Hey alle!

Nu er sommerferien godt i gang, og det nyder jeg fuldt ud. Desværre er vejret i Odense ikke det bedste, og derfor ser jeg især frem til at komme til Frankrig. Jeg rejser på næste lørdag, sammen med min veninde. Vi tager til Hamburg og dagen efter kører vi til lufthavnen, som ligger dernede. Så skal vi altså være i solrige Frankrig i hele ti dage. 

Ja, det er lidt vildt at vi allerede skal til Frankrig næste uge, når jeg lige har været i Tyrkiet med en anden veninde, men sådan er det jo at rejse.


Jeg vil helt klart opdatere når jeg kommer hjem, og fortælle om alle vores sjove oplevelser :))

- M

Likes

Comments

Hej piger!

Så er det jo endelig blevet sommerferie. Jeg beklager at jeg ikke har været aktiv, men her de sidste uger inden sommerferien har jeg skulle fokuserer ekstra meget på prøver og karakterer, derfor har der desværre ikke været meget tid til bloggen.

Men ligenu er jeg i hvertfald i Tyrkiet, sammen med min veninde som i ser på billedet øverst. Vi bader, shopper, hygger og nyder ferien. Indtil videre har jeg ikke købt noget vildt, men der er heller de største shopping muligheder, desværre.

Jeg håber i nyder jeres sommerferie :)

- M

Likes

Comments

Hey piger.

Så idag tænkte jeg at jeg ville vise jer lidt af hvordan min makeup, mit tøj og mine negle ser ud idag. Min makeup har jeg selvfølgelig selv lagt, og der har jeg blandt andet brugt lidt øjenskygger fra Naked 2 paletten, og min Morphe palette. Mit tøj består af en nederdel og en halterneck. Det er et sæt jeg har købt i Forever 21, da jeg var i USA for et par år siden. Mine negle har jeg fået lavet hos Tip Top Nails, og de fleste af mine ringe er fra H&M.


xx, Mille.

Likes

Comments