Nu är jag åter uppe i rätta tränings speeden igen efter semester och sommar.
Det lustiga är att jag trott att jag hållit igång någorlunda under semestern. Då jag Gymmat 1 dag i veckan och joggat varanan dag. Men icke då, det var fööööör lite. Tog ett tag att koamma åter i samma form som innan semestern.

Jag har också tillsammans med min PT lagt om hela mitt träningsschema.
Nu kör vi högre tempo, mer förbränning än tidigare.
Jag har ju ändå byggt 3 kg muskler på kort tid och bara minskat 1 kg i fett. Nu testar vi ett tag att lägga in mer förbrännings i schemat för att se hur kroppen reagerar.
Så första ben passet lades upp med ingen vila, eller aktiv vila mellan varje set. Jag hoppade då altså hopprep 1-1,5 min mellan varje set.
-Ok det känns extreemt mkt i benen nu 2 dagar efter. Men å andra sidan känns det som att kroppen svarar jätte fint på detta träningsvis. Känner mig lite hårdare än innan.

Imorgon blir det endast löpträning.

//Mille

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis hemkommen från en 3 veckors semester i USA.
Vi startade med 3 dagar i New York, sedan 2 veckors bilsemester i Florida, sen åter 3 dagar i New York.
Det var heeeeelt fantastiskt. Jag återkommer till resan och delar med mig av lite skön bilder.
Nu tänkte jag bara snabbt beskriva lite om världens kanske coolaste gym. David Bartons Gym i Miami. OMG!!!

Precis hemkommen från en 3 veckors semester i USA.Vi startade med 3 dagar i New York, sedan 2 veckors bilsemester i Florida, sen åter 3 dagar i New York.
Det var heeeeelt sjukt nice. Jag återkommer till resan och delar med mig av lite skön bilder.Nu tänkte jag bara snabbt beskriva lite om världens kanske coolaste gym. David Bartons Gym i Miami. OMG!!!

Till att börja med är det en DJ som spelar musiken. Sedan entren är som att komma in i ett arabiskt tempel, högt i tak, med arabiska lampor och lyktor.

Själva gymet har den absolut senaste utrustningen man kan tänka sig. Ex på löpbanden så har man en egen personlig tränare i maskinen, dvs man väljer en gubbe eller tjej som skall coacha en, sedan väljer man rösten =)

När man väl springer kan man välja på ett gäng olika utseeenden, typ om man vill springa på en 400 meters bana, en skogsstig, ett berg eller asfalt m.m

I gymmet som är gigantiskt stort så är det en belysning på ena stället likt nattklubb med neonlampor i olika färger och svag beslysning. I andra rummet är det mycket ljust och arabiskt tema igen med alla dess lampor och lyktor.

Kolla in bilderna själva och föreställ er en DJ som spelar super bra musik med mycket bas som får en extra peppad =)

Likes

Comments