Just nu chillar jag och tyra på vårt drömmiga hotellrum. Tänkte beskiva det lite kort hur det ligger till, väggarna är smutsiga och senapsgula, gardinerna är tantblommiga och extremet fula utan överdrift. Till lurre käkar vi donkens big mac och company med morötter i stället för pommes (Zinars order). Våra förväntningar innan var att vårat rum skulle skina och nu ligger vi med ballerina i sängarna och smular ner som fan i väntan på nästa match.

Töntigaste låten någonsin skapad tror jag, den passar in perfekt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Är fan trött på att folk klagar på allt hela tiden, DET ÄR LIKA FÖR ALLA!! Sluta klaga på skolan, sluta klaga på vädret sluta klaga på att ditt liv suger, sluta klaga på att du är trött OCH SÄG FÖRFAN ATT DU INTE HAR NÅGRA KLÄDER, för jag vill inte höra! Sååå tråkigt att lyssna på, du drar ner stämningen hos alla din jävel.


Likes

Comments

Seriöst första gången jag "dabar" haha, den var klockren, eller hur?!?! Har inget intressant o berätta, förutom att jag sitter på engelska nu och lyssnar på redovisningar. Försöker även vara diskret så läraren som satt sig brevis mig (?) inte ser vad jag håller på med haha hejdå.

Likes

Comments

Min och Minnas låt på Mallis, fyfan vad man saknar en dag som denna :(

Likes

Comments

Picture

Likes

Comments

Grå skor - 1: vet inte, Svarta - 2: Zadig, Tröja - 3: Zara eller mango, Tröja - 4: Zara, Liten väska - 5: Zadig, Skor - 6: Isabel marant, Skor - 7 (finaste skorna jag vet) Giuseppe Zanotti

Likes

Comments

Måste erkänna att jag aldrig varit ett fan av Mango eller Kappahl (framförallt inte Kappahl som jag fortfarande har svårt för) och liknande affärer, jag börjar tycka om Zara mer och mer på senaste och H&M är ju basic. Men har lixom aldrig pallat gå in och kolla för allt känns lika dant. Men det måste jag ta tillbaka här och nu, JAG ÄLSKAR JU MANGO, speciellt deras senset kollektion mmmmm. Har precis införskaffat mig min andra mössa där ifrån, köpte en i Mallis men den tappade jag bort så köpte en till lika dan - (hand som håller pekfinger och tumme ihop och symboliserar perfekt täcken, vad kallas det btw?) Älskar den! Här är deras senaste kollektion, här är deras bästa tjocktröjor, här är mössan jag köpte två av. ("Quotet" jag lade till i bilden har ingenting med kläder att göra, motsatsen faktist)

Likes

Comments

Får mycket throwbacks av dom här låtarna, blir fett nostalgisk. Gjorde en playlist på spotify med bara massa såna låtar Här är den. 8429120742

Likes

Comments