Header

1. Vad heter du? Camilla, men mina vänner och familj kallar mig Milla eller Millis

2. Hur gammal är du? 25

3. Vart bor du? Någonstans i Norrbotten ute i skogen ;)
4. Hårfärg? Brunt men med en rödviolet dipdye som blekar mer och mer.
5. Ögonfärg? Blåa
6. Hur lång är du? ca 169 cm lång
7. Kär? Jag är kär över öronen sedan många år nu
8. Singel eller upptagen? Upptagen och dessutom förlovad!
9. Hur många har du kysst? Oh god, det var svårt att veta på rak arm.
10. Vad väljer du, godis eller chips? Beror mycket på vad jag har lust på för tillfället.
11. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Städa, plugga och hitta en lägenhet
12. Cola eller fanta? Beror på vad jag känner för.
13. Vad skulle du ha gjort utan mobil? Fokuserat mer på mina skoluppgifter...
14. Dumpat någon? Oh yes!
15. Blivit dumpad? Yup...
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Någon som är sig själv och inte någon annan.
17. Vad har du för mobil? LG
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Det som jag skulle göra är att spara, spara och åter spara, kanske ta en lång resa till något trevligt land.
19. Favoritland? Nu har jag inte rest så mycket, men jag måste väl säga både USA och Norge

20. Favoritfärg?
Lila och blått
21. Film? Ironman eller Thor
22. Bok? Har allt för många på gång, men en jag verkligen gillar i detta nu är en bok med Magnus Härenstam - Morsning & Goodbye
23. Serie? The Big Bang Theory och Last man Standing
24. Vad gillar du mest med dig själv? Att jag är den jag är.
25. Vad gillar du minst med dig själv? Osäker i en del siutationer
26. Nämn två personer du aldrig skulle klara dig utan: Mamma och pappa
27. En person du älskar.: Tyler
28. En person du hatar: Finns de personer som jag ogillar och så klart finns det dom jag skulle vilja hata men vad är poängen med det?
29. Ut och festa eller myskväll? Ingen fest människa så föredrar att stanna hemma och dra på mig mina pydjamas byxor och mysa mig ner i sängen med en film/serie eller bok, finns inget bättre efter en lång dag.
30. Saknar du någon just nu? Ja, väldigt många personer saknar jag i mitt liv i detta nu då det finns så mycket jag skulle vilja fråga dessa personer och få råd ifrån.
31. Vad är det bästa som hänt dig? Finns så mycket saker i mitt liv som hänt, jag är glad så länge jag har goda vänner, familj och mina intressen runt om mig, och att jag får arbeta med det jag är intresserad utav.
32. Beroende av något? spikmattan då jag har låsningar i ryggen... måste boka tid till sjukgymnasten igen.
33. Ditt livs största misstag? Finns en hel del misstag i mitt liv men vad är poängen att dra upp dom ifrån graven och kanske må dåligt utav dom.
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Vi får väl se vart vägen leder mig.
35. Har du några tatueringar? Nej, men skulle nästan vilja ha en.
36. Piercingar? I öronen yes, en i höger och två i vänster.
37. Vem är mest lik dig? Alla säger jag är lik min farmor
38. Har du någon förebild? Haft många förebilder i mitt liv som hjälpt mig att bli den jag är idag och även givit mig inspiration till många saker som jag gör idag.
39. Vad ska du göra idag? Försöka vakna till då förkylningen får mig att känna mig som en levande död. Borde försöka klämma in lite städande också.
40. Vad är det värsta du vet? Hugg i ryggen av människor jag trodde jag kunde lita på.
41. Vad är det bästa du vet? Att få spendera tid med alla viktiga pusselbitar i mitt liv.
42. Vad åt du senast? En liten smörgås och till det en stor kopp med Lady Grey Tea.
43. Vad vill du ha just nu? Ett eget litet kryp in, alltså en lägenhet.
44. Vad köpte du senast? Studielitteratur till Kost och hälsa kursen samt lite andra böcker jag velat ha länge.
45. Vilka är dina favorit skådespelare? Detta är en kategori jag verkligen inte har koll på även om jag kollar lite film, men jag måste väl säga de i serien Big Bang.
46. Om du fick en dotter nu, vad skulle hon heta? Bra fråga, men jag vet att till mellannamn så vill jag ha min avlidna mosters namn Margaret (saknar dig tante).
47. Tränar du? Haha promenerat sista två veckorna en hel del, men då förkylningen slagit till så ligger jag däckad i sängen med ingen ork alls.
48. När går du och lägger dig? Olika just nu pga förkylningen har haft mig i ett halvsovande grepp igår och sömnen blev lite galen efter det.
49. Vad är klockan nu? 15.21
50. Är du nöjd med ditt liv? Som det är just nu är jag glad och nöjd men det finns massor jag ännu behöver fixa till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Många saker som händer i mitt liv nu för tiden som gjort att bloggen verkligen hamnat i det fördolda mörkret av glömska!
Jobbat hela sommaren på sjukhuset, verkligen trivts bra med personalen som jag jobbat med hela sommaren, lärt mig ett och annat och tycker personligen att jag blivit en hejare på att ta ven prover! Awesome!

Jobbar på i detta nu och har natten till idag varit ute extra och jobbat.
I morgon blir det att gå en vanlig morgon tur med ett fantastiskt gäng killar och tjejer!

Börjat med körkortet och ser verkligen fram emot varje lektion och tvingar min fader att fara ut med mig så jag får övningsköra en till två gånger i veckan med honom. Hoppas verkligen att jag ger mig själv en tidig julklapp i år i form av ett körkort.
Håller tummar och tår.

Har många bollar i luften nu för tiden och funderar på lite allt möjligt mellan himmel och jord, men allt kommer nog bli klarare när allt landat, är i alla fall vad jag tror i detta nu.
Höstens färger får mig verkligen att må bra och luften känns så frisk och skön, bästa med hösten är väl att min allergi äntligen låter mig få vara "människa" efter att ha plågats sedan slutet på april med rinnande och irriterad näsa samt väldigt jobbig astma.
Att kunna sova i lugn och ro på nätterna och inte vakna mitt i natten och känna att pollenet blivit allt för mycket är verkligen underbart.

​Då hösten verkligen har sin charm med sina färger och underbart friska luft så kan temperaturen verkligen variera från dag till dag.
Idag har jag kunnat sitta ute efter lunch i bara ett par tunna jeans och en t-shirt på balkongen när hundarna var ute på gården, så himlars skönt att bara njuta av värmen som solen gav. 

Då vissa dagar och speciellt kvällar och tidiga mornar kan vara relativt kyliga så har jag beställt en ny vår/höst jacka som borde komma under slutet på nästa vecka, hoppas verkligen att den kommer sitta fint på mig, är redan små kär i den.

Vintern är bara någon ynka månad iväg, ska bli spännande att se om det blir mycket snö eller om det bli en isig och halkig vinter, hmm kanske man redan nu ska leta fram broddarna, just incase. Inga benbrott ska inträffa här! 

Likes

Comments

Borde egentligen sova då jag både är trött och slut, men jag har svårt att finna sömnen då jag känner mig lite ensam även om jag har Cedric som ligger bredvid mig i hop kruppen och sover under mitt täcke då det är lite små kyligt i mitt sovrum, men jag gillar ju att sova då det är lite kallare och sover bäst då, men icke denna natt tydligen, då sömnen inte vill infinna sig...
För tre veckor sedan (i fredags) landade jag i Luleå efter ungefär 18 timmars resande som startade i Tampa, Florida. Sov inte en blund på hela resan och hade sömn problem några dagar efter jag anlänt hem pga en hemsk jetlag.
När jag började att tänka "fan det är tre veckor sedan jag landade hemma" så började tårar att rinna ner för mina kinder :( Saknar verkligen Tyler någon hemskt, och det känns som det är mycket längre tid som passerat sedan jag åkte hem igen än ynka tre veckor!

Många tankar som snurrar runt nu i mitt huvud i form av frågor och funderingar, och kanske lite vilsen och ensam är jag, då det är någon som saknas hos mig, speciellt då jag ska sova, känns skumt att sova ensam då man vart så van att sova med någon bredvid sig hela nätterna och som höll om en då man hade lite jobbigare dagar eller bara behövde glömma bort världen ett tag.
Drog fram de framkallade bilderna ifrån resan i Florida. Många leende och tårar blev det då det är mycket goa men även roliga minnen.

Att sitta och kolla genom bilderna är lite jobbigt då saknaden blir större men samtidigt så vet jag att vi kommer att finna en lösning på hur vi ska göra med framtiden.
Men det är jobbigt att sova ensam på nätterna då man vet att personen man vill vara med inte ligger bredvid en i detta nu, men vi har klarat igenom en hel del saker tidigare och vi kommer klara oss igenom denna tunga period det kommer vara nu då vi hade arbetat in saker i vår vardag under min vistelse som blev en del av vår vardag som gjorde att vi kunde umgås och göra saker innan Tyler skulle till arbetet senare på eftermiddagarna.

Nä nu ska jag nog ta och sluta gnälla om detta och försöka slappna av och hoppas att the Sandman snart kommer på besök så att man får sova några timmar.
Natti natt!

Likes

Comments

Efter att ha kämpat med studierna i ett år så får man äntligen kalla sig för undersköterska när man arbetar!
Börjande inskolningen på en av avdelningarna på Sunderby sjukhus i början av denna vecka och väntar på resterande inskolningar som ska vara på två till, som jag vet om i detta nu.
Hade verkligen hoppats att de flesta inskolningarna skulle varit denna vecka, men så blev det inte tyvärr, så får hoppas att de två som vi pratat om blir av under nästa vecka, vill verkligen komma igång med att arbeta! Är verkligen super taggad inför detta nya äventyr jag påbörjat :)

Håller nu tummar och tår att någon av vikariaten jag kommer få göra på avdelningarna jag ska hoppa in på när det behövs folk slutar med att jag får ett långvikariat eller en fast tjänst! För man vet ju aldrig vad som kan hända och jag känner mig lite nervös måste jag vara ärlig om, men jag är förhoppningsfull att mycket positivt kommer att komma ut ifrån allt detta och jag vet att mer och mer kunskap kommer att bankas in i huvud. 
En sak som jag tycker gör arbetet som undersköterska intressant och spännande är att man alltid lär sig något nytt varje dag då det alltid kommer fram nya behandling metoder och att varje vårdtagare är unika.

Likes

Comments

I somras (2015) tog Tyler hand om en liten, liten kattunge som någon gammal skolkamrat hade hittat. Så klart kunde han inte säga nej till att ta hem denna lilla söta, bedårande kattunge!
Jag sa till honom att du kommer ångra dig så bittert ekonomiskt då det är dyrt med två katter. Notera att jag inte var någon kattmänniska!
Tror ni karln lyssnade på mig?!? Nope jag talade för döva öron, vilket jag idag faktiskt är glad för att han gjorde :)
Tyler hade ingen idé vad han skulle döpa denna kattunge till och rådfrågade folk på facebook, så klart såg jag det medans jag var och jobbade men skrev snabbt en liten kommentar då namnet Nico hade rullat på tungan i ca en timmes tid. Av någon anledning tyckte jag det passade honom som handen i handsken!

Nico är verkligen en katt med stor personlighet och en stark vilja.
Han har något för ett täcke Tyler har i sängen, Nico gillar nämligen att slicka på det, och då snackar vi om en katt som är världens gladaste och spinner på som bara den. Täcket blir så klart blött varje gång och Tyler måste jaga bort honom eller lyfta bort honom för att få kunna sova i fred.
Många gånger så kryper Nico in under täcket och gosar samtidigt som han slickar på täcket.

När jag var hos Tyler var Nico såklart första natten väldigt misstänksam mot mig, vem är inte det!
Här har han dragit hem en helt främmande människa för Nico och denna människas röst har han bara hört tidigare över Skype sedan han blev hämtad hem.
Så att spendera tid i sovrummet var inget Nico gjorde de två eller tre första nätterna.
När han började förstå att jag inte var farlig och att jag var någon som gillade att kela med honom så kunde han komma klockan fem på morgonen för att gosa, suck!

Mys killen min är Nico!
När Tyler jobbade så var det verkligen mysigt att ha någon att gosa med eller helt enkelt leka tillsammans med en stund, eller som bara låg på soffan bredvid en när man kollade på en film eller pluggade.
En sak som ni ska veta om Nico är att han kan apportera!
Jag skojar inte om detta, han är verkligen grym på detta och älskar att man kastar i väg någon leksak som han får jaga, sedan kommer han glatt tillbaks med den och släpper den i tex knät på en. Det värsta han kan göra är om han har tyg leksaker. Då doppar han dom i vattenskålarna och släpper den sedan på en.... eller i värsta fall då han bara vill ha uppmärksamhet på ens dator eller skolböcker/häften. Han ser ut att vara världens nöjdaste katt då!
Varje gång Tyler och jag kom hem efter att ha varit borta ett tag så kom Nico ALLTID (precis som en hund!) och mötte oss vid ytterdörren och det var nästan som han sa med blicken då han kollade på oss "hur kunde ni lämna mig!" Haha söt katt!

Att leka och kela med Nico kan ha sina negativa stunder om man inte räknar med de dränkta leksakerna han kom med.
Ibland kunde han utan förvaring börja leka med ens händer och bita dom, samt hålla fast med fram tassarna.
När han väl "bitit" fast sig så kollade han på en eller stannade upp som om han funderade på vad han nu skulle göra.
Så klart fick man lite små skrapmärken ifrån denna typ av lek. Ibland kunde han så klart bli förbannad när han började leka såhär, så då var det bara att gömma sina händer från honom.

Saknar denna katt väldigt mycket även om han kunde vara jobbig när han satt sig på mina skolböcker, knuffade bort mina block som låg i knät när jag skrev eller lag sig över det, eller kom med sina leksaker och ville ha total uppmärksamhet!
Att leka med honom och samtidigt se till att han inte stal mina skriv/rit pennor saknar jag då det var lite av en lek för oss! :)

​Nä, nu ska jag börja göra mig klar för att om ett tag bege mig ut till Sunderby sjukhus och skriva på alla anställningspapper och fixa mitt ID-kort, för på måndag startar jag mitt nya äventyr! 

Likes

Comments

Oh yes, just är förlovad nu med Tyler, som verkligen hade planerat detta till minsta lilla detalj under en ganska lång tid.
Han gick omkring veckan före jul och små jävlades i omgångar att jag hade gått förbi min julklapp flera gånger varje dag och när jag frågade vart han gömt den så flinade han bara och njöt av att hålla mig i mörkret. Nog ville jag leta efter vad det nu var han hade glömt inför julafton, som man alltid provat förr när man var liten och mina föräldrar glömt julklapparna, men jag beslutade mig för att vara duktig och inte leta efter det då han inte heller visste vart jag gömt hans!
Fast lite less var man i slutet då han hållit på under x antal dagar så här.
På julafton (den 24 december) så var vi tidigt uppe då vi skulle skypa lite med min familj innan Tyler skulle och göra ett tidigare arbetspass. Så vi tog det lugnt och skulle äta frukost när han plötsligt säger "ska du inte öppna sista luckan på din choklad kalender?" med ett flin i hela ansiktet.
Jag som är lite morgontrött och inte riktigt fattar vad han håller på med tar ju så klart och öppnar den sista luckan, och i stället för chokladbiten som ska vara där så ligger en ring där.
Snacka om chocktillstånd man hamnade i på sätt och vis. Inte trodde man att han planerat något sådant här! Men hemskt gulligt var det. Några tårar kom det så klart och Tyler gick ner på knä.
Of course så svarade jag ja!

Ringen är i detta nu hos juveleraren här hemma i Luleå och jag väntar på att de ska ändra storlek på den, känns tomt utan den. Bara att vänta på att de ska bli klara med ändringen!

​Lite rolig fakta är väl att vi är förlovade på samma dag som mina föräldrar! Vad är oddsen för det?!?!
Samt att vi har inte bestämt ännu vart vi ska spendera livet ihop eller något bröllop så vänligen fråga inte. För vi har bestämt oss för att jag ska avsluta mina extra studier som jag genomgår just nu på min utbildning och sedan ska vi prata :) 

Likes

Comments

LOOK WHO'S BACK!

Anlände tillbaks från USA för snart två veckor sedan och har haft lite problem med sömnen då man ännu varit i ett jetlag, men nu har jag fått sova relativt bra under två nätter. Nu börjar man hamna tillbaks i gamla vanor sakta men säkert.
Idag har jag varit och skrivit ett prov för kursen medicin 2 och när läraren rättat detta prov så är kursen officiellt över. Förra veckan avslutade jag palliativ vård och fick ett A i slutbetyg! Känns skönt då man verkligen kämpat sig genom kursen med både inlämningar, muntliga redovisningar och ett prov.

Känns lite konstigt att komma ifrån värmen som vi hade medans jag var i Florida till nästan 40 till 60 graders skillnad. Idag har det varit riktigt kallt så hade till och med på mig täckbyxor bara för att gå till bussen.
Hade det mycket trevligt och roligt under min resa och provade på lite nya maträtter, inte alltid så nyttiga men ursäkta jag var på semester så lite syndande med kosten får man ha då och då tycker jag.
Blev lite olika aktiviteter under vistelsen. Vi tog en dagtrip över till Orlando och gick på Disney world! Roligt och man kände sig lite som ett barn igen.
Vi fick biljetter till en NHL match denna gång också, men det blev tyvärr inte den matchen jag hade velat gå på, pga att Tyler arbetade just den kvällen, men det gjorde inget att gå på matchen vi gick på istället då matchen var mycket spännande.
Tyler mutade mig med middag en kväll på min favorit restaurang innan vi fick på bio för att se den nya Starwars filmen. Inte riktigt min typ av film men jag kunde sitta genom den tack vara de stora och bekväma stolarna som fanns i salongen filmen visades i. Notera att Tyler fick agera kudde åt mig, haha!

Aja, nä nu ska jag ta och kolla genom lite små saker till mina två nya kurser och även hitta fram alla papper till på fredag, för jag ska nämligen och skriva på anställningsavtal och fixa ett ID-kort, för jag har fått ett timvik på en av kirurg avd på sjukhuset. Spännande men lite pirrigt!

Likes

Comments

1. Pepparkakor eller lussebullar? Lussebullar så klart! Och ett stort glas med mjölk till dom, så är dagen komplett!
2. Skumtomtar eller knäck? Pappas hemmagjorda knäck!
3. Ischoklad eller marsipan? Sorry, men ingen av dom...
4. Köttbullar eller prinskorvar? Köttbullar 10 av 10 gånger, ingen kan slå min mammas hemmagjorda köttbullar
5. Julkorv eller julskinka? Om jag måste välja så får det bli julskinkan även om det inte är min favorit på julbordet.
6. Lax eller sill? Ingen av dom
7. Sylta eller pastej? Ehhh bra fråga... nästa!
8. Paradis eller Aladdin? Aladdin!
9. Revbensspjäll eller Janssons? Vem gillar inte revbensspjäll? Jag vet att jag älskar revben!
10. Glögg eller julmust? Julmust det måste man ha på julbordet.
11. Rödbetssallad eller dopp i grytan? Ingen av dom
12. Ris a la Malta eller gröt? Ris a la Malta går att få ner, men det är julgröten som är det bästa att starta upp dagen med.
13. Hemma eller borta? Hemma är alltid roligast och trevligast, men detta år firar jag julen i USA tillsammans med Tyler och hans familj den 25 december, vilket känns så fel med tanke på att man är van att fira den 24:e.
14. Utomlands eller Sverige? Sverige så klart, ingen jul utan snö! Men får stå över denna gång då jag som sagt är i USA i detta nu för andra gången för att fira jul.
15. Ge eller få? Bra fråga, jag gillar nog båda lika mycket, alltid kul att linda in någons julklapp med flera meter av tejp, haha!
16. Mysteriet på Greveholm eller Sunes jul? Mysteriet på Greveholm! Bästa julkalendern från min barndom.
18. Plastgran eller äkta? Äkta, alltid trevligast, om man inte räknar med allt barrande.
19. Arne Weise eller Ernst? Arne Weise.
20. När vill du att första snön ska falla? I slutet av oktober eller i början av november.
21. Har du haft en grön gräsmatta på julen? Haha, jajamän! Julen 2013 då jag firade den i USA.
22. När är det dags att pynta? När Tyler och jag hittar en gran som vi gillar. Blir till helgen att leta reda på en och pynt.
23. Kan du komma på något negativt med julen? Att tiden går såååååå sakta den dagen för att man väntar på så mycket tex Kalle Anka, julmiddagen och sedan mysstunden med julklapps utdelningen och om de presenter som man givit till de i familjen kommer att gilla dom eller inte.
24. Favorit julfilm? Ehh bra fråga, har inte någon speciell favorit.
25. Favorit julkalender? Mysteriet på Greveholm och Pelle Svanslös jul.
26. Blir du mättad av julen när den är slut eller vill du ha mer jul? Jag har fått nog ganska tidigt för att det blir tidigare och tidigare folk börjar julpynta hemma, affärerna börjar sälja julsaker och julpyntandet i stan. Blir lite för mycket under en längre period.
27. När öppnar du dina julklappar? I början av kvällen efter att vi har ätit julmiddag efter Kalle Anka, en mycket trevlig och mysig familjetradition.
28. Favorit juldoft? Farmor brödet mamma värmer upp och julmaten som tillagas. Och glöm inte doften ifrån julgranen.
29. Vad framkallar mest julstämning? Massor med snö, julmaten, julgröten och Kalle Anka, och familj och vänner.
30. Vad är viktigast med julen? Att spendera tid med nära och kära och även ladda upp batterierna och njuta av den tid man spenderar med de närmaste.

​Lite bilder ifrån förra julen, kommer sakna denna vana traditionen jag har tillsammans med min familj. Men ska bli intressant och se hur julen blir detta år tillsammans med Tylers familj. 

Likes

Comments

Jag känner mig såååååå grymt frustrerad i detta nu över en kurs som avslutades under förra veckan.
Alla mina inlämningar till den kursen har jag lämnat in i god tid till sidan edwise och dagligen denna vecka har jag kollat om min lärare har kollat på mina uppgifter, i fall att jag måste komplettera något som blivit lite galet, men än så länge har läraren INTE skrivit ett enda ord till mig!
Känner att jag börjar bli lite irriterad då några av uppgifterna hade jag redan lämnat in för lite över en och en halv månad sedan och ännu inte ett pip om de uppgifterna. Mycket dåligt må jag då säga, inte schyst mot oss elever.
Min lärare jag där emot har i mina två distans kurser Medicin 2 och palliativ vård fick in tre uppgifter av mig i söndags kväll och hon svarade mig efter mindre än 24 timmar och så klart fick man fina kommentarer och A för alla uppgifter!
Att en lärare som jag har på distans som har massa andra klasser och elever så snabbt kan rätta uppgifterna så snabbt är helt underbart och det ger en god tid att komplettera innan kursen är över! Men att inte fått något svar på de första man lämnade in i specialpedagogiken är ett skämt!
Under de åren jag gick på gymnasiet, läste kurser på distans eller på Luleå tekniska universitet enstaka kurser så var lärarna mycket bra och var snabba på att rätta ens uppgifter eller tentor.

Morr, nu är det väl bara att sitta och vänta på att läraren ska få lite eld där bak och börjar rätta uppgifterna så att man får veta om man klarat kursen eller inte....! Vill bara kasta bort denna kurs då jag i detta nu känner att den inte var givande eller intressant, eller rolig då man har en lärare jag upplever inte bryr sig...

Tyler har åkt till jobbet och nu har han efter denna dag bara två dagar kvar innan han är ledig!
Idag har vi varit ut och fixat lite saker till hans laptop för att få ut lite damm ifrån den och så var vi även förbi en butik som håller på med pyssel och bilder för att leta efter lite mer färgpennor som jag kan använda till min målarbok så att tiden blir fördriven medans Tyler är och jobbar.
Nä nu ska jag fortsätta att skriva på en skoluppgift till min medicin kurs.

Likes

Comments

För en vecka sedan landade jag i USA efter flera timmar på båda flygplan och flygplatser. 

Kan inte fatta att jag varit i USA en vecka nu. Kroppen och speciellt sömnen och min stackars mage har äntligen börjat komma överrens om den nya tidsomställningen på 6 timmar.

I eftermiddags gick Tyler på sitt vanliga skift efter lite strul med sin licens för att bära vapen på sin tjänst, så jag har denna kväll spenderat den ensam hemma tillsammans med katterna, well mest Nico då Ellie gömmer sig på övervåningen. På tal om Nico så ligger han och drägglar medens han sover så att det rinner ner över ryggen på soffan.... ew.
Då man har huset för sig själv så kan man i lugn och ro träna body balance som var helt underbart att köra genom idag för att stärka kroppen, samt att man även kan se vad man vill på TV:n som tex Long Island medium som är en av min och mammas favorit shower!
Sitter och läser genom om kroppens vätske- och elektrolysbalans som jag måste skriva en rapport om till min distans utbildning och den måste vara klar på söndag. Bara att sätta igång att skriva!

En bild från tidigare idag då Nico lega och drägglade över hela soffan!

Gav katterna lite catnip och måste dela upp det i två högar. En för dom vardera.
Så klart kastar sig Nico typ i sin hög eller han rullade mest i den och ville sedan åt Ellies hög vilket hon inte var så glad över så hon gav honom en liten omgång... fast Nico är den katten som inte fattar vad en omgång stryk är så han ger sig aldrig.

Likes

Comments