View tracker

Godmorgon!
Jag har alltid tänkt att någon dag ska jag gå in på rituals och köpa något.. Men de har aldrig blivit av för att nu har jag märkt att min hud mår bättre av att inte använda så mycket hudprodukter, som tex hudkräm. Men någon gång ibland, absolut. Men inte två gånger om dagen! Men i alla fall så gick jag in på rituals sida nu på morgonen och såg att dem hade så mycket mer en bara hudkräm, hudskrubb etc.. Dem har tex doftsprayer, badskum, doftljus. Grymt ju! Så de är verkligen ett jultips. Hoppas ni får en jättebra fredag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag har verkligen försökt att få till bilder nu på kvällen, men de gick inte så jättebra pga av ljuset... men till slut fick jag till en bild.. (den som är här ovanför)
Jag är så glad över att kameran jag beställde har kommit och idag så testade jag den bara några sekunder och men den verkar ju jättebra, så jag är nöjd. Varför jag köpte en kamera är för att jag ska börja med youtube videos också. (har redan lagt upp en del men nu ska jag verkligen börja på riktigt) nu ska jag äta en lussebulle, hoppas att ni haft en fin dag!✩

Likes

Comments

View tracker

Bild från google

​​Något land jag verkligen vill till är...

Island, Island, Island, de ser ju så otroligt vackert ut på bild. De var ju två bloggerskor som nyligen vart i Island och de verkar verkligen underbart där, i alla fall att åka dit på semester. Tänk vad fina bilder man kan ta och att rida i den naturen, de kan inte bli bättre och att gå en promenad i den fina naturen skulle man ju absolut inte tacka nej till. Så dit ska jag någon gång! =) Någon mer som en jag som vill till Island?

Likes

Comments

Bild från google

Varför är de så positivt att gå promenader? Idag ska jag gå en lång promenad med min vän så jag tänkte att de kunde vara passande att jag skriver om varför de är så positivt att gå promenader. Jag måste verkligen bli duktigare på att oftare gå promenader, de känns ju så skönt efteråt. De händer så mycket bra saker när man går promenader, man blir positivare och gladare, man blir också mindre stressad. Om man går än promenad på eftermiddagen så kan de faktiskt förbättra ens sömn, att man helt enkelt sover bättre på nätterna. Någon som har testat det? Tycker ni de hjälper? Jag tror faktiskt på det. Hoppas att ni gillade inlägget och blir positiva till att faktiskt gå än promenad.

Likes

Comments

Livet är så underbart. Något man ska ta vara på verkligen, drömma, våga och vara så glad som man bara kan vara över allt som man är lycklig/glad över, de behöver inte vara något stort, de kan vara små saker i ens liv.
Men de var inte de jag skulle skriva om nu, utan nu ska jag skriva lite om vad som har hänt idag för mig. Idag är de onsdag, lill lördag! yeah, haha... snart helg, de betyder att jag snart får se Carola live på scenen!
Imorse så åt jag en jättegod frukost sedan åkte jag iväg på en viktig grej sedan blev de att köpa kycklingrulle för jag skulle inte hunnit hem innan jag skulle på ett möte, efter de hämtade jag ut min kamera som jag beställde så glad över att jag köpte den. Ångrar mig verkligen inte. Hoppas att ni haft än fin dag. Kram på er!

Likes

Comments

Hur gör man livet lite roligare? 
Jag tänkte tipsa om lite kanske "knöppa saker " som man kan göra för att livet ska bli lite roligare


* Gör något som du aldrig vågat göra förut

* Lev som en rocksjärna för en dag

* Gå ut - eller in, de menas med att de du brukar göra inomhus ska du göra utomhus och de du gör utomhus ska du göra inomhus, alltså tvärtom. De gör vardagen faktiskt lite roligare, testa! de måste jag göra.. haha =)

* Prata med en främmande person, vet att de kan vara jobbigt och prata med en person man inte känner men våga testa, vad är de värsta som kan hända? :) de gör livet faktiskt lite roligare och du blir nog gladare efter du har vågat de.

Likes

Comments

Jag älskar verkligen att ha accessoarer som matchar, tycker de är så fint. Vad tycker ni? Är de viktigt för er? Här ovanför ser ni tips på hur jag tycker de är snyggt att matcha, om jag skulle önska mig något av de här i julklapp så skulle de nog vara ryggsäcken och mobilskalet under ryggsäcken. Tänk vilken snygg matchning!

Likes

Comments

Följ denna härliga tjej, hon bloggar om allt ifrån sin vardag, tips och mode Så jag tycker verkligen ni ska gå in och kolla på hennes blogg, den är verkligen inspirerande! :) http://nouw.com/belindacarolines

Likes

Comments

Hur har eran dag varit? Min dag har vart lugn, ätit lussebullar, druckit en del te och ska snart kolla på avsnitten jag har missat på julkalendern.
Jag skulle egentligen åkt och tränat idag men i med att jag har fått skavsår så kände jag för att vila i alla fall idag, för de var så nyligen men imorgon så ska jag förhoppningsvis träna. Hoppas ni har haft en mer händelserik dag en vad jag har haft, fast de kan ju i och för sig vara skönt ibland att man bara tar de lugnt. Men inte allt för ofta för då blir jag rätt så rastlös.

Likes

Comments

Jag kollade några hemsidor för några dagar sedan och blev helt "galen" i denna modell men hittade inte riktigt någon jag ville ha så då gick jag runt i butiker och kollade och till slut så hittade jag denna, den perfekta bikinin när man ska bada i simhall. Jag känner mig personligen mycket bekvämare när jag har något som går upp lite längre, om ni förstår vad jag menar. Så denna bikini passar mig perfekt. Hoppas ni blev inspirerade! Kanske inte riktigt rätt årstid för att inspirera bikini nu, men tänkte att de kunde vara kul ändå! =)

Likes

Comments