Header

Allt har en mening, iaf nästan allt. 

Allt som händer har en mening och det stämmer faktiskt. Ibland kanske det inte alls känns som det. Men det är bara att bita ihop, fortsätta tänka framåt och se hoppet som någon stans finns där.

Du kanske inte just då ser meningen varför det har hänt men tillslut när du har kommit över det kommer du att inse varför det hände och du kommer då se meningen varför det hände.

Det spelar ingen roll hur långsamt du går, bara du inte stannar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har just nu vaknat upp ur den bästa drömmen någonsin.
Nu börjar allt igen, mitt gammla liv. Det livet jag aldrig ville nå igen. Från att ha en fantastisk häst i ett år, fått tävla lokal tävlingar och fått alla sina mål uppfyllda. Men tillslut är man tvungen att vakna igen, komma tillbaks till som det var förr. Ibland önskade man att det inte fanns ett slut, om allt bara kunnde vara såhär för alltid.
Utan Dancerman vet jag inte vad jag ska göra, efter varit i stallet hela tiden, alla timmar man hadde över spenderades i stallet. Men nu? Hela mitt liv var i stallet, utan att få träffa en häst, utan att få göra min hobby? Vad ska man göra?
Det är inte förens det är slut man inser, skit villket fantastiskt liv jag haft. Jag ska ju inte alls vara depp, jag ska vara nöjd, stolt och glad över att jag fått uppleva detta.
Självklar är jag glad över hur kul jag har fått haft det men man måste tänka framåt, vad kommer jag gör nu och vad kommer jag göra i höst? Kommer jag enns kunna rida i höst? kommer jag någon gång få rida igen?
Tankar och drömmar zumrar i mitt huvud.
Ska man testa ha en medryttarhäst, men hur lätt är det att hitta en underbar medryttarhäst som inte har något problem, det går inte och om det går finns det inte så stor chans att få just den hästen.
Ibland önskar man bara att ridsporten skulle vara billigare så alla kunnde rida, tävla och få uppleva detta.

Likes

Comments

Har ni smakat magnums nya glass, double peanut butter? Själv har jag smakat glassen och tycker det är lite för mycket jordnötssmör. Annars brukar jag älska jordnötssmör så det var synd att jag tyckte det var för mycket. Men i början var den god men när man ätit ungefär hälften blir det för mycket smak av jordnötssmör.

Det finns ju fler nya sommarnyheter men jag har faktiskt bara testat denna glassen, så vi får hoppas på att jag hittar en annan favorit. Vad är din favorit glass bland sommarnyheterna?

Likes

Comments

Själv tycker jag det är otroligt dåligt för att hästarna inte kan riva hindrerna. Oftast är det ju så att det flesta döttsfall inom ridning händer inom fältritten. Självklart kan man dö i hoppning och dressyr men så snabbt hästen kommer fel på hindret så kan den helt plötsligt skada sig allvarligt, fastna eller mister sitt liv. Är det verkligen värt?

Det är ju självklart kul för hästarna att hoppa i sin "naturliga" miljö men dom ska inte kunna dö bara för det. Dom har ju börjat bygga rivbara hinder på fältrittbanorna men det räcker inte. ALLA hinder måste vara rivbara, för alla kan komma fel någon gång och då kan man dö bara för att man råkade komma fel. Man kan inte komma perfekt varenda gång, det är helt omöjligt!

Hoppas ni förstår vad jag är ute efter och att alla hinder måste vara rivnings bara, det är inte okej att ha fasta, farliga hinder som man kan riskera livet för bara för att man tycker det är kul att hoppa i terräng!

Likes

Comments

Idag tänkte jag köra lite markarbete eller dressyr med Dancerman men tror det blir markarbete, har inte riktigt bestämt mig en.

Jag tänkte även fråga min ridlärare om vi kunde ha hopplektion på fredag. Så vi får hålla tummarna men oftast så brukar det gå. Tyvärr hittade jag inte någon som kunde fota mig idag men den kompisen jag frågade kan antagligen nästa lördag så vi får hoppas att det går då. Ska även fråga en annan kompis men hon är sjuk just nu så vi får hoppas att hon blir frisk innan Dancerman åker. :) Haha, nämner typ att Dance åker nu i nästan varenda inlägg nu, sorry. :(

Idag ska vi gå på studiebesök på morgonen så vi får tjugo minuter sovmorgon, yey. Studiebesöket kommer handla om vad vi vill bli i framtiden, vad man behöver för utbildning och vad som krävs av en själv om jag fattat rätt. Efter studiobesöket kommer vi åka tillbaks tills skolan och vi kommer komma mitt i varan idrottslektion så vi kommer få rast då istället och sen har vi svenska. Därefter kommer vi ha hemkunskap som är så tråkigt enligt mig eftersom jag redan kan allt, haha. På hemkunskapen ska vi iaf göra rabarberpaj om varan lärare fick tag på rabarber.

Likes

Comments

God middag, har ett allmänt svårt beslut nu för att från fredag till söndag ska min bror och pappa till Tyskland och då måste jag bestämma mig om jag vill med eller inte. Då är frågan vill jag med eller inte? Så himla svårt beslut.

Om jag följer med kommer jag ha det kul i Tyskland men missar "tid" att vara med Dancerman eftersom han åker snart. Men om jag stannar hemma kommer jag ha det kul med Dancerman men kommer inte få träffa mina kusiner eller farmor och farfar på ett långt tag till. Inte för att det kommer hända men om det dör snart kommer jag ju aldrig att få träffa det igen. Asså jag har ingen aning vad jag ska välja, kommer ju antagligen ändra mig vilket jag en väljer.

Antagligen blir det att jag väljer att vara kvar här i Sverige eftersom att jag vill vara med Dancerman så mycket som möjligt den sista tiden så får vi hoppas att vi åker till tyskland igen sen i sommar, annars får det bli till vinter. :(

Tänker att Dance kommer jag ju aldrig få träffa mer igen eller iaf rida igen så vill ju passa på när jag har honom. Vi åker ju till Tyskland ganska ofta iaf.

Likes

Comments

Idag var det en chill skoldag, inga läxor och inga prov. Så himla skönt nu i skolan när skolavslutningen börjar närma sig eftersom man bara behöver göra klart allt nu.

Betygen ska vara satta nästa vecka, om jag inte har fel men jag känner mig inte så stressad för det eftersom jag ligger bra till. :)

Nu har jag precis kommit hem från tyskan och det var så tråkigt, men det är bara att bita ihop och stå ut, haha.

Idag var jag inte hos Dance eftersom min medryttare hade Dancerman fast nästa vecka kommer jag rida honom på onsdagen för att det är sista veckan innan han åker och då kommer jag försöka vara med Dance så mycket det går innan han åker. Jag kanske skriver mycket nu den kommande veckan om att Dance kommer åka men tror ni förstår att det är en stor sak just nu i mitt liv, om ni fattar, haha.

Ska även försöka få tag på någon av mina kompisar som kan ha lust att fota mig och Dancerman imorgon. :)

Likes

Comments

Som många andra så har jag blivit jätteförtjust i vita skor och särskilt tycker jag att nike air force är så himla snygga.

Egentligen vet jag inte exak varför jag älskar vita skor men jag tycker det är snyggt och man kan ha på sig precis vad som helst utan att det ser dumt ut. Dessutom går nästan alla just nu i några slags vita skor

Från början har jag inte alls gillat vita skor för att det blir smutsiga snabbt och är svåra att göra rent. Nu helt plötsligt har jag ändrat mig och nu ägern jag själv ett par vita nike skor, dock fake eftersom jag tycker det inte är värt att köpa äkta för att fake ser ut exakt som den riktig (lite skilljer ju men inte så himla mycket).

Likes

Comments

Gud vad tiden går snabbt, det kändes som att det nyss var påsklov men det är ungefär lite mer en tre veckor kvar innan det blir sommarlov, om jag inte är helt ute och cyklar nu.

Dessutom har vi nästan inga prov kvar nu längre, det ända vi har är några få läxor, en no redovisning och en franska diagnos men inte så mycket mer en det. Nästa vecka har vi en helt vanlig vecka men veckan där på är jag ledig måndag och tisdag för att det är nationaldagen på måndagen och på tisdagen har jag studiedag.

Självklart längtar jag otroligt mycket till sommarlovet men ändå inte eftersom Dancerman ska tillbaks till mw igen för att gå på ridläger. Därför vill jag att denna tid ska gå så långsammt som möjligt så jag kan vara med Dancerman så mycket som möjligt, men någon gång måste det ta slut. :(

Likes

Comments

På sistone har jag blivit helt förälskad i dessa två låtar från Måns Zelmerlöw och Justin Timberlake.

Det började från när jag hörde dessa två låtar på esc och sen efter det har det bara fastnat på hjärnan och jag kan bara inte sluta lyssna på det. Dessutom går låtarna på radio hela tiden och man hör låtarna överallt när man går förbi människor för att det själva lyssnar på någon utav dessa låtar.

Det roliga är när en låt fastnar på hjärnan så kan man bara vissa delar som man sjunger om och om igen hela tiden och överallt. Är det samma för er eller lär ni er hela låten? Oftast är det så för mig att jag kommer ihåg refrängen eller rättare sagt, jag minns ord från refrängen och sedan sjunger det korta delarna, haha. Hoppas ni fattar vad jag menar, men vad är eran/era favorit låtar just nu?

Likes

Comments