Instagram@millanjossan

Förlåt för jag inte har skrivit så mycket men igår så var jag med min mammas bästa kompis och hennes barn som bara är några månader. Mamma var såklart med det skulle vara lite konstigt om det bara var jag och dom två. Vi var på en loppis tror jag det var. Orkar inte gå och fråga mamma, men ja. Sen så gjorde vi inget speciellt.

Idag ska jag på dans sen så ska jag inte göra något speciellt. Kanske plugga lite tyska men jag kan allt men jag bara pluggat en gång. Men det är ju bara tio glosor som man ska kunna böja. Asså jag har faktiskt inte gjort något speciell.

Ni kan gärna komma med idéer på vad vi ska skriva om!

//Milla

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag gick aldrig till simningen. Idag är det en sån dag som man bara kan ligga och slappa i sängen. Idag har jag på mig samma tröja som jag hade igår, men mjukisbyxor istället för jeans. Men eftersom jag inte gick till simningen så kan jag passa på att städa. Jag vet det låter inte så jätte kul, men mina tips är:

-Börja städa på skrivbordet, gör det lite fint. Ställ en mysig lampa där.

-Om du har någon byro fixa till uppe på den och kanske i lådorna. Själv har jag två byro en blå och en vit som jag har mina kläder i och massa saker uppe på så nu ser det ganska så stökigt ut.

-Bädda sängen. Sätt massa mysiga kuddar i den och några gosedjur i den.

-Sen tar vi golvet. Samla alla kläder som ligger här och där på golvet och ta dom till tvättrummet. Plocka undan alla småsaker också så att du inte råkar dammsuga upp det. Har hänt mig några gånger.

Hihi jag har redan städat. Det gick ganska fort.

Har ni någon gång haft grannar som håller på att bygga något?? Våra grannar håller på att fixa sitt tak och min vägg är precis intill grannarna så jag får det inte så lugnt.

Kram// Jossan

Likes

Comments

Hej bloggen!

Förlåt att vi inte har skrivit så mycket. Vi har nästan glömt bort att vi har en blogg men jag ska se till så att vi bloggar mer. Idag så va det skola. Vi hade Kemi-prov, det gick bra (hoppas jag) Men själv så tycker jag att det är enkelt.

Jag och Milla har bara små tjafsat lite då och då men det är bara om massa onödiga saker och jag fattar inte ens hur vi orkar. Men jag kan själv säga att det kan vara pga mig för varje gång jag har mens så tjafsar vi. Och jag har mens nu så jahopp. Det är inte så roligt med mens. Lite tips är att man tvättar sig lite oftare när man har mens. Och va inte rädda att inte träna, det går ju en myt om att man inte ska träna när man har mens två ord GLÖM DEN!!! Man kan träna hur mycket som helst.

Men jag funderar på hur jag ska göra på simningen imorgon. Ska jag gå eller inte gå?

Jag tror inte jag ska gå för att jag har bara haft massa mensvärk hela tiden och det är inte kul, men va inte rädda det kommer gå över.

Så fort jag började på simning så har jag blivit så mycket mer smalare än vad jag va innan. Vissa byxor som jag köpte för någon vecka sen är typ 1,5 decimeter (15 centimeter) förstora. Man bara jahopp tack. Dessutom så passade dom när jag provade dom första gången CX

Ha en trevlig helg
-Jossan

Likes

Comments

Är det bara jag som påverkas av musik i olika filmer och sådant? Jag började att tänka på det idag på musiken. För det är det vi pratat om och vi har faktiskt fått en läxa inom det ämnet. Musik gör mer saker för en än vad man tror. Om det är glad musik blir man glad o.s.v.

Vilken låt gör dig glad och vilken är din favorit?

Ganska kort inlägg men bättre än ingenting!!!

/////Milla 

Likes

Comments

YES!!! Idag kom Smilla till skolan.

Vi är återförenade igen XD Här kommer lite tips på hur man kan ha roligt i skolan om du tycker att det är tråkigt<333

1. Du kan öva på din autograf

2. Du och din kompis kan komma på ett hemligt språk med händerna

3. Ha bananskals krig?! Jag och Smilla kastade mitt bananskal på varandra XD. Men komihåg att det inte får komma på någon annan som inte är med i leken. kom även ihåg att inte springa inomhus jag och Smilla satt ner och hade banan krig.

4. Prata om vilka killar som är snyggast i klassen ;))

5. Din vän kan säga en bokstav tillexempel M och den första personen i klassen som kommer upp i ditt huvud ska du säga. Vi brukar ta killar men det går bra med båda oxå eller bara med tjejer


Skriv om ni har lite fler tips

Hade<333 // Jossan & Milla

Likes

Comments

Ja jag vaknade typ halv tre på natten och kunde inte somna om och nu är klockan 05:57 på morgonen och jag skriver detta inlägget. Så himla smart👍🏻  Jag kommer inte gå i skolan idag heller för jag hade ju feber igår, jag skriver nu för jag inte har något att göra. Men jag har inget mer att skriva så jag får väll skriva mer ikväll. Men vi ska ju inte bara skriva om vad vi har gjort under dagen så här är mina tankar om att vara sjuk.

Asså att vara sjuk är så himla jobbigt så jag fattar inte varför vissa människor vill bli sjuka bara för att slippa skolan. För det första så kan man knappt sova för att man är täppt i näsan och kan knappt andas, så man vaknar typ klockan två på morgonen och kan knappt somna om. För det andra missar man saker i skolan som man sen måste göra hemma när man mår bättre. Tillexempel så missade jag när min klass fick sina datorer (så nu skriver jag på min iPad) och dom låna en bok som vi ska läsa gemensamt i klassen.
Har ni någon gång önskat att ni skulle bli sjuka, det har jag men när man väll blir sjuk fattar man inte hur man tänkte!!

Detta är nog ganska rörigt men det är för att jag är sjuk och då blir det automatiskt helt rörigt men hoppas att ni gilla det ändå
//Milla

Likes

Comments

Har ni någon gång tänkt på vad som händer efter döden? Jag tänker på det ganska ofta.

Jag tror att själen är kvar och yrar omkring medans kroppen dör. För liksom var tar själen vägen. Fast nu kom jag på att min själ kanske kommer till en annan kropp så att man kanske "åter livas" fast man inte vet om det. Men det finns vissa som kommer ihåg sitt gamla liv.

Men jag tror så här: 1. Man föds 2. Man lever livet 3. Man dör 4. Själen "åker" till en ny kropp

Men nu säger jag inte att detta stämmer. Utan detta är bara mina tankar.

Ni kan ju skriva bland kommentarerna vad ni tror händer❤ // Jossan

Likes

Comments

Asså jag (Josefine) hade skrivit ganska mycket men ALLT försvann:((

Men vi har inte gjort så mycket idag. Smilla är sjuk och jag är i skolan. Just nu har jag "franska". Vår lärare är inte ens här så vi har inget att göra, vi har till och med ingen vikarie. OCH SNART HAR VI ETT PROV PÅ 300 ORD!!!!!!!!! Nu är jag hemma och skriver, det som är bra är att jag är ensam hemma. Det är inget speciellt som har hänt, förutom att i har fått Macbooks i skolan som jag sitter och skriver med nu. Jag och Smilla pratar Facetime med varandra. Så det va nog allt kan man väll säga.


Smillas perspektiv:

Idag har jag inte gjort något speciellt eftersom jag har varit hemma och haft feber. Jag fattar inte hur jag orkar skriva detta för det känns som om min hjärna har blivit helt mosad och jag kan knappt tänka. Sen måste min katt jama hela tiden så jag får mer ont i huvudet och öronen än jag redan har. Just nu sitter jag och skriver och pratar med Josefine, jag hör henne prata i bakgrunden hon säger saker som "nej", "banan skit", "fy sjutton" eller så låtsas gråter hon. Jag har bara lust att säga till henne "du sitter där och klagar på att du inte klarar ett spel medan jag sitter här och har feber, så att det känns som om världen kommer gå under". Okej jag överdriver lite men ni fattar vad jag menar.

Hoppas ni tycker om detta lilla inlägget //kram Milla & Jossan

Likes

Comments