Har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde åt 101-åringen-nånting och åt det faktum att jag mickan och tyra var helt ensamma i biosalongen med endast 101 åringar. Vi hade 0 förväntningar på filmen och var mest sugna på att se på bio, men blev positivt överraskad haha. Detta var alltså i torsdags då vi drog en favorit i repris med bio och vapiano efter, rätt soft.

Tröja, Olivers:

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Shieetttt, tänk dig denna garderob, hur sjuk? Jag älskar den lite mer "äldre" varianten av dom finfina märkena, de lite tantigare prylarna, dom känns så luxury haha. Accessoarerna i sig skulle typ en 60 årig över-överklass kvinna ha på sig men tänk dom med resten av outfiten avslappnad och simpel, så ballt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Gm, här om dagen var nämligen jag med min 9 åriga syster på förmiddagen. Hon skulle klippa sig så vi käkade lunch på torget men jag hade skev tidsuppfattning så vi var där en och en halv timma för tidigt. Så vi gick ner till vattnet och gick en liten promenad. Klockan var runt 2 och solen var redan påväg ned så det var drittekallt. Sedan tvingade jag henne att ta några bilder på mig vilket hon avskyr och gjorde det lite halvdant så Lidingö på andra sidan hamnade på sned. Men vad gör det när man har ett par röda läderbyxor? Skoja. Tänkte ha dom på Nyår imorgon tillsammans med ett par gråa sneakers och en svart tröja från Kwoshare (ni får se den imorgon). Aja, nu ska jag iaf till torget igen för att käka lunch med Tanya och Tyra så hörs imorgon.

Likes

Comments

Godkväll, jag har som resten av det skandinaviska folket fastnat för Skam, asså åååhh. Jag tänker, läser och inbillar mig att allt är på norska nu för tiden, det kan inte bara vara jag? När jag läser en svensk bok tyst läser jag med norskt uttal i mitt huvud, hahaha asså. Jag pallar icke heller vänta tills säsong kommer ut i vår (???!!!!) hoppas personligen den handlar om penetrator- Chris då man inte vet ngt om hnm förutom att han är drittefin. Och sen ska tydligen inte William vara med i resten heller, VaVA va? ködder dom eller? DRITTE! Annars liker jeg også att det är snö ute, mmmh. gn.

Likes

Comments

Om jag hade haft alla pengar i världen hade jag klätt mig på dette vis. Vet inte om man riktigt kan se något sammanhängande med bilderna men är jag mycket för päls, läder och lite åt det rockiga hållet vilket jag tror största delen av modeintresserade är med :). Skulle tycka det var hur ballt som helst om nån kom gående i jackan i högra hörnet eller något liknande. Sen är det Bella Hadid som bär den vilket gör den lite extra ball då hon är världens stilikon och IT-girl haha.

Likes

Comments

I torsdags åkte jag och Tyra in till stan och upplevde förra årets nya tradition. Vi åkte in på en torsdag vilket fick helgen att kännas längre vilket var soft även fast jag verkligen har 0 planer denna helg haha. Vi började med att åka skridskor på Kungsträdgården tro et eller ej. Det var mysigt samt kul då ingen där kunde åka skridskor och trillade runt framför fötterna på en. Efter det gick vi 2 meter och satte oss på tgif i tre timmar och tryckte den billigaste hamburgaren på menyn och sen taggade vi hem. Det var faktist sjukt jäkla mysigt och ett tips att prioritera saker som detta på en vardag och inte allt på helgerna. Det får enligt mig få skolveckan roligare samt att du ser fram emot något och tiden går snabbare vilket alltid är ett plus i juletider som detta.

Mitt mellis Tyra pallrade med mig på då jag blev sur för allt. Inkl att julmarknaden jag verkligen ville köpa brända mandlar på inte var där, så jag frossade i pommes igår så att säga.

Likes

Comments

Likes

Comments