Slut på bloggandet. Mitt liv. Bara mitt.
Känner att jag inte vill att människor ska veta så himla mycket om allt.
Så nu lägger jag ner så ni vet.
Byeee!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hade det underbart som vanligt i Göteborg. Alltid roligt, alltid något att göra och som mest lycklig när jag får umgås med min bror.
I lördags jobbade min bror i några timmar under kvällen på Hard rock men det gjorde inte mig något. Jag satt och drack drinkar medans han jobbade haha. Sen kollade jag även hur han gjorde drinkarna så snart är jag expert ;) Fick även massa sällskap i baren så inte hade jag tråkigt iallafall. När brorshan slutade vart det att ta några fler drinkar och sedan vid 1 vidare på en juggefest. När den slutade runt 3 så gick vi till Hard rock och fortsatte kvällen där. Vi hade det Nice helt enkelt!

Måste även säga att jag blivit expert på engelska ;) haha nedå, men Gud vad jag fick prata på engelska på Hard rock. Alla som jobbar där pratar det språket eftersom de kommer från olika länder. Då var jag tvungen att prata på engelska med de när min bror var så snäll och lämnade mig då och då haha.. Men det gick jättebra även fast jag hatar det språket

❤️❤️

Likes

Comments

Lyckan när man får hem ett paket är ju underbar! Speciellt om allt man beställt passar och är bra. Hela ens dag blir bra av det haha!
I fredags beställde jag lite nya kläder och de kom fram idag, snabb leverans. Och självklart beställde jag från killavdelningen hehe, det är det bästa. Allt satt jättebra och jag är såå nöjd!! Ääälskar mina nya plagg!

Love it!

Likes

Comments

Äntligen tillbaka i GBG! Blir så lycklig av att vara här, älskar verkligen denna stad. Och något som gör det ännu bättre är såklart att träffa min bror, blir nog snart en flytt hit haha ;)

Gårdagen spenderades på Hard Rock med drinkar och chill. Denna dag vart det massor med shopping till min bror som precis flyttat in i hans egna lägenhet. Dessutom fick jag massa saker eftersom pappa betala allt haha, så jag bara slängde ner saker i vagnen hehe.. perfekt!
Nu är det dags att börja fixa sig inför en utekväll. Vet inte riktigt vart vi hamnar men det finns lite olika förslag. Blir nog bra vilket som!

Min stiliga bror! ❤️

Likes

Comments

Något jag älskar är att ha ordningen och reda och även att jobba med papper. Så när det ser ut såhär på mitt bord, då njuuuter jag!

Nu är det bara att bocka av punkterna för idag och skriva nya till imorgon. Sen blir det nog att fixa naglarna och kanske ut en sväng på fika, vi får la se!

Likes

Comments