Hej på er! Första veckan efter sportlovet här, inget jag sett fram emot direkt men men, man måste jobba..

Medans jag jobbar, drömmer jag mig bort lite grann. Vill såå mycket bara åka iväg på en weekend någonstans och se världen. Skaffa lite inspo och få ny energi! Så jag sitter och kollar resor om dagarna men vet inte riktigt vart. Det väger mellan Paris, Barcelona och Rom men jag tror nog det blir Paris först och sen får vi väl bara bocka av plats efter plats. Barcelona tar vi nog till hösten då min bror kommer bo där, då blir det att besöka honom och även se staden. Så Paris blir nog första destinationen, gäller bara att hitta något hotell och flyg och sedan boka! Så underbar plats!

Likes

Comments

Halloj halloj! Det var några dagar sen.. Har faktiskt inte haft någon orka till att blogga så därför har jag heller inte gjort det.

Men men, sen sist har jag iallafall jobbat på fritids (bästa jobbet), varit på utbildning, shoppat, umgåtts med mina föräldrar, tränat, gjort naglar och spelat spel med min kille (jag vann såklart!). Så lite upptagen har jag varit..

Idag vaknade jag skapligt och gjorde en stoor frukost till mig och Julius, det va såå gott! Vi brukar inte vara så duktiga på att äta mycket till frukost men vissa söndagar har man ork till att fixa det helt enkelt. Idag vart det en sådan dag! Efter frukosten drog jag ut på en promenix med mamma och sen hem för att städa som vanligt på söndagar. Det är typ som en terapi för mig haha, älskar att städa! Sen har jag även fixat nya naglar på mig själv och tagit det lite lugnt. Snart läggdags och en ny jobbvecka framför mig.. Tur man har något att se fram emot, Yasuragi i helgen!!

Min shopping, plus nya svarta jeans. Älskar verkligen min nya T-shirt! Så snygg enligt mig!!

Likes

Comments

Hej på er! Idag blir det ett litet annorlunda inlägg. Jag brukar ofta skriva om min pojkvän Julius och vad vi gör här på bloggen. Så idag tänkte jag att han istället skulle kunna skriva om mig. Han får berätta lite om hur jag är som flickvän.


Hur är det att leva med Dajana?

Hon är en riktig humörmänniska,
Ibland är hon en pain in the ass, men oftast så är hon väldigt enkel och rolig att leva med. Allt beror på vilket humör hon är på när hon vaknar på morgonen. Får hon en dålig start på dagen så kommer resten av dagen att vara förjävlig och hon kommer att störa sig på minsta lilla sak jag gör eller säger. Är hon istället på bra humör när hon vaknar på morgonen så kan det bli en riktigt trevlig dag. Hon måste även hållas sysselsatt jämt och ständigt för annars blir hon uttråkad och låter inte mig vara ifred när jag behöver lite lugn och ro. Men för det mesta är det väldigt trevligt att leva med den här lilla juggen.


5 negativa saker med Dajana


▪️Hon är otroligt lättirriterad.

▪️Hon blir lätt uttråkad vilket gör att en lugn hemmakväll kan bli katastrof.

▪️Hon lyssnar på FÖR mycket juggemusik med FÖR hög volym.

▪️Hon har extrem beslutsångest när det gäller småsaker som att välja outfit när man ska iväg.

▪️Hon är för petig när det gäller smuts.. Ett litet gruskorn i hallen kan leda till storstädning.


5 positiva saker med Dajana


▪️Hon är väldigt bra på att ta hand om vårt hem.

▪️Hon är mycket konstnärlig, vilket jag beundrar.

▪️Hon är barnslig och lekfull, vilket jag också är och det gör att vi kan ha superkul ihop.

▪️Hon är otroligt kärleksfull.

▪️Hon är en riktig sötnos.


Likes

Comments

De senaste dagarna har varit superbra dagar där jag hunnit med så himla mycket som skulle göras! Vi har löst våran hatt- och skohylla. Vi har haft gäster över som borde kommit för längesen men det vart alltid något i vägen. Jag har storstädat hela lägenheten. Köpt saker som fattades här hemma. Rensat min mobil. Ringt olycksfallsförsäkningar. Kollat en sak angående min jacka och massa mer som bara väntat.. Känns skönt att få så mycket gjort och bara stryka saker från min lista.

Nu för tillfället försöker jag bara ta det lugnt och dricker mitt kaffe. Har så ont i min kropp och känner mig så trött så kände bara att jag måste sätta mig och vila. Men snart ska jag köra ett litet styrkepass också, mår ju bäst av det! Och sedan blir det att sova så man får vila up sig.

DONE!

Likes

Comments