Posted i: Om mig

Jeg føler, det er på sin plads, med en kort præsentation af hvem jeg er, og hvad bloggens formål er. This thing called sharing, er jeg nemlig virkelig dårlig til – både når vi snakker sociale medier, men mest af alt mine pommes fritter på yndlingscafeen. Og nej, du må heller ikke bare smage én. Men jeg bider ikke, hvis vi ser bort fra situationer, der centrerer sig om mad.. .

Jeg er nemlig blot en lille gymnasieelev på sit 1. år på Aalborg Handelsgymnasium.

Her ville jeg så ønske, at jeg kunne skrive, at jeg bor i Aalborg, men det er ikke tilfældet (endnu). Pt. bruger jeg nemlig 1 time til skole og 1 time hjem med stor fornøjelse, og til tider savl ned af kinderne.

Min hjemby Hadsund huser på nuværende tidspunkt 50 forskellige frisører, 20 pizzasteder (kun 1 af dem er god) og ikke EN kaffebar. Yes, jeg er coffee addict, og mit eneste krav, til den by jeg engang skal flytte til, er derfor at den rummer en million steder med en god kop kaffe. Og så skal byen helst starte med K og slutte påøbenhavn.

Men det er en helt anden snak.

Stort varmt velkommen til min blog, der vil være platform for store og små tanker, samt mine interesseområder inden for sundhed, mode og (yes you guessed it) mad.

Rød tråd er ikke noget jeg er tilhænger af.

Vi ses

/ Mille

Likes

Comments