1. Jag föddes 2001

2. Född i mars månad

3. Jag är 168 cm lång

4. Jag har en storasyster som vann ung och bortskämd 2016.

5. Jag har en Chihuahua.

5. Bor i Stockholms län

6. Älskar att träffa nya människor

7. Jag lever på Snapchat

8. På en pizzeria beställer jag till 90% en kyckling sallad med pasta. Bröd och vitlöksås är ett måste.

9. Gillar absolut inte Avokado

10. Jag har aldrig läst ut en bok som har mer än 40 sidor i hela mitt liv.

11. Får panik om det ligger kläder i mitt rum. Allt måste se bra ut.

12. Jag är deprimerad

13. Har gått i samma skola sen jag var 4 år gammal.

14. Sover mer än vad jag är vaken.

15. Jag skäms för att jag har en lång tunga

16. Har varit blond till jag var 12, sen färgade jag håret svart, ljusbrunt, blont och nu brun ombre.

17. Varje kille jag varit på g med har visat sig vara fuckboy.

18. Jag och min mamma är väldigt nära så jag kan berätta nästan allt för henne.

19. Är otroligt rädd för sniglar och getingar

20. Mina favorit filmer är Divergent, Burlesque, Last song och LOL.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

She's a natural beauty. Alla hennes syskon har opererat ansikte och kropp. Men Kendall I think är helt naturlig. Hon är ju trots allt modell och får då inte operera till sig större rumpa och bröst. Vilket jag tycker är grymt. För jag tycker redan hon är otroligt vacker som hon är. Hon behöver ingen skönhets operation i ansiktet för att bli snyggare. Sen att hon är smal, inte har as stora bröst och rumpa tycker jag bara är grymt.

Hon är precis den hon ska vara utan att behöva operera till sig större saker för att det är snyggt och det är sånt killar gillar. Jag tror hon skulle vara den snyggaste av alla tjejer om ingen av dom opererats enligt min åsikt.

Girl crush in the Kardashian Family. Diggar hennes utseende otroligt mycket även om många av hennes syskon är as snygga så behöver hon iallafall ingen operation för att göra sin snygg.

Likes

Comments

What the living f*ck....

Jag satt och kollade lite snabbt på familjen Kardashian medan min mamma samtidigt sitter och frågar mig tusentals frågor om vad alla heter, vem som har vilken pappa, vilka som är halv och helsyskon, vilka som heter Kardashian och i Jenner i efternamn, vad pappan Jenner heter som nu är tjej osv osv. Jag satt bokstavligen med ett frågetecken i huvudet. 

Men ärligt jag måste ta upp en sak som jag undrat hur länge som helst och det är om hela familjen bor i samma hus eller om dom alla i serien bara är i huset under inspelningen??! I don't know, så jag frågar er??

 Det ända jag tog reda på är namnen och vem som är pappa till vilka osv. 

Robert Kardashian blev tillsammans med Kris och dom fick Kourtney, Kim Khloè och Rob. Men sen tragiskt så dog Robert 2003 tror jag. 

Några år senare träffa Kris, William Bruce Jenner.  Dom gifte sig och Kris fick efternamnet Jenner. Dom fick Kendall och Kylie. Men sen gjorde Bruce om sig till tjej och heter nu Caitlyn Jenner. 

Men Scott Disick trodde jag först var son till Caitlyn Jenner för jag tyckte dom hade en likhet men det visade sig vara pappan till han och Kourtneys barn. Det jag inte fattar är om han bor tillsammans med hennes familj eller om dom har eget hus och dom bara är där under inspelningen? Där har vi återgått till frågan om alla bor in the same house. 

Likes

Comments

Vad menar jag?? En crush + Jag = ????

Jo det är såhär, jag fungerar alltid bra med killkompisar. Jag kan alltid vara mig själv och behöver inte imponera på någon för göra mig ''bättre'' på något sätt. Men när det kommer till att jag fått en crush rasar typ allt. Är så dålig på att prata och bete mig framför min så kallade ''crush''

Vill skriva otroligt mycket vilket kan vara både positivt och negativt. Det positiva är ju att jag visar att jag vill något men det negativa är att skrivandet går till en högre nivå. Det finns en gräns på hur mycket man kan skriva till någon utan att en människa tycker att man är jobbig. Men den gränsen stiger lätt för mig. Jag skriver mer än vad som är normalt. Vilket ger ett tydligt tecken på att den människan bara ser mig som en påträngande tjej som man inte vill ha något med.

När jag ska bete mig, blir jag antingen en jobbig omogen skit unge som ingen orkar stå ut med eller en tyst och för lugn tjej som skrattar då och då och inte kan visa sin humor på något sätt. Utan jag tror att han kommer tycka jag är jobbig. Så jag försöker visa att jag är så mogen som möjligt.

Men hallå snälla, vad håller jag ens på med?? Det där är ju inte ens något av vad jag är. Jag är den glada tjejen som ofta skrattar åt inget, försöker sprida glädje, alltid försöker vara hjälpsam, snäll, visa min ''roliga'' humor och ofta har en hel del energi, men jag kan ta det till en viss nivå så folk inte börjar tycka att jag är allt för jobbig.

Senaste tiden har jag dock varit jätte skum mot en kille. Har varit allt för på och desperat. Grejen är att jag mår dåligt och finner ingen glädje i något längre. Vilket gör att jag lätt tyr mig till en kille som jag tror jag kan finna lycka i. Jag tänker att när jag ser en kille som jag tycker är snygg, skön och trevlig tror jag att jag kan hitta kärlek och blir förälskad i honom. Det gör att jag då tror att han kan göra mig starkare eftersom jag har någon som bryr sig om mig (förutom min familj). Men tyvärr blir jag för på då. Om jag tex skriver för mycket och han då blir irriterad känner jag att allt nästan rasar, för jag känner att jag mister någon som jag tror jag kunde hitta min glädje i. Vilket kan leda till att jag blir så ledsen fast det egentligen inte är något att bli ledsen över.

Men när man är deprimerad så blir det lätt att man inte är sig själv, vilket jag inte är. Jag är nu den dystra och tråkiga människan som försöker finna glädje men såklart tar det tid, man kan inte ta en tablett sen må hur bra som helst nästa dag.

Jag har hjälp av familj, skola och andra hjälpande system som jag hoppas på kan göra mig till den jag var innan min depression uppstod.

goodmorningquote.com - ''It sucks when you know that you need to let go but you can't because you're still waiting for the impossible to happen''.

Likes

Comments

Äntligen lite shopping. Har köpt 3 nya saker från nelly.com. Är otroligt nöjd med köpen. Känner att jag kunde unnat mig med lite fler saker eftersom jag inte handlat på ett tag och jag kan behöva vinterkläder, som varmare tröjor, tjocka halsdukar, hoodies, vantar, mössor osv, då mina saker antingen blivit utslitna eller gått sönder. Men kände att detta är något jag verkligen vill ha nu.

Köpte ett par stövlar som är ganska så poppis nu. Svarta over knee boots.

En tjock mysig svart vinterjacka från nly trend för ett mycket bra pris.

Sen en svart adidas hoodie med luva och en vit stor text där det står ''Adidas''.


Likes

Comments