Vardag

Nu har jag inte skrivit på ett tag så tycker att det är dags nu!

Har äntligen kommit igång med träningen och mitt mål är att träna 4 dagar i veckan! Får se hur länge det håller men jag ska verkligen försöka!

På måndag fyller jag år och det känns ju sådär om jag ska vara ärlig haha. Är inte personen som gillar att bli uppvaktad men det känns ändå helt okej. Har inte tänkt på att jag snart fyller år 😋

På fredag blir det klassfest med utklädnad eftersom det snart är halloween! Det ska bli jätteroligt! Vet dock inte än vad jag ska klä ut mig till, det märks 😗

Det händer ändå lite saker nu framöver! Vad produktiv jag är wow 😝

Vad ska ni göra i veckan?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tankar/Åsikter

Jag tror inte jag har fel när jag säger att vissa dagar vill man bara sova sig genom livet eller försvinna

Ibland finns det perioder i livet som är tunga och jobbiga. Men det finns ett bra citat eller vad jag ska kalla det att tänka på när man känner såhär. "Om livet är som en uppförsbacke så kommer det att komma en nedförsbacke."

Då vet jag att om det känns jobbigt nu kommer det inte alltid att vara så. Det ger mig en liten kick igen.

Ge inte upp när ni mår dåligt. Försök att se det positiva med livet och gör roliga saker. Det hjälper väldigt mycket att få tankarna på annat. Kram

Likes

Comments

Hälsa

Idag blev det falafel med "quinoasallad" eller vad jag ska kalla det och tzatziki!

Det blev faktiskt väldigt gott och det är en enkel måltid att göra. Falafeln är från hälsans kök och den är helt vegansk.

Tzatzikin gjorde mamma. Hon bytte ut den turkiska yoghurten mot oatly imat fraiche (créme fraiche) och den blev jättegod!

I min quinoasallad hade jag en halv avokado, 4 körsbärstomater och några gurkskivor som jag delade i 4.

Supergott!

Likes

Comments

Hälsa, Vardag

Nu har jag inte bloggat på ett tag, så tänkte uppdatera lite!

I lördags firade vi Tyra, så vi hade en liten fest hemma hos mig och det var jätteroligt verkligen! Inget gick snett så det var ett plus!

Den här veckan ska jag prova på en vegetarisk/vegansk vecka just för att jag är så trött hela tiden och därför ska jag prova att ändra min kost för att se om jag blir lite piggare. Jag köpte soygurt som är ett vegansk alternativ till yoghurt med jordgubbssmak. Jag måste faktiskt säga att jag tycker att den är godare än vanlig yoghurt 😋 Jag vet att jag måste träna också för att bli pigg men jag tar aldrig tag i det! 

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Nu märker jag verkligen att det är höst när alla löv har ändrat färg och ligger på backen, så mysigt väder också när det är soligt för då är det så fiiint ute med alla färger!

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har varit på frisör i 3 dagar nu och det känns jättebra hittills. Klassen är jättebra och det som är så skönt är det knappt känns att jag är på skolan eftersom vi mest är nere på salongen. Vi har redan börjat klippa och jag kan ju säga att det är mycket svårare än jag trodde. Allt man ska hålla reda på är svårt nu i början! Det som är kvar nu är att få mig inskriven och att hämta ut massor av skolsaker 😊

Det händer inte så mycket den här veckan, men till helgen ska vi fira Tyra. Det blir nice! Vi ska ha fest hemma hos mig så jag hoppas att jag ska få behålla alla mina saker hela 😉

Det känns så svårt att veta vad jag ska skriva om här. Jag vill att det ska vara intressant, men vad är intressant? Hmm, jag ska fundera!

Likes

Comments

Snart ska jag sova så jag tänkte berätta hur det gick hos SYVen :)

Jag gick dit och hon visade lite olika program som var praktiska och vilka kurser osv man läser på varje linje. Så jag valde frisör. Haha Ojoj, hur ska det här gå?! Jag vet inte själv om det är min grej eller om det passar, det får jag ta reda på! ☺️ Ska prova på i 2 dagar innan jag byter helt, så det känns rätt skönt iallafall. Jag kanske hittar en ny väg som är rätt för mig, det vet man aldrig 😉 Jag tror att det blir bra iallafall. Det är så kul att styla hår och att arbeta med händerna, det gör mig lugn på något sätt.

Jag kan välja till högskoleförberedande i 2:an så jag kan plugga till något annat om jag vill det senare.

Jag har även träffat Linnea ikväll och pratat lite, jättemysigt!

Godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon!! Just nu ligger jag i sängen och läser lite om olika linjer.. Jag ska byta linje från samhälle till något praktiskt :) Jag känner att just nu orkar jag inte med samhälle för det är så likt grundskolan med ämnen osv och mycket plugg och det känner jag redan nu :/ Jag vill göra något nytt! Jag har inte varit i skolan någonting för att jag tycker att det är så tråkigt, hehe.. Vi får se vad det blir för linje! Inget inom bygg, fordon osv eftersom jag inte har något intresse för det :/ ska på möte idag med SYVen, så då märks det vilken linje det blir! :) Känns skönt att byta, känner mig lättad.

Likes

Comments

Allmänt

Har ju som som sagt skaffat mig en blogg nu. Igen haha.. Har haft några när jag var liten men mest oseriösa och skrev om ämnen som jag egentligen inte var så intresserad av! Vi får se hur länge jag underhåller den. Men jag tycker det är roligt att skriva om det jag själv vill skriva om, så det ska nog gå bra! :)

Likes

Comments