Alltså gud vilket fint väder det är och hela 5 grader ute, såå underbart!
Våren får gärna komma tidigt i år!

Det har snart gått hela 3 veckor sedan mamma flyttade här ifrån och Gabbe och jag tog över lägenheten, det har hittills gått väldigt bra. Just nu har jag personligen lite dålig ekonomi men eftersom jag jobbade förra lördagen får jag lön nästa vecka, så det är ingen panik.

Så till alla er som tänker eller kommer flytta hemifrån kan jag bara säga att oroa er inte, allt löser sig!
Det största problemet jag skulle säga är all katthår som hamnar överallt, jag menar vi har en långhårig katt och en korthårig som verkar odla en peruk vart han än sätter sig!
Ni med katter knows the feeling!

Idag har jag praktik igen och denna dag eftersom det är torsdag slutar jag kl 20:00, jag borde inte klaga då jag bor precis i närheten men det är lite små segt.
Den ända riktiga inplanerade kunden jag har är ett återbesök på naglar annars kanske det blir lite påfyllning på fransar eller så.
Även om det blir en lång dag idag är det okej för det är ju fredag imorgon!
Likes

Comments

Kom hem för kanske en timme sedan så just nu ligger jag bara och degar i sängen.
Jag är såå slut!

Filmen, Lego Batman the movie, var faktiskt förvånansvärt bra! Jag blev lite förvånad då det är en barnfilm, visst det kanske inte är den ultimata "alla hjärtansdags filmen" men kan helt klart rekomendera den om man vill ha ett gott skratt.


Jag måste bara få beklaga mig lite grann, jag är så trött på att vara vuxen. Så trött.
Det är inte så att jag trodde allt skulle vara regnbågar och röda roser efter att mamma flyttade men herre gud vad jag är trött på vuxenlivet.
Jag vet inte vad som hände men det är som att mina timmar på dygnet halverats och att jag på något sätt rör mig i slowmotion, bokstavligen jag hinner inte ens sätta mig ner innan köket är fyllt med disk eller lägenheten på nått vis omvandlats till en öken fylld av kattsand. Hur??
Sen kommer skolan in i bilden, skoldagarna känns verkligen som ett stort sidosteg ibland. Jag älskar min skola och min linje så det är inte det men ibland känns det som att skolan tar all min tid/uppehåller mig från de personer jag måste prata med med eller det som behöver göras under den dagen. Liksom skojar du??

Jag börjar känna mig lite slut men det är nog bara för att jag inte har vant mig än.
Well Camilla, welcome to the real life.


Hahaha denna video sammanfattar mitt liv för stunden!

Likes

Comments

Är så otroligt glad över min studentmössa, vi fick dem av skolan igår under dagen!
Valde kristallmösan men valde att ha den vegansk eftersom jag numera är vegan och inte vill skada något djur för min mössan skull.
De blev lite dyrare men det är helt klart värt det!

Likes

Comments

Sitter just nu på pendeln på väg mot Stockholm för att se på bio, skoldagen blev inställd idag så vi passar på att fira alla hjärtans dag tidigare. De blir att kolla på Lego Batman i mall of scandinavia haha, vi hade tänkt en annan film men den hade inte kommit ut än så de blev lego batman!

Imorse fick Gabbe sin alla hjärtans dags present villet var två stycken klockor, lånade ena av dem idag. Kanske blir att man köper en likadan till mig!

Likes

Comments


Kom hem från skolan för kanske nån halvtimme sedan så nu sitter jag och verkligen äter ihjäl mig på blodapelsiner!

Idag gick vi bara till kl 12:00 vilket verkligen är så skönt, jag har ganska mycket kvar här hemma att fixa så nu har jag mer tid över till det. Vi skulle tydligen bara repetera lite inför nagel diplomeringen som är i februari, ska jag vara ärlig så är jag ganska nervös över det men de känns så mycket bättre nu än förra året!

Fick hem 2st nya vita tunnlar till töjningarna på posten, blev as nöjd men jag trivs nog bättre med de svarta egentligen.
Vad tycker ni?


Likes

Comments