Header
View tracker

En fråga jag väldigt ofta får är hur jag har råd att köpa så mycket kläder och hur jag får pengar eftersom jag inte jobbar. Jag menar inte att vara otrevlig nu, men jag måste ändå få säga ifrån när jag känner att jag behöver göra det och jag tycker inte man frågar sånt. För vad har ni med det att göra? Ja, jag är en offentlig person och jag är ganska öppen. Men ni känner inte mig. Ni skulle förmodligen aldrig ställa ekonomiska frågor till en person ni bara träffat några gånger. Mig har ni aldrig träffat. Det kanske känns som att ni vet allt om mig och känner mig - speciellt om ni följt med i några år. Men ni känner inte mig och ni vet knappt hälften om mig. Det känns bara weird när någon i mitt kommentarsfält frågar mig hur jag "tjänar" pengar, speciellt eftersom jag inte vet någonting om er och därför är ni ju i princip främlingar för mig och jag känner mig inte bekväm med att prata om min ekonomi med "främlingar".

Meningen är inte att starta värsta diskussionen nu i kommentarsfältet. Ni behöver inte försvara er. För uppenbarligen så ser inte ni något fel med att ställa såna frågor och det är helt okej. Men jag är inte bekväm med det och vill bara att ni ska veta det.

Jag vet att min blogg är ganska materiell och ja, jag kanske köper mycket kläder - det beror ju på vem man jämför med. Men jag säljer minst lika mycket kläder också. Jag är noga med att göra mig av med plagg jag inte använder - mest för att det inte får plats då jag inte har så stor förvaring, men på så sätt tjänar jag en liten slant. Dessutom får jag väldigt mycket kläder via samarbeten. Mycket av plaggen ni ser har jag inte ens köpt själv, utan fått. Så jag lägger inte 2000+ spänn på kläder i månaden, vilket det kanske ser ut som.

Likes

Comments

Igår var jag och min pappa hos veterinären med Wilda. Hon har haltat till och från ett tag och vi har trott att det berott på att ett framben är kortare än det andra då hennes syster har så. Men det vart inte bättre utan snarare sämre så självklart bokade vi tid hos veterinären. Först klämdes det på henne och då trodde veterinären att hennes knäskål var lös. Men sen när dem gav henne en lugnande spruta och röntagade henne så såg dem att hennes vänsterknä var väldigt svullet och inflammerat vilket bara syntes på röntgen. Hennes knäskål var alltså inte lös. Förmodligen är det bara hennes knä som krånglar och inget fel på frambenen (hoppas), utan hon tar emot med frambenen och därför ser det ut som att hon är halt där fram. Hon har fått medicin mot inflammationen och smärtstillande som hon ska äta till på måndag och på måndag ska hon tillbaka igen och då ska vi lämna henne där över dagen så dem kan kolla igenom henne ordentligt. Hennes uppfödare har ju förmodligen misshandlat henne plus att aveln inte var speciellt seriös. Så dem ska kolla henne ordentligt som sagt och se ifall det bara är knät eller om det är mer som krånglar. Förhoppningsvis hjälper medicinen, annars måste hon opereras..

Bara det där kostade 4000 kr och då är vi inte klara än, hon ska ju tillbaka på måndag. Som tur är så har vi henne försäkrad så vi betalar bara självrisken. Men förstå?! Kommer hon vara tvungen att opereras så lär det ju bli minst 25.000 kr också. Jag säger bara en grej: försäkra era djur!

Likes

Comments

Shit vad dålig jag är på att hålla ett flyt här på bloggen. Helst av allt skulle jag vilja publicera minst 1 inlägg om dagen, gärna 2. Men det har jag inte material till.. Jag vill inte göra för många "mode"-inlägg heller. Vill inte att min blogg ska bli allt för opersonlig. Men jag tänkte svara på några av de vanligaste och senaste frågorna/kommentarerna jag fått.

Träffar du fortfarande killen du berättade om i din förra blogg?
Nej, det gör jag inte. Även fast det var jag som valde att göra slut med mitt ex så hade jag ändå inte gått vidare helt än, jag gav mig in i något nytt alldeles för fort men insåg inte det då. Jag tror faktiskt inte att jag vill ha ett förhållande just nu, eller på ett tag! Även fast det är mysigt att ha närhet och alltid ha någon där så måste jag säga att det är jävligt skönt att vara singel också. Men jag är inte emot ett förhållande heller, dyker det upp någon som jag fattar tycke för så!

Hur ser du på det här med att ha husdjur?
Det beror liksom på. Jag är emot att ha smådjur, vattendjur, fåglar och reptiler då dem inte kom till världen för att leva hela sitt liv i en bur eller i ett akvarium. Det är inte deras natur. Men vi sätter dem där för VÅRAN underhållning och för att VI tycker att dem är söta. Jag har själv haft kanin, hamster och marsvin och idag får jag sån fruktansvärd ångest över det. Det är fel. Men sen finns det ju dem som bor ute på landet där t.ex kaninerna får springa fritt ute - så som det ska vara! Hundar och ute katter är väl det jag är mest för (om det är ett bra hem dvs). Våra hundar har ju precis samma yta som vi har att röra sig på, dem blir i princip aldrig lämnade ensamma och sen får dem sina promenader, mat och tuggben. Fick ungefär en liknande fråga angående hästar och jag har själv haft häst. Men jag tycker också det är hemskt, man trycker in en metallstång i munnen på dem som skaver och dessutom måste det ju vara jävligt obehagligt och sen sitter vi och studsar på deras rygg och vi har hästar för VÅRAN underhållning. Men som sagt, mycket beror ju på hur djuren har det och hur djurhållningen ser ut helt enkelt. Men att ha en t.ex kanin i en bur som är "byggd" för att skutta runt på en åker och gräva gångar under marken med massa andra kaniner är bara usch. Vidrigt.. Jag mår alltid lika dåligt när jag går in i en djuraffär för att köpa t.ex hundmat och sen sitter massa kaniner där i små glasburar och tittar på en, fåglar som ska kunna flyga precis vart dem vill är inlåsta i en bur och har knappt någon yta att flyga på och fiskar som egentligen ska ha ett helt hav eller en hel sjö att simma runt i simmar istället fram och tillbaka i ett litet akvarium..

Du som är ganska aktiv på sociala medier, får du mycket penisbilder och hur reagerar du då?
Ja i perioder får jag det. Jag gör ingenting. Många brukar svara och läxa upp killarna har jag sett i olika tjejgrupper på facebook men jag svarar ingenting då jag tycker tystnaden säger mer än en uppläxning. Många killar vill ju ha en reaktion, vare sig den är positiv eller negativ. Dem tycker ju bara det är kul när man bråkar med dem. Tänker inte ge dem det nöjet! (LOL älskar att jag fick en dickpic samma sekund som jag publicerade det här inlägget och var tvungen att lägga upp en uppläxning på min mystory bara för det)

Vill du fortfarande förstora dina bröst?
Japp. Det är något jag kommer göra så fort jag kan. Men det är ingen prioritering just nu!

Du är ofta väldigt brun på dina bilder, solar du solarium?
Nej jag solar inte. Jag använder brun utan sol!

Hur ofta fixar du dina naglar och hur mycket kostar det?
Jag går på återbesök 1 gång i månaden och påfyllningen som det kallas kostar 699 kr.

Likes

Comments

milinase

Klockan är snart 17.00 och det är -11 grader här och kommer bli ännu kallare snart. Sinnes. Min hund stackarn håller på att frysa ihjäl. Jag hoppas på att min pappa inte blir allt för sen idag. Jag har beställt flera täcken till henne, men ingen passade så jag måste ta med henne till en djuraffär och prova där. Hoppas på att jag kan göra det ikväll om min pappa inte blir allt för sen. Dem stänger 20.00. Annars får jag ta en tjock sweatshirt eller nåt så länge haha!


Uppdate: det får bli den här outfiten så länge haha!

Likes

Comments

Jag fick hem min jeansjacka idag, KOLLA HUR SNYGG?! Länk till den finns några inlägg ner! Jag fick hem skorna också, men ska faktiskt skicka tillbaka dem. Skorna var inte alls lika snygga i verkligheten.

Idag gick jag upp redan vid 08 för att ta blodprov, tror det vart 5 rör. Usch. Jag hatar verkligen blodprov. Det är inte själva nålen jag är rädd för, tycker bara det är obehagligt att nån tar mitt blod och det känns ju som att det tar evigheter. Efter det köpte jag hem väggfärg och målade den mönstrade väggen ni ser på bilden. Jag har den tapeten på kortväggen och satte den även på underdelen av långsidan som ni som sagt ser, ångrade mig väldigt mycket men har inte tagit tag i det förrän nu. Det vart för mycket tycker jag, plus att ljuset blir väldigt ojämnt när jag ska ta bild till instagram. Ser fläckigt ut ibland. Så nu är den väggen helt vit!

Sjukt att det är nyårsafton imorgon förresten.. Vad ska ni göra? Jag ska bara vara hemma, Freja blir så rädd av fyrverkerierna. Det blir min familj, jag och sen kommer nog min mormor också!

Likes

Comments

Inlägget innehåller adlinks

Kan inte komma över fishnet tights trenden. Tycker det är så snyggt. Det kan piffa upp vilken outfit som helst! Men sen finns det ju vissa trender som jag inte är lika hype över och som jag hoppas dör ut under 2017. Vilka trender hoppas ni stannar kvar 2017 och vilka trender hoppas ni försvinner? Här är min lista!

Hoppas stannar kvar:

Sweat dresses
Ett Två Tre

Chokers
Ett Två Tre

Cropped hoodies/sweatshirts
Ett Två Tre

Hoppas försvinner:

Snörade toppar
Ett Två Tre

Sidenklänningar
Ett Två Tre

Faux fur (och äkta fur såklart!!)
Ett Två Tre

Likes

Comments

Idag kom min iPhone 7 plus äntligen. Jag har väntat i över en månad. Än så länge är jag sjukt nöjd! Jag trodde att jag skulle tycka att den var något för stor, men vänja mig. Fast jag tycker inte den är för stor. Den ligger väldigt skönt i handen! (Svårt att ta det där seriöst om man är lika dirty minded som jag haha..)

Likes

Comments

Innehåller annonslänkar

Skorna hittar ni här

Zalando har börjat sin rea och dom har bland annat 20% rabatt på dom här skorna. Såå snygga. Speciellt dom vita, jag klickade faktiskt hem dom. Julklapp till mig själv! Jag har ett par "vita" vanliga air force som inte är så vita längre, så jag behöver ett till par vita - och dom kommer jag inte använda när jag ska gå promenad med hundarna om vi säger så.

Likes

Comments

Instagram@milinase