uppsvälld, det kliade överallt, jag fick utslag och blev bara allmänt trött och slö. Rent ut sagt så mådde jag skitdåligt. Hade ångest för att jag gått upp enormt mycket i vikt och inte hade kontroll på maten.
Det var först i mars månad som jag kände att kroppen var något i balans och det var först då som jag på riktigt började få tillbaka kontrollen. Maten sköttes bättre, träningen gick bättre och balansen infann sig.
Jag satte då upp som mitt främsta mål detta år att tävla men att snabbt därefter komma åter i balans. Så mitt egentliga mål är det som påbörjas nu efter tävling.
Har planerat allt och kommer att sakta sakta återgå till att äta mer mat för varje vecka. Ingen stress. Fokus på att må bra och inte moffa socker.

Men nu är allt fokus på tävlingen på lördag först.
Det är något helt magiskt över att ha satt upp långsiktiga mål och till sist nå dem. Allt som sker nu är liksom sista träningspasset, sista cardion, sista torskmåltiden, sista vätskan m.m
För att sen bli första måltiden efter tävling, första viner efter tävling, första daten med min man efter tävling. Allt får ett avslut och även en nystart.

Det är en oerhört emetionell vecka detta. Allt slit, alla timmar av träning, alla tvivel som jag haft, all tid som jag lagt ned på att bygga muskler och skala bort fettet. Nu kan jag inte göra så mycket mer än detta. Nu är det bara att njuta och ha roligt hela vägen upp på scenen.
My time to shine!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments