Här kommer det lite bilder från idag. Jg har varit i fritidsgården och där spelade vi spel och bakade muffins så jag blev sugen på att baka hemma så jag bakade en kladdkaka.

Jag ska berätta lite om dagen i skolan!!
Idag har vi haft musik först och då skulle man skriva egna låtar o då jobbade jag Kajsa och Giselle tillsammans fast jag spelade gitarr och dom skrev låten.
På NO:n så jobbade vi om kemiska former det var tråkigt för jag fattade nada.
På slöjden så gjorde jag nästan färdigt mitt skåp det ända som var kvar va att lacka den. Men det kam jag göra nästa tisdag!
Eter slöjden var det mat och där åt jag bara!
På svenska kommer jag inte ihåg vad vi gjorde!
Men på SO:n så jobbade vi om Gustav Vasa och det kan jag inte heller så mycket om fast än vi har haft mycket tid på oss så då kommer jag misslyckas på provet nästa vecka.

Roliga bilder vet!:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag i Ullared och detta var de jag handlade! Jag hade sjukt kul där. Jag skulle verkligen vilja göra om det. Det var första gången jag var sär men det var konstigt att jag alltid hittade rätt. Det hände också roliga saker i bussen fast det kan jag inte berätta. Kön gjorde verkligen så jag dog fast en det fanns 62 kassor så var det fult med folk.
Hejdå


Likes

Comments

Älskar dig så jävligt mycket bästii. Du är en tjej jag alltid har kul med förutom när vi bråkar!(HAHA) Men jag älskar det något otroligt!<3 Jag o Du skrattar hela tiden!:)
Love you;* PUSS PUSS

Likes

Comments

Idag har jag varit sjuk och haft väldigt tråkigt tills min mamma kom hem med värsta grejerna till mig! Hon hade handlat lite till mig. Hon köpet ett par sandaler för 199kr i skopunkten till sommaren för då ska jag åka till mitt hemland. Jag fick också ett par jeans som var lite slitna och det gillar verkligen jag o dom kostade 350kr i Gina trioct. Jag fick också en till sak därifrån som kostad 100kr det var en tröja som är randig. Nu tar jag det bästa av allt!!
De bästa av allt var att jag fick ett Eos från Kicks o det kostade 89kr. Ni ser det på bilden här under!! Det är bra ibland att vara sjuk som ni ser!!:)
Jag kommer ha detta imorgon i skolan!

Puss o Kram

Likes

Comments

Idag har jag lockat mitt hår och det blev väldigt fint! 💆💁Jag och min kompis gjorde det fast det var lite svårt för vi gjorde på ett annat sätt som jag inte får berätta☺️ Det tog lång tid fast det var det värt!

Imorgon blir det kaos för jag ska till simhallen med skolan så mitt hår kommer förstöras!😌 Fast det går ju att göra om😊 men tiden!!
Likes

Comments

Idag har jag haft det bra bara för att jag fyller år!🎉 Jag har varit med vänner och familjen men imorgon blir det kusiner!!❤️ Jag har fått massor av fint!🎁 Tack allihop som sjöng för mig i matsalen och för presenterna som jag fick!!😘Likes

Comments

Jag älskar dig enormt mycke min bebis!!❤️ Du och jag skrattar alltid jätte mycket och läraren brukar bli galen😂 Jag har känt dig från dagis och jag hoppas vi kommer känna varandra hella livet min sötiz!!!😘 Kajsa❤️

Likes

Comments

Har haft en rolig dag idag! För vi var och testade på högstadiet för första gången så det var riktigt spännande. Det var roligt att se Rocknebyarna så  som ni ser har jag haft en toppen dag!!👍

Likes

Comments

Du är den snällaste tjejen jag har träffat och jag älskar dig. Vi har varit bästisar i 2-3 månader. Innan det så hade vi bråkat väldigt mycke. Jag älskar dig otroligt mycke min sötnos.<3 jag="" brukar="" berätta="" allt="" för="" dig="" och="" du="" för="" mig!="" du="" hjälper="" mig="" med="" allt!:)="" ingen="" i="" världen="" har="" lika="" tur="" som="">
Likes

Comments

Idag är det tjejkväll på fritidsgården. Ska vara där med dem bästa!💗Likes

Comments