Idag har jag varit ute i friskaluften så mycket som möjligt! De var riktigt skönt. Här var en av bilderna jag tog idag! =)

Likes

Comments

Hej!
Yeah lördag, jag hade en bra morgon, vaknade två min innan väckarklockan skulle ringa sedan kollade jag enstund på youtube innan jag skulle upp och äta frukost för att sedan åka på yogan som jag skrev om igår o upplägget på yogapasset var bra och de gick jättebra. Så jag är nöjd!
Ikväll blir de att umgås med familjen och bara leva i nuet. De är så skönt! Försök fokusera på de ni med! =) ett tips! =) Hoppas ni har en bra helg!
(förlåt för de vart så mörka bilder, men inte så bra ljus nu på eftermiddagen som på förmiddagen. Men då var jag ju upptagen så då kunde jag inte ta bilder)

Likes

Comments

Hej!
Hur mår ni? jag mår jättebra! Woohoo, idag är de fredag! Innebär att de är lördag imorgon och då blir de att testa sitt första yoga pass på gymmet. De ska bli väldigt spännande. Jag brukar yoga hemma ibland men jag har aldrig som sagt gått på sådant grupp pass. Någon som har testat de? vad tyckte ni? Så de ser jag jätte mycket fram emot. Ska ni testa på någonting nytt i helgen? =) hoppas ni får en jättebra helg i alla fall!

Likes

Comments

Kolla vad fina vinterskor! De behövs ju verkligen nu när de är vinter. Mina favoriter är dem svarta längst ner och stövlarna. Vilka är era favoriter? :)

(collaget blev lite konstigt, vit bakrund på dem två första men inte på dem andra.. Hoppas att ni inte stör er på det!)

Likes

Comments

I videon så får ni hänga med på min födelsedag. Hoppas att ni gillar den!
Jag tyckte de blev lite dålig kvalite på videon, tyckte ni det med? De har något med inställningar kanske att göra på youtube.. eller något, för de är bara på youtube som de blir dålig kvalite.

Likes

Comments

Hej på er!
Igår hade jag fullt upp! För de var ju min födelsedag. Åt världens godaste marrängtårta! Efter fikat så kollade vi på bonde söker fru. Dagen blev verkligen lyckad, hade de jättebra. Hoppas att ni också hade en bra dag igår och att ni har en bra dag idag med, hihi :)

Likes

Comments

Kolla himlen på bilden! Sååå fint! Så de blev inte så bra fokus på mig. Men hoppas de är okej. Denna dag har verkligen vart fullt upp för mig. Så förlåt för jag inte bloggat innan idag. Har förberett en del till min födelsedag imorgon oså. Men har en del att göra imorgon också. Hoppas ni haft en jättebra dag, kram på er! :)

Likes

Comments

Här kommer lite tips på träningsbyxor. Dem här träningsbyxorna hittade jag på nellys sida som jag tyckte var i min smak, om man så säger. Träningsbyxor behöver ju inte alltid kopplas till träning utan man kan ju ha de hemma också om man tycker de är skönare en ett par mjukisar. De brukar jag faktiskt ha ibland haha :)

Likes

Comments

Min helg har vart jättebra, hoppas eran helg också har varit det. I lördags var jag ju och såg Carola live, hon hade julkonsert. De var så himla trevligt, hon sjöng inte bara, hon pratade också om sin barndom, de var jättekul! o igår söndag, så hade jag en jättebra dag. Åt pizza, gick promenad, kollade på film oså. En underbar söndag helt enkelt. Den bilden här ovanför den är tagen när vi gick en promenad igår. Hoppas ni får en bra måndag, så hörs vi lite senare!

Likes

Comments

Alltså, denna film den är verkligen grym. Den är så spännande, rolig och knäpp.
Föräldrarna räknar in barnen när dem ska till Paris men ändå så glömmer dem bort ett barn hemma och de är då Kevin som är på bilden där uppe, som blir helt ensam hemma och dem där två männen på bilden, de är tjuvarna, dem försöker göra inbrott i deras hus, för dem fick höra att dem skulle till Paris, men så råkar Kevin vara kvar hemma så då blir dem väldigt förvånade och Kevin försöker i alla fall få bort tjuvarna på alla sätt och vis så han kommer på lösningar som gör så att dem gör illa sig väldigt mycket oså. Men som sagt, filmen är grym! Rekommenderar den starkt!

Likes

Comments