Header

Allmänt, Foto

Några dagar efter jag knäppte bilden på min stockholmsmugg så föll den i golvet och gick i två delar. Fick muggen gratis vid Gallerian när vi var till Stockholm i somras och tog med den till Helsingfors när jag flyttade. RIP mugg <3

Jag är lite smått irriterad. Irriterad över att min snuva och nästäppa fortfarande är kvar vilket ger upphov till ont i huvudet och ansiktet OCH att kroppstemperaturen inte vill sjunka under 37 grader. Annat jag är irriterad på är picmonkey.com som bestämde sig för att börja ta betalt, vilket betyder att jag inte kan ändra om headern som jag gjorde och inte blev nöjd med.

Men annars är det bra. Skolan rullar på och jag har fått nya erfarenheter gällande filmning och klippning av film. Tar helg redan nu och ska tillbringa helgen med att försöka bota min förkylning och göra någon enstaka skoluppgift. Kanske, om jag känner att jag mår bättre, händer det något annat kul i helgen. Ska försöka fixa situationen med bloggdesignen också, det ska nog bli bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, bloggen var låst igår pga bygger om designen, men tänkte öppna den nu fastän designen inte alls är klar ännu. Orkar inte jobba på den just nu, har huvudvärk, stegring och otroligt täppt näsa! Men bara jag blir lite friskare ska den fixas.

Idag har jag varit och filmat den andra filmen som vi har i skoluppgift. Ingen av oss visste något om varken kamera eller ljud men det fixade sig tillslut. Imorgon är det klippning av filmen och jag hoppas verkligen att jag är lite piggare än vad jag var idag. 

Nu ska jag bara vila resten av kvällen och hoppas på att denna jobbiga förkylning blir bättre. Ursäkta för råddigt inlägg men min hjärna orkar inte tänka.

Likes

Comments

Allmänt, Musik

I utkastet ligger just nu ett halvfärdigt inlägg om hur man undviker att bli förkyld som jag skrev för några dagar sedan. I det inlägget står det något i stil med ''haha, nu när jag skriver det här kommer jag säkert bli förkyld'' och ja, jag som har hållits frisk hela hösten hittills sitter nu hemma i Vasa med sjuk hals och trött kropp.

Ska ta det lugnt idag och mysa tillsammans med lite ny musik () och hoppas på att jag börjar må bättre så snabbt som möjligt, imorgon är det nämligen kalas på schemat som jag inte vill missa!

Likes

Comments

Allmänt

Nyfikna turister med kameror på senatstorget


Fin utsikt, jobbigt att gå upp och ner för alla backar


Tölöviken vid skymningen, nästsista stationen för vårt lag.

Efterfest på Maxine, högst uppe i Kamppi


Igår var det samling vid olika parker i Helsingfors. Det var många från MK-gänget som skulle till samma park som jag, så det kändes lugnt. Sedan blev vi dock alla splittrade i olika grupper, men oj vad bra grupp jag hamnade i! Vi sprang omkring i Helsingfors och gjorde olika saker på olika stationer. Vi hade sån fiilis hela eftermiddagen och kvälle och hade sååå roligt! Efter själva gulisintagningen förenades MK-gänget igen och dansade tills klockan slog två på natten. Hem i säng och skola 9:15, man är ju en duktig studerande!

Likes

Comments

Allmänt

Jag får bo kvar i nuvarande lägenheten ända tills årskiftet! Ibland ska man ha tur, hoppas nu bara på att det blir ledigt någon studiebostad vid årsskiftet, annars är jag utan. Men det löser sig nog!

Idag var jag i skolan från halv ett till klockan tre. Jag gick via butiken och handlade lite mat så att det räcker till resten av veckan och sedan gick jag hem. Kollade ett avsnitt av breaking bad (addicted yes, bara en säsong kvar att kolla!) och lagade mat. Sedan satte jag igång med att skriva en berättelse som ska lämnas in senast torsdag men eftersom morgondagen kommer vara ganska busy, skrev jag den nu.

På tal om morgondagen, det är gulisintagning! Hoppas att det blir en rolig dag och en rolig kväll. Nu ska jag läsa igenom min berättelse en gång till och sedan tar jag ledigt från skolarbetet denna kväll. Ha det bra!

en bild från österbottens skogar

Likes

Comments

Idag var det en lite längre skoldag som bestod av en introkurs och mediehistoria. Efter skolan åkte jag in till centrum med spårvagnen för att fylla på mitt buss- och spårvagnskort. Gick också omkring och sökte efter något gult att ha på huvudet till onsdag då det är gulisintagning. Annars har jag inte gjort så mycket, läst igenom inlämningsuppgifter och skickat in dem, fått mera inlämningsuppgifter och bara chillat. Hoppas ni får en bea vecka!

Likes

Comments

Allmänt

Vakna klockan fyra inatt av regnet som smattrade mot fönsterrutorna. Som tur somnade jag om men det har regnat lika hårt hela tiden och dessutom börjat blåsa. Blir en mysdag inomhus för min del. Tänker inte riskera att gå ut i regnet, bli kall och förkyld.

På tal om förkyld, jag blir alltid förkyld då skolorna börjar men har hittills lyckat hålla mig undan alla förkylningsbakterier, woho! Dagens mys-planer är att skriva klart ett skolarbete, städa lite, laga mat och kolla på serier. Hoppas ni får en lika mysig lördag som jag ska ha!

Likes

Comments

Allmänt

Har suttit instängd fyra timmar i klipprummet idag tillsammans med fem andra människor. Det var roligt, jätteroligt, så roligt att man glömde bort att det gått fyra timmar och vi fick minsann bråttom i slutet. Men filmen är klippt och klar för visning inför imorgon!

Jag traskade hem med några små regndroppar som föll från himlen och väl hemma slängde jag mig i sängen framför ett avsnitt av Breaking Bad. Man märkte inte hur trött ens huvud blev medan man fixade ihop den tre minuters långa filmen! Nu ska jag laga mat och planera en ny design till bloggisen, jag har en plan men får se om den går att genomföra, hoppas hoppas hoppas.

Två bilder som påminner om dagens gråa väder

Likes

Comments

Jag vet inte varför, men denna bild förmedlar ett lugn, en lugn känsla. Det är viktigt att få känna lugn, men ibland kan det vara nyttigt med motsatsen, kom ihåg det.

Likes

Comments

Inspelningsdag idag. Vi presenterade vår idé för läraren och gick på jakt efter en pizzarestaurang som har öppet från tio på morgonen. Sedan traskade vi vidare till vår inspelningsplats och filmade i ca tre timmar. Det var kallt men så roligt och givande!

Likes

Comments