View tracker

I torsdags åkte jag och Tyra in till stan och upplevde förra årets nya tradition. Vi åkte in på en torsdag vilket fick helgen att kännas längre vilket var soft även fast jag verkligen har 0 planer denna helg haha. Vi började med att åka skridskor på Kungsträdgården tro et eller ej. Det var mysigt samt kul då ingen där kunde åka skridskor och trillade runt framför fötterna på en. Efter det gick vi 2 meter och satte oss på tgif i tre timmar och tryckte den billigaste hamburgaren på menyn och sen taggade vi hem. Det var faktist sjukt jäkla mysigt och ett tips att prioritera saker som detta på en vardag och inte allt på helgerna. Det får enligt mig få skolveckan roligare samt att du ser fram emot något och tiden går snabbare vilket alltid är ett plus i juletider som detta.

Mitt mellis Tyra pallrade med mig på då jag blev sur för allt. Inkl att julmarknaden jag verkligen ville köpa brända mandlar på inte var där, så jag frossade i pommes igår så att säga.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Godkväll. Dagen startade med en gudstjänst i Djursholms kapell vilket jag måste erkänna var dötråkigt. Efter det åkte vi på julbord till rånäs slott vilket var nice. Fick såklart världens matkoma efter lunchen så vi borde inte ens prata om efterättsbordet.

Likes

Comments

Vaknade hos mickan imorse och åt god frukost med gateau bröd, ägg och hemmagjorda juicer. Vi käkade som sagt middag hos Tyra igår, det blev tacos och kladdkaka efter det. Sedan hoppade vi in i taxin och slut destinationen var Linus. Idag har jag mött upp mina kusiner från Örebro på stan och hem fick jag med mig ett par skor från zara som ni ser på bilden. I like em a lot och tycker dom är astunga men måste erkänna att jag känner mig lite som en clown när man går och bollarna guppar haha. Just nu väntar vi på efterrätt efter en supergod fondue!

Likes

Comments

Slutar om exakt 12 minuter och då skall minsann jag och mickan hem till tyr-fyr och käka middag, sedan ser vi vart vägen leder oss. haha skoja.

Likes

Comments

Sitter och käkar middag ensam nu i mörkret för alla har redan käkat. Har precis haft läxhjälp som jag mycket väl behöver och innan det var jag barnvakt till 2 små tjejer! Idag fick vi tillbaka "det stora" kemiprovet som jag verkligen pluggade ihjäl mig för. Har seriöst aldrig pluggat så mycket till ett prov men icke sa nicke, E blev det. Ett fet jäkla E.

Likes

Comments

Tjejer ska alltid vara snälla, rara och fina och på de sättet händer inte mycket enligt mig. Du kan inte gå runt och vara snäll om du vill ha någon skillnad, var seriös med vad du tycker och om något inte går din väg- säg till!!! Sitt inte bara där som en rar liten flicka och låt gå, usch! Förstår ni vad jag menar?, en stor del av dagens (framför allt) flickor har en stämpel i pannan att du ska sitta tyst på din plats medans resten gör vad fan dom vill. Du behöver inte vara en snäll människa i alla lägen (?) berätta din åsikt, ta det inte lugnt och ta all den plats du behöver.

Likes

Comments

Fick faktist en kommentar att jag skulle lägga upp vad jag önskar mig för väskor i julklapp tro et eller ej, så här har ni dom. Dock kan jag inte önska mig dessa väskor bara sådär men tycker dom är fruktansvärt attraktiva. (klicka på bilden för att komma till märke, hemsida och pris.)

Likes

Comments

Dagen började med soft morgon och god frukost efter en hyfsad helg, jag vaknade på rätt sida så att säga. Det var mycket snö ute och solen sken, sen så kom jag till helvetet dvs. Skojar inte, usch vilken dag, svenska-matte-franska-so, näeh va trött jag blev. Efter måndagens tuffa start åkte jag in till stan och mötte upp mamma på en fika vilket genast gjorde eftermiddagen bättre. Nu har jag kommit ut från duschen och är helt matt från mitt träningspass, egentligen borde verkligen plugga matte men det skjuter jag gladeligen upp på tills studdybuddyn kommer en dag innan provet. Nu ska jag sussa så gn.

Likes

Comments