Idag körde jag armar och axlar på gymmet.

Då såg jag det, det som jag så läääääänge väntat på, konturerna!!!!!!

Musklernas konturer börjar på att visa sig, äntligen. Jag har ju känt musklernas tillväxt där under mitt stora fettlager ett bra tag, men inte riktigt sett dem träda fram. Men idag på gymmet såg det riktigt bra ut i spegeln. Direkt när jag kom hem så ställde jag mig framför spegeln för att försöka fånga de små konturer jag sett. Ha ha Det var lättare sagt än gjort.

Har ju sett andra som lagt ut spegelbilder i sina bloggar och det ser ju bra ut.

-Men jisses, vad svårt, tror jag bräde av 100 bilder och 97 blev as dåliga. Ett gäng blev snea, ett gäng blev suddiga, ett gäng blev bara muppiga. Men jag hittade 3 st i alla fall som blev…… ja jag kallar dem nog bara 3 st bilder som blev något =)

Så nu publicerar jag de första bilderna på mig själv i en blogg någonsin, känns knasigt, men jag ”learning by doing it”.

Bloggen tar sig och kroppen me.

Nu ska jag åka med sonen på fotbollsmatch, sen senare blir det nog en kort runda på golfbanan, premiären för i år.

Vi ses

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jippiiiiiiii!!!

Igår bokade jag flygbiljetter till New York. Vi ska dit i sommar på semester under 3 veckor. Planen är att vi ska landa i NY, strosa omkring och shoppa lite granna. Sen ska vi ner till Florida och cruisa omkring i  2 veckor, Disneyworld, Key West, Miami, Daytona, Palm Beach, Everglades m.m

Ja och herregud vad jag ser fram emot att få hänga på alla dessa strand gym som finns. Fast det kommer säkerligen att vara alldeles för varmt så det blir kanske inomhus där det finns AC.

Men så här ser visualiserar jag varje morgon under denna resa:

Men ändå tänk er att få vara i USA, hänga på gymmen och vara lite fit. Det är ju en dröm bara det. Sen kommer jag ju inte att vara deffad och fin, men nog kommer jag ha ordnat med synliga konturer tills dess. V 29 drar vi.

När vi är i New York så ska vi besöka Reebok Sports Club, min PT har sagt att det är ett måste, gigantiskt stort träningscenter med klättervägg och 5 våningar högt med ett helt gym på varje våning samt även en hel idrottshall. Låter ju helt gaaalet, men heeelt fantastiskt, jag har redan bestämt att vi ska dit =)

Jag å min man har en son som är 9 år, han får ju helt enkelt hänga på barn centret ett par timmar medans vi tränar. ASG, nä men där kommer han nog att ha det bra, det lär ju vara större än Ikeas barncenter.

Nä, det ska verkligen bli sååååå majsigt och så coooolt att få uppleva allt det.

Men kolla in denna filmsnutt från gymmet, samt dessa bilder:

Nu ska jag drömma vidare.

Ciao

/M

Likes

Comments

Jag är så svag i underarmarna, vilket är sjukt frustrerande då jag får kramp och inte kan ta de vikter jag behöver köra med för att riktigt komma åt och tötta ut ryggen. Så idag gav jag mig av på lunceh till Body & Fitness butiken för att köpa dragremmar.

Sagt och gjort här är dem, alldeles nya och hårda. Jag ska slita ut dem väl =)

Vilken skillnad det var att träna med dem. Helt plötsligt så kunde jag ta i riktigt ordentligt utan att få kramp i underarmarna. PTn spännde fast mig ordentligt sen drog jag. Fick en så bra kontakt i alla övningar, kände riktigt hur det nöp tag i ryggen, och ingen kramp. Har fortfarande mjölksyra i ryggen och kommer att ha världens träningsvärk imorgon.

Dagens träningspass:

* sittande drag i rep

* sittande rodd

* Chins

* Latsdrag smalt grepp

* plankan i en hantelrodd. Grepp om en 10 kg hantel och så rodd drag nära kroppen lyftes upp varanan hand. Kroppen liksom vinklas så att man har vikten på ena sidan. Så lyfter man ena hanteln mot kroppen, precis som stående hantelrodd. GRYYYYMT jobbigt och svårt med balnsen.

Tog också ett snack om att det är dags att skärpa till kosten ordentligt.

-Ja jag har varit lite halvslarvig, jag erkänner, men NU blir det skärpning på det.

Dagens middag bestod då av:

Tonfiskröra (tonfisk, kvarg, yoghurt, sambal) Curry kryddat råris med touch av kamutvete, mix grönsallad.

Likes

Comments