Produkter, Styling

Borstade igenom håret med värmeborsten från pythair. Den är verkligen så enkel att använda, och glansen blir helt otrolig. Därefter använde jag deras plattång och gjorde några enkla lockar framtill och fortsatte med några tunna i överhåret. För att dölja dom grå spryade jag hårbotten med loreal's Hair touchup. en stor favorit som jag själv inte kan leva utan!

- Även perfefekt för dig som valt en mörkare färg än du igentligen har. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att stå brevid och bara se på har aldrig varit något alternativ för mig. Jag vet att vi alla kan göra skillnad på något sätt!

När livet får en ny vändning!
Fredagen 6/5 2016 kom den hemska nyheten. Marcus, mitt fadderbarns pappa fick diagnosen Myelom, en kronisk benmärgscancer.
För knappt tre år sen fick min pappa det hemska beskedet strupcancer och ett år senare fanns han inte mer.❤️
Det gäller att ta vara på varje dag/vecka/år man får tillsammans så därför har jag nu valt att skänka 20% av all försäljning på mina produkter för att kunna ge dom möjligheten till att redan nu kunna skapa minnen för livet!
#fuckcancer

Förhoppningarna är att så småningom kunna öppna en välgörenhetsfond.
Elliefonden - där man kan skänka bidrag till barn vars förälder blivit sjuka.


Det här inlägget publicerade jag på min Facebook sida den 26/5-16. Min försäljning har ökat enormt och det är så rörande att se hur fina kunder jag har som även vissa väljer att skänka en extra slant. Markus ligger sen i Tisdags inne på sjukhus. Han har nu fått en stamcellstransplantation som ska göra att cancercellerna håller sig borta så länge som möjligt. Det här kan vara bland dom tuffaste behandlingarna en människa kan gå igenom. Alla mina tankar finns hos dig.

Nedanför finns en länk till Låten Markus skrev i samband med sitt livs värsta besked ⬇Likes

Comments

Tävling

Grattis Mirela_lela till milkshakes silvershine - wipped Cream

Sen var den även en som stack ut lite extra :) petrashome

-Efter jag läst om dig och din sjukdom ville jag självklart att du skulle ha en också 💗

Likes

Comments

Frisyrtips, Styling, By me, Produkter

Messy lobb

Nya fräscha slingor med ecoplex. Som jag sen nyanserade i beiga toner. Klippte bort ca 2cm på längden och skar ut topparna en anings för mer rörelse i håret.

Styling

Började med att föna in moussen med en paddelborste, på slutet använde jag rundborste för att få volym. Lockade sen hela håret, Började med breda slingor nertill och aningens smalare upptill. Drog igenom håret med fingrarna och avslutade med en lätt volymspray.

Stylingprodukter

-Milkshakes whipped Cream

-Urban Tribes volymspray

-Locktångs storlek 25-18


Likes

Comments

By me, Före&Efter, Styling, hårförlägning

Ice Queen

Här har jag först blekt upp kundens botten, som jag sen nyanserat ner med en kall silverton. Löshåret hade kunden köpt själv och det kommer från www.rapunzel.se

Löshåret hade aningens varmare ton men det löste vi lätt med milkshakes älskade silvershine shampoo. Längden på löshåret rekomenderas att inte vara mer än dubbelt så långt som dit eget. Här har vi valt att behållla all längd på håret och därför kommer det krävas mer styling för att få det att smälta in på bästa sätt!

Vad tycks?

Likes

Comments

Produkter, Styling

God morgon underbara söndag!

Idag har jag planer på att göra absolut ingenting :) har varit en fullbokad helg, Min fredagsmorgon startade i kaos då jag lyckats dubbel boka min morgon, så snurrig man kan va ibland, men ett par timmar extra på kvällen så var det löst. När jag kom hem blev de soffan, thaimat och ett glas rödvin 👌

Igår var det Hem & villa mässan som stod på schemat. Jag som älskar inredning, Men hann inte med att se en enda inredningspryl, Fastnade framför PYThairs monter, Blev helt kär i deras värmetänger ❤ Någon som har nått från dom?

Jag va bara tvungen att köpa deras topseller ⬇


Fast and Flawless Thermal Styling brusch 🔝

En Kombination av en värmeborste / Plattång som gör håret Glänsande rakt, Utan att tynga ner håret, Som en plattång lätt kan göra. Istället borstar man in volymen med den, enkelt och smidigt utan fön.

Priset på den var 380 Euro vilket är ungefär 3700kr

Köpte även deras mässerbjudande kitt med Plattång + locktång som va helt otroliga, grymt bra såklart, men hållbarheten, jag är chokad. Han visa en lock på som han sen blötte ner och försökte dra ut, men den höll sig hur bra som helst och det är den fortfarande. Han hade inga produkter i mitt hår varken innan eller efter. Till locktängerna medföljde 4 storlekar vilket också är grymt tycker jag!

Priset på Locktängen är 500 euro - Ca 4800kr

Priset på Plattången är 300 euro - Ca 2900kr

www.pythair.com


Likes

Comments

Frisyrtips, By me

Att få komma och få håret fixat innan skola/jobb, det kallar jag vardagslyx. Vi startade i shampooneringen med en klassisk inpackning och en kopp kaffe, Klippte sen bort lite slitna toppar, lockade håret och avslutade med en inbakad fläta framtill. ✂

- By me

Likes

Comments

By me, Före&Efter, Hårinspiration

M

Milkshake, silvershine - whipped cream

-Endast 159kr

- Vårdande och fuktgivande silvermousse som neutrealiserar oönskade gula och gyllene toner i håret. Samtidigt som du får ett mjukt friskt gjänsande hår, doftar helt ljuvligt gör de också. 👌

Efter jag postat bilden på instagram såldes dom slut dagen efter. Så roligt att flera blev inspererade.. Men såklart är nya på ingång och till helgen planerar jag en tävling där du har chans att vinna just den! håll utkik :)


Likes

Comments