Header

Heej!
Idag och imorgon är det studiedag, vilket är så skönt.
Så idag har jag städat hela mitt rum. Och sen har jag dushat.
Nu håller jag bara på att vänta på min dator som håller på att uppdatera.
Funderar på att kolla på film sen.♥

//Bye!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Hej! Efter ett par veckors uppehåll är jag tillbaka.

Efter senaste gång har jag gjort lite spännande grejer. Jag har varit i Kroatsien och börjat 8:an. Så nedanför har jag nu lagt massor av bilder av min resa. De flesta är från när vi var på båtutflykt.

Likes

Comments

Ikväll var det Latitud 57. Han bara se Sean Banan och Måns Zelmerlöw innan jag fick sjukt ont imagen. Tror det var för körsbären. Så jag åkte hem. Men jag tar nya tag till imorgon. Då jag ska se Samir och Victor.

\Bye!

Likes

Comments

Idag har jag plockat körsbär. Tillsamans med Mamma och Gurkan.(Syrran). Vi har inga egna körsbärsträd. Men vi fick plocka från våran grannes träd. MUMS!!

/Bye!

PS:Tagga latitud ikväll.

Likes

Comments

Heej! Idag, igår och i torsdags pysslade jag lite. Så först gjorde jag två olika Narnia flaggor. Jag gjorde två olika för att i filmerna är den gul och röd. Men i böckerna står det att de ör gröna och röda. Så jag gjorde båda. Och sedan gjorde jag Alice i underlandet tema på den sista. Jag gjorde den bara för att Emma gillade de jag gjorde, så då tänkte jag att jag kunde göra en åt henne också. För hon älskar Alice i underlandet.

\\Bye!

Likes

Comments

Hej! det var ett tag sedan jag skrev nu, och mycket har hänt men jag har bara inte orkat. Under dessa veckor har jag fyllt 14år.  Och jag har precis avslutat sista riktiga veckan i sjuan. För nästa vecka är avslutning veckan. Då är det mest lek. För att sedan på fredag så är det skolavslutning. Är så taggad! Men idag har jag äntligen haft kalas hos mamma. Det fick vänta lite p.g.a. förhinder. Men idag har jag i alla fall äntligen blivit firad.

\\BYE!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ja, jag vet att det är maj. Men alltså det har varit 30 grader ute, och jag var vid sjön idag. Badade INTE för det är 14 grader i vattnet men det är typ sommar. Tog lite kort men bara typ ett var jag helt nöjd med.

\\Bye!


Likes

Comments