​Den här dagen har varit bra! Efter en dag med praktik på Axelsons lunchade jag med några tjejer i gruppen, Anna, Marie, Lena och Ingela. Det blev buffé på "Kina muren", kan rekommenderas! 

Mätt i magen och glad i hågen styrde vi fötterna vidare mot Fotcompaniet. Där är de verkligen mycket kompetenta och tillmötesgående! De två delägarna har tidigare arbetat som lärare på Axelsons, varav den ena i 20 år. 

Jag gjorde mitt allra första inköp i fotvårdens tecken. Allt har en början. Det blev lite basic grejer, filskaft med remsor, skalpell och blad, tricopeda, massageolja, rengöring till verktygen samt en nageltrångsfil. Jag kan bara konstatera att det kommer att kosta pengar detta... MEN, det har jag varit medveten om länge, och som jag skrev ovan, allt har en början! 

Det känns väldigt bra och jag trivs med utbildningen, det känns rätt. Igår hade jag en sämre dag och tänkte att "vad gör jag här", jag kan ingenting, hur ska jag klara det här osv. Jag brukar säga att allt har sin tid, och så är det verkligen.

Borde kanske plugga lite inför hygienprov nästa fredag nu. 


Over & out

Likes

Comments