Hallehøj ;)

Jeg vågner her til morgen/formiddag og er ret så sulten. Da jeg kommer ud i køkkenet finder jeg DOUGHNUTS OG MAJSBRØD! Jeg elsker de to ting, så hver gang jeg er i døgnnetto køber jeg det! MMMM Efter jeg havde spist opdager jeg at jeg har ondt i maven. Jeg siger det til min far (som er læge) og påpeger det måske kunne være menstruation... Det skal lige siges at jeg aldrig har haft menstruation, men jeg frygter det heller ikke. Jeg tænker heller ikke tit over det, men lige idag kan jeg ikke lade vær med at tænke og tænke...

Det var bare det jeg gerne lige ville ud med (selvom der nok ikke er nogle der læser med) :)

Hallevel! ;)

Likes

Comments

Hallehøj ;)

Tænkte jeg lige ville skrive et indlæg inden jeg gik i seng... Jeg har lavet en slags ''Kategori'' der hedder ''JEG ER FOR PINLIG!'' og jeg har HUNDREDE vis af historier jeg ville fortælle! Denne historie jeg vil fortælle nu er fra slutningen på skoleåret...

Jeg går til teater og det elsker jeg, men lige denne dag fortrød jeg at jeg ville havde den store rolle, for jeg skulle til forestilling lige efter skole og jeg havde en af de store roller så jeg var nød til at tage rigtig meget makeup på i skole! (Altså Marylin Monroe look X10) Jeg syntes selv det var ret flot og gik faktisk stolt i skole. Lige inden jeg går ind i klassen møder jeg en pige fra klassen som ser meget underlig ud i hoved. ''Hvad?'' spørg jeg og hun flækker sammen af grin. ''Du ligner et monster'' siger hun halvkvalt af latter. Jeg tør ikke tænke på hvor rød i hoved jeg bliver, så jeg forklarer hende hurtigt at jeg skal til teater.

Jeg næsten løber ind i klassen og sætter mig på min plads, da alle drengene ved siden af også flækker af grin. Jeg kan mærke en knude i halsen. Og så står en af min rigtig gode veninder ved siden af mig. Hun hedder Ida og gik engang til teater sammen med mig, så jeg kigger på hende i håb om at hun forstår situationen. Hun flækker ENDNU MERE af grin end alle de andre.

Oh HELDIGVIS ringer klokken så jeg ånder lettet ud. Min lære kommer ind ad døren og alle tier helt stille. Jeg har altid haft et rigtig godt forhold til min lære da jeg tænker ikke hun vil ''håne'' mig ligesom de andre, men hun står bare helt stille og stirrer surt på mig. Jeg bliver KNALDRØD i hoved og mit hjerte dunker hårdt. ''Hvorfor ligner du en klovn i ansigtet?'' spørg hun og alle griner VIRKELIG HØJT! Da klokken ringer til frikvarter skynder jeg mig ud på tøjlettet og renser mit ansigt

OG SIDEN HAR JEG LÆRT AT JEG ALDRIG SKAL FORSØGE MIG MED MAKEUP IGEN ;)

Likes

Comments

Hallehøj :)

Det er et ord jeg altid har sagt. Når jeg kommer ind ad døren siger jeg hallehøj, når jeg møder nogle jeg kender siger jeg hallehøj og engang imellem kan jeg finde på at sige Hallevel... Jeg sidder nu en søndag/mandag nat og skriver dette indlæg. Hvorfor? Ja, det er fordi jeg læste en bog. JEP! jeg læste en bog og gik igang med at skrive. Bogen er så inspirerende og så fantastisk så jeg kunne bare ikke lade vær. Den handler om en pige med en anonym blog som kommer ud for en meget pinlig ulykke (Vil ikke afsløre noget) og derfor rejser hun i en kort periode til New York hvor hun møder en FANTASTISK fyr med navn Noah. UUUHUUIII JEG ELSKER DEN BOG! (og så er der en 2'er :D)

Jeg har glemt at præsentere mig selv inden mine fingre bare begyndte at skrive løs...

Jeg er en pige på 13 år (eller bliver det til september) som er meget normal. Jeg har 2 brødre på 6 og 9 og så jeg en søster på 1 :) Mit liv er ret så kedeligt og jeg har ikke engang skilsmisseforældre jeg kan brokke mig over (selvom de skændes ret tit D:) Jeg har heller ikke en såkaldt ''BFF'' da det har bidt mig i røven flere gange (omkring 5) så jeg prøver at være sammen med alle :)

OG SÅ ER DET SKOLESTART OM 1 UGE! OMG! Det er nok ikke fordi jeg elsker skolen, men jeg eeeeelsker mine venner! Jeg har kun set meget få af dem her i sommerferien så det gør det endnu mere spændende!!

Jeg tænker jeg går i seng snart, så Nat Nat ;)

//i får lige et billed af bogen nedenunder//


Likes

Comments