Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsLikes

Comments
Likes

Comments
Likes

Comments

e


Likes

Comments

Som jag nämnt tidigare känner jag sån ånger över att Saga-Li ligger i minneslunden. Alla mina vänner har en gravplats med sten till sina barn som de kan gå och pyssla om, och jag har alltid känt att det hade vart en skön lösning för mig också.
Jag har verkligen försökt allt i minneslunden för att det ska kännas bra. Ställt dit lyktor med hennes namn på, knutit fast hennes napp i en krans, bestämt en speciell plats där jag alltid ställer hennes ljus osv. Men nej, redan första gången då hennes lykta blev kastad så kändes det som att hon försvann därifrån. Som att hon inte längre fanns.
så när mina vänner kom med körsbärsträdet på hennes födelsedag kändes det som att hon kom hem.
Fina Tobias har byggt en stenmur, grävt, dränerat och fixat med och runt trädet. jag har gjort finliret och nu känns det nästan klart. Lite kantsten och småfix bara.

Likes

Comments

För några veckor sedan hittade jag denna kista på loppis för 30 spänn. Jag var inte sen med att se dess potential och slog till!

Målade med Rustas väggfärg (älskar den när det gäller att måla möbler) och gjorde även Hampes födelsedata på. Blir perfekt att ha leksaker I!


  • 2366 readers

Likes

Comments

Precis som förra året i början på september, var jag även detta år som en tickande bomb. Lätt till gråt, stresskänslig, ångest, oro. Jag funderade vad det var för fel men ganska snabbt slog det mig...det var mina känslor som for berg och dalbana inför Saga-Lis årsdag. Varje litet orange löv, kall vind och lingon i dikeskanten påminner mig om dagarna innan hon föddes.

I år valde jag att bjuda hem alla "mina mammor" som jag kallar dom till att dela denna speciella dag. Just dom mammorna som fortfarande andas fast deras barn inte lever. DOM mammorna <3
Jag är så fruktansvärt rörd, för med sig hade dom ett körsbärsträd till Saga-lis minne. Så himla fint!

i helgen har jag och T planterat det och vi håller fortfarande på att fixa ett fint arrangemang runt. Jag lovar att visa bild när det är helt klart :)
  • 2925 readers

Likes

Comments
  • 3078 readers

Likes

Comments

Härhemma var vi behov av att få bukt med en hård mage så imorse kladdade vi ihop en pure med päron och plommon.
Jag har läst lite olika recept och sen komponerat ihop min egna blandning. Jag gjorde såhär:

(Ingredienser: 200g torkade plommon, 2dl vatten, 2 päron och lite olja).

Jag lade plommonen i vatten ett par timmar i kylskåpet sedan hällde jag både plommonen och vattnet i en kastrull.
Jag skalade päronen och kärnade ut dom för att sedan riva dem i ett rivjärn. Sedan ner i kastrullen och koka alltsammans tills det blev mjukt.
Jag har läst att andra bara skurit päronet i bitar men jag är så rädd att Hampus ska råka få i sig en stor bit så jag tyckte rivjärnet kändes bäst.

När allt svalnat i kastrullen så hällde jag av vattnet och mixade allt med stavmixer till en mjuk pure. Hampus älskade det, så nu är det bara att hoppas på att vi får bukt på magen :)

  • 3145 readers

Likes

Comments