Som ni läste på det tidigare inlägget så gick jag ju på thorens inspark igår. Det var nästan så som jag trodde, vilket var sådär. För ca 3 veckor sen var jag på blackerbergs inspark och kan säga att den var såååå mycket bättre än den här. Grejen är att när man går ut är det alldeles för kallt och när man går in känns det som man nästan är i öknen. Sen hade dom stängt av terassen vilket dom ej hade på blackan och det gjorde att det inte blev lika mycket människor som samlades på ett o samma ställe. Dom hade också värmelampor på terassen så man frös liksom inte.
Sen kände jag fler människor som va på blackan och hela den grejen gör det mycket roligare.
Hade ändå ganska kul trots att man fick trängas vart man än gick. Kände ju några där iaf så det blev inte långtråkigt.
Sista timmen stod jag och några andra och bara dansade. Tror jag aldrig svettats och hoppat så mycket som jag gjorde igår. Men det var iaf kul!

Min pappa hämta mig och min kompis halv 1. När vi satte oss i bilen var vi så sjukt trötta eftersom vi stått o dansat så mycket, sen eftersom det var så varmt svettades vi och drack tyvärr inte så mycket vatten vilket ledde till att jag nu har vätskebrist. Min pappa va dock lite skeptiskt till min ”trötthet” han trodde ju att jag hade druckit, vilket inte är sant. Kan dock förstå varför han trodde det, då mina ögon va helt hopsjunkna och röda. Såg verkligen påverkad ut men kan lova er att jag var helt nykter under hela insparken.

Kram, Milla

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni vet skriver jag ofta om hur mitt liv är. Vilket är ganska dåligt (enligt bloggen) dvs me min depression osv. Vilket kanske inte är det roligaste att höra om känner jag iallafall.
Tänker att från och med nu ska det inte bli så mycket mer nedstämda saker då det kan vara ganska jobbigt och läsa om och sen kan ju ni också dra en fast bild om mig där ni bara ser mig som personer som ser negativ på livet, vilket absolut inte är sant. Är en otroligt glad person som alltid försöker se positivt till livet även om det inte ser ut som det på bloggen.

Ska dra detta lite kortfattat nu så ni aldrig mer behöver fundera på vad som egentligen ska hända nu framöver.
Jag har varit hos en psykolog med min mamma, vi pratade i ca 30 minuter och allt gick bra. Ska nu till psykologen igen på tisdag där vi ska gå igenom saker lite noggrannare och skriva en remiss till en specialist som kan ta mig vidare till bup. Ska alltså då gå på massa utredningar för och kolla varför jag mår som jag mår och om jag har någon bokstav, dvs adhd, add osv. Det är många som som alltid frågar mig om har har adhd för jag alltid är så uppspelt. Har inget korrekt svar på det där för jag gjorde en typ av ”utredning” i 9an men eftersom jag inte gick till skolan så slutade det med att inget hände.
Har väldigt förhöjda och nedsänkta känslor hela tiden vilket är typiskt för en person som har ADHD. Blir dock aldrig så arg för har ganska lång stubin. Men när jag väl blir arg går det inte och kommunicera med mig. Detta har påverkat mig länge och har ej orkat tagit tag i det för det krävs så mycket energi för och göra en utredning men känner att nu till gymnasiumet måste jag ändå ta tag i detta.
Skriver inte så mycket mer om detta för det börjar nästan bli lite tjatigt känner jag och vill kunna skriva positiva saker här på bloggen ist för mitt psykiskt dåliga beteende.
Nu vet ni iaf lite som pågår i mitt liv och jag själv hoppas det kommer bli så mycket bättre efter detta.

Kram, Milla

Likes

Comments

Idag ska jag på inspark med mina vänner. Om ni ej vet vad en inspark är så är det typ av ett disco som man har varje år för dom nya eleverna som börjar i skolan (tror jag) kan man säga.
Ska då gå på Thorens business school och känner rätt så många som går där och ska dit så det kommer blir kul. Var på en Blackebergs inspark för några veckor sen och jag tyckte det var så otroligt roligt att vara där. Kan säga att det blir mycket mer roligare om man känner många som ska dit, vilket jag då gjorde. Så fort jag tappade bort mina kompisar ställde jag mig ba och kollade runt och hitta då mina andra kompisar som jag var med.
Det är otroligt mycket människor som åker dit och vart man än går så nuddar man alltid en människa, vilket tillslut blir extremt varmt. Man kan både vara inne, på ett disco som ligger en trappa ner de det finns bar, DJ och ett dansgolv och sen kan gå upp till terassen där det finns en bar, också en DJ och typ av ett dansgolv där alla står och dansar. Det är så otroligt roligt att vara där för man träffa så otroligt mycket härliga människor och det bästa är att man nästan aldrig slutar och dansa.
Denna inspark befinner sig vid globen. Men själva stället där man är heter slakthuset. Lite läskigt namn om ni frågar mig. Trodde först det var ett namn som kom från senare år där dom hade ett slakteri för att döda grisar och kor mm, dock kan det ju vara så som jag tror det är men ah, vem vet? ;)

Insparkens tema är ”Glow in the dark” så jag och min kompis har köpt neon färger till att ha i ansiktet. Hoppas detta bli lika bra som den tidigare insparken som jag var på. Berättar lite mer när jag kommer hem/imorrn om jag ej hinner göra ett inlägg.

Kram, Milla

Likes

Comments

Tjena,
har inte bloggat på årtal känns d som men det är så mycket som händer just nu.
Bytt skola, linje och ska på massa utredningar osv.

Kan börja med o berätta varför jag egentligen bytte skola. Jag gick ju i en skola i Liljeholmen som heter Grillska. När jag började där fick jag vänner ganska snabbt och trivdes otroligt bra. Lärarna va underbara och allt man gjorde kändes så bra. Gick i den skolan i kanske 1,5 månad tills jag började känns mig otrygg. En tjej i min klass sa så dumma kommenterar åt absolut inget, kunde va att ja skicka en bild i klassgruppen och hon kunde vräka ut sig att ja va ful eller att mitt hår va konstigt. Hon skapade drama för minsta lilla. Men till ej början la jag såklart inte så mycket tid på att oroa mig över henne. Såklart blev ja ju lite irriterad men orkade inte starta nått bråk så jag lämnade chatten.
När jag kom tillbaka till chatten några veckor senare skrev jag inget, utan jag var bara där som ett osynligt litet spöka som såg allt men inte sa något.

Jag skickade tillslut en bild på mig själv (i lördags) när jag var på en fest. Hade neon färger i ansiktet för det var ett tema vi hade där på festen. Såklart skulle hon då kommentera ”Vafan har du i ansiktet, ta bort det. Ser ut som du ska på halloween. Kan du nt vänta 1 månad eller?” Osv osv. Det började eskalera och hon började bli mer och mer elak. Jag orkade nt bry mig så jag svara inte så mycket och skrev för det mesta bara ”okej” på det hon sa. Sen gick brydde ja mig ej mer och gick sedan och la mig. Dagen där på blev hon ju mer triggad av det så hon började säga att jag va horunge, dum i huvudet och att jag var som jag var pga att min syster va med i ung o bortskämd 2016 (som hon tydligen fått reda på av som kompis).
Hon började säga ”ska du hämta hit din pappa och syster nu eller” och började dra in dom i samtalet bara för och va elak. Blev tillslut så ledsen eftersom hon skrev så grova saker. Blev så ledsen att jag inte kunde prata tillslut. Blev helt döende och mina föräldrar nådde inte fram till mig.
Dom frågade var det var och ja var bara helt tyst. Tillslut efter ca 20 minuter så visade jag vad hon skrivit. Min pappa va den ända som var hemma och han ringde direkt min mamma. Min mamma blev galen och så sjukt stressad för hon vet redan hur jag mår sen innan och hon vet också att om något litet händer mig medan ja mår såhär kan det leda till något ännu värre.
Hon tog kontakt med rektorn och han sa att hon redan skulle in på samtal pga att hon redan va ett problem sen innan.
Dagen där på (måndag) hennes förökar pratat med reaktorn skriver hon hon i chatten att hon är jätte arg på mig för ja skicka henne till rektorn och att hon sen skulle ta mig utanför skolan (alltså hoppa på mig).
Tog skärmbild av chatten och skickade den till min mamma som skickade den vidare in till rektorn. Rektorn tog ett till samtal med henne igen (ensam) och efter det blev hon avstängd.
Varför jag inte går kvar trots att hon blev avstängd är för att hon har ett så stort kompisgäng som går där + hennes kille och jag skulle inte känna mig trygg av att vara i den miljön.
Alla lärare var på min sida, tom rektorn. Dom gillade verkligen inte den tjejen och lärarna ville verkligen att jags kulle stanna kvar. Men dock förstod dom ju varför jag ej ville gå kvar och såklart tyckte dom det var otroligt tråkigt.
Senare på måndagen skrev jag in mig i den nya skolan och ligger också i Liljeholmen fast på andra sidan. Det gick sjukt snabbt och bara på 1 dag hade jag börjat i den nya skolan.
På tisdagen hade vi studiedag så kom då inte till skolan. Fick dock höra att den tjejen som blev avstängd hade gått in till Grillska för och tydligen ”slå mig” dock blev hon utskickad men hon stod och väntade utanför skolan för att ”prata med mig”.
Kan ni förstå hur rädd jag kände mig? Hur ledsen jag var och samtidigt arg?? Skönt och vara borta nu iaf.

Har nu gått ca 1 vecka på min nya skola som heter real gymnasiumet och den är så fantastiskt bra. Skit bra lärare och alla är så otroligt snälla. Tidigare gick jag programmet ”handel” men när jag bytte skola så valde jag att gå naturbruks programmet profil häst vilket jag tycker om så otroligt mycket. Vi är bara tjejer i klassen och alla är så otroligt snälla och trevliga. Man känner sig verkligen välkommen när man är där. Sen det bästa är att jag får blanda min hobby med skolan. Rider ju på fritiden och har gjort det i ca 10 år. Så det är så otroligt roligt att gå i denna skola då vi alla rider och är i stallet på måndagar. Sedan på onsdagar så ska praktisera på något stall som vi själva valt att jobba på. Ska då få jobba på Karlshem som är ett ponny ridläger.
Varje sommar i 5 år från jag var 10 gick jag på ridläger där och jag har alltid trivts så bra där, man känner sig verkligen som hemma och det var därför jag just valde det stället.

Kram, Milla

Likes

Comments

Att detta alltid ska komma tillbaka mot mig, jag som inte ens gjort något och alltid försöker göra mitt bästa.
Människor skadar människor så hårt. Vissa har ej förstått att ordet empati finns i världen.

Tillbringat massor med tid på personer som påverkat mig negativt i flera år. Folk har ljugit och pajat mitt liv rent ut sagt. Anledningen till att jag ej lämnat dom är för jag alltid varit för snäll. Aldrig sätt att en människa som är mig nära skulle vilja skada mig på något sätt. Hade tydligen fel i alla dessa år. Flera människor har sagt och gjort grejer mot mig som jag tyvärr stått ut med. Såklart orkar man ibland inte och då välter glaset över ett par gånger. Men eftersom jag har en underbar familj så hjäper dom mig på benen igen.

Nu har sett gått så långt så jag hat skitit i att snacka med någon om mitt psyke. Jag visar mig alltid positiv och glad och jag försöker vara den som skiter i det mesta. Men när man gör det för man extremt mycket hat. Folk lackar för man bryr sig mindre om allt drama i världen. Sen försöker vissa trigga igång mig för dom tycker det är kul och se mig arg och ledsen. Dom förstår ej att jag också är en människa med känslor.
Kan säga att jag inte alls har många tjejkompisar för många utav dessa har jag inte kunnat lita på. Dom har svikit mig gång på gång och tillslut har man bara gett upp.
Vet själv inte hur jag mår. Vet inte varför jag är som jag är och varför jag ska gråta mig till sömns. Har ju inget att gråta över känns d som.

Blir ofta sur på killar över inget och jag får dom att tro att de är deras fel att jag blir sur. Jag skapar egentligen bara problemet själv. Jag blir stressad av killar och försöker hålla mig borta. Kan bli kall och mycket känslokall för att klara mig igenom allt på bästa sätt. Eftersom att vissa då tror ja leker med folk känslor ba för ja blir kall börjar dom tro att jag är den man aldrig kan se på som en förhållande tjej. Jag ligger tydligen runt och är en slampa.
Många killar har sårat mig gång på gång, dom har sagt saker och fått mig att alltid må skit. Vet inte vad och hur jag ska göra för att folk ska fatta att det dom säger påverkar mig negativt och att jag tyvärr inte vet varför jag är som jag är. Tycker bara alla borde acceptera att jag kanske inte är den stadigaste tjejen just nu men dom kan ju iaf ha ett vettigt beteende.

Ska nu till doktorn och få prata med honom om hur jag mår. Den värsta frågan är såklart ”varför mår du såhär” för jag vet inte och jag blir alltid helt darrig i munnen av den frågan. Vill inyr må såhär men det gör jag och nu kommer det ta månader att fixa detta. Hatar tid och hatar att vänta på sker.
Ska nu bara försöka stå på mina ben igen och kunna klara mig en dag utan att känna att jag behöver göra allt gör alla för att kunna va en snäll person.

Likes

Comments

Har precis börjat Grillska i Liljehomlmen och att börja skolan där man inte känner en ända människa är ju ett rent helvete. Fick dock vänner från min klass och min parallell klass ganska snabbt, vilket va en lättnad.
Så just nu umgås jag med en tjej i min klass, de liksom hon jag klickar bäst med så att säga. Sen har jag några andra kompisar från den andra handelsklassen.
Vi har då två handelklasser. En som heter handel, lärling där jag går och sen den vanliga handel och administration klassen. Lärling är med chill, man går ba i skolan 3 dagar i veckan och praktiserar dom andra två dagarna. Vill dock byta klass för gillar ej att praktisera, dock får vi 1000kr mer för mat vilket är chill men känns ändå som att jag passar bättre in i den andra klassen.

Skolan känns typ bra, känns som ja fått bra lärare osv. Några i klassen över oss är dock lite bitchiga. Jag och en tjej i min klass gick förbi ett par tjejer och sedan ställde oss vi skåpet för att ta ut mina grejer, kollar då åt sidan när ja stängt mitt skåp och där sitter tjejerna o stirrar sönder oss, då när vi kollar tba så pekar ena tjejer finger till oss, vilket är ganska obehagligt. Killarna som jag träffat är dock sköna. Andra dagen ja kom till skolan öppna en kille från 3an dörren för mig vilket var en ganska härligt välkomnande.

Börjar 08:20 imorrn vilket är en hemsk känsla, måste upp kl 6 för att hinna. Det som dock är skön är att jag antingen kan ta direktbuss, tåg tub, tub tub och spårvagn tub. Allt tar ca mellan 20-30 minuter så det är ju skönt att kunna åka dit på alla olika sätt.

Ska nu äta pannkakor som min mamma gjort åt oss och sedan fixa mig för sängen. Hoppas ni sover gott och att ni som nu börjar 1an får en bra första vecka i eran nya skola :)

Godnatt!

Likes

Comments