Header

Nu säger jag hejdå till 2016! Det har varit ett fantastiskt år. Och jag tackar dom jag har tillbringat året med. Vad ska man säga mer en tack och att jag hoppas nästa år blir lika fullt med upplevelser.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Detta blir är sjukt. Det har snöat i två dagar och det är helt vitt ute. Ja vad ska man säga HEJDÅ HÖSTEN!

Likes

Comments

Hej! Jag har inte skrivit så mycket på senaste tid. Men har haft så mycket nu innan höstlovet. Inte vet jag riktigt varför alla lärare vill ha samma veckor då man ska göra prov. Men jaja. Snart är det i alla fall lov, och som tur är så får jag sluta ännu tidigare en vad jag brukar även att jag slutar tidigt. Då vi gick längre förra fredagen. VI får se vad jag hittar på på höstlovet.

Bye!

Likes

Comments

Heej!
Idag och imorgon är det studiedag, vilket är så skönt.
Så idag har jag städat hela mitt rum. Och sen har jag dushat.
Nu håller jag bara på att vänta på min dator som håller på att uppdatera.
Funderar på att kolla på film sen.♥

//Bye!

Likes

Comments


Hej! Efter ett par veckors uppehåll är jag tillbaka.

Efter senaste gång har jag gjort lite spännande grejer. Jag har varit i Kroatsien och börjat 8:an. Så nedanför har jag nu lagt massor av bilder av min resa. De flesta är från när vi var på båtutflykt.

Likes

Comments

Ikväll var det Latitud 57. Han bara se Sean Banan och Måns Zelmerlöw innan jag fick sjukt ont imagen. Tror det var för körsbären. Så jag åkte hem. Men jag tar nya tag till imorgon. Då jag ska se Samir och Victor.

\Bye!

Likes

Comments

Idag har jag plockat körsbär. Tillsamans med Mamma och Gurkan.(Syrran). Vi har inga egna körsbärsträd. Men vi fick plocka från våran grannes träd. MUMS!!

/Bye!

PS:Tagga latitud ikväll.

Likes

Comments

Heej! Idag, igår och i torsdags pysslade jag lite. Så först gjorde jag två olika Narnia flaggor. Jag gjorde två olika för att i filmerna är den gul och röd. Men i böckerna står det att de ör gröna och röda. Så jag gjorde båda. Och sedan gjorde jag Alice i underlandet tema på den sista. Jag gjorde den bara för att Emma gillade de jag gjorde, så då tänkte jag att jag kunde göra en åt henne också. För hon älskar Alice i underlandet.

\\Bye!

Likes

Comments

Hej! det var ett tag sedan jag skrev nu, och mycket har hänt men jag har bara inte orkat. Under dessa veckor har jag fyllt 14år.  Och jag har precis avslutat sista riktiga veckan i sjuan. För nästa vecka är avslutning veckan. Då är det mest lek. För att sedan på fredag så är det skolavslutning. Är så taggad! Men idag har jag äntligen haft kalas hos mamma. Det fick vänta lite p.g.a. förhinder. Men idag har jag i alla fall äntligen blivit firad.

\\BYE!!

Likes

Comments