Igår stod jag och preppade matlådor som alla består av torsk och sallad. Hela 3 kg torsk tillagades.
Det är så roligt att åka iväg på resa när man går på tävlingsdiet, halva packningen består då liksom av mat.
Det här är det glamorösa fitnesslivet, ha ha!
Sen för att spara utrymme så packas maten i fryspåsar. Allt noga uppvägt på grammet för att matcha mitt näringsintag för dagen. 3 dagar på resande fot blir det.

Resan går ner till Lund där jag ska coacha en vän bakom scenen som ska göra sin 2a Body Fitness tävling.
Det är en härlig nostalgitripp för mig då det var där i Lund för 1 år sen som jag själv stod på scen för 1a gången och tävlade i Body Fitness. Ett magiskt ögonblick!

Det ska bli superroligt att komma ner till Lund och få hänga backstage och träffa alla atleter. Det är en magisk stämning bakom scenen. Så mycket fokus, adrenalin, glädje, muskler och peppande. Svårt att vara där utan att bli motiverad som tusan.
Det här med att tävla i kroppsbyggning är så otroligt mycket mer än bara att träna, ära och sedan stå och glänsa på scen. Det är en otrolig satsning man gör under en lång period. Det är tufft och slitsamt men så otroligt utvecklande både mentalt och fysiskt.
Sen så klart att det är helt magiskt att se sin kropp förvandlas vecka för vecka och till sist i slutet dag för dag och bli hårdare och hårdare. Att se och upptäcka nya definitioner på sin egen kropp som man aldrig tidigare har sett.

Det blir en livsstil och a ti hen gillar man det eller så gör man det inte. Gillar man det så fortsätter man och gillar man det inte, ja då fortsätter man bara helt enkelt inte.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments