Hej! Idag så har jag bara slappat. Man måste ju njuta av sin sista sommarlovs vecka. Alltså jag tycker att detta sommarlovet har varit det kortaste sommarlovet någonsin, men typ alla andra i min omgivning tycker detta har vart det längsta sommarlovet.

Under mitt sommarlov så har jag inte åkt utomlands utan bara varit här i Sverige. Men jag har gjort massa mini utflykter. Jag har åkt till Växjö och träffat några gamla kompisar, varit i kosta på deras glastillverkning och blåst en egen vas😊

Varit på Liseberg🎢🎡och åkte Balder 4 gånger i rad😂, lekt med kompisar och badat🌊även fast det vart lite kallt🌬😂
Ja, nu så ska njuta av min sista vecka av sommarlovet☀️

Njut av era sista dagar av sommarlovet/Milika♥️

Eller till er som redan har börjat skolan (om det finns några som har) så njut av varje helg för det är ganska långt kvar tills nästa sommarlov♥️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej förlåt för att jag inte har bloggat på typ det senaste halvåret. Men jag har liksom glömt min blogg. Ni vet ju säkert hur det är, man laddar ner en app för att man tycker att den värkar kul och för att någon annan har det och sedan så händer det inte så mycket och man glömmer av appen. Det har typ hänt mig med alla mina appar/spel. Jag tror nog att jag är den typ som lätt blir uttråkad om inget händer.

Ja jag vet att det inte är så många som följer den här bloggen för den kanske inte är så jätte bra, jag lägger inte upp så ofta osv. Men jag undrar om ni gillar när jag skriver korta eller långa inlägg. Skriv i kommentarerna♥️ ni kan också skriva en fråga som jag kommer att besvara i mitt nästa inlägg♥️ för jag tänker fortsätta med dagens fråga.

Jag har fått s☀️mmarlov och det har ni säkert också fått vid det här laget. Vad ska ni göra/har ni gjort på sommarlovet?

Jag kommer inte lova er någon speciell dag/dagar som det kommer komma ett inlägg utan det kommer komma när jag känner för det♥️ (men det kommer minst+ förhoppningsvis bli en gång i veckan.
(blev ganska långt inlägg idag)

Tack till er som orkade läsa klart detta inlägg♥️🌸☀️ god natt😴// Milika

Likes

Comments

Hej jag har inte lagt upp så mycket för att jag har haft ett fullbokat påsklov. Jag har bara varit med kompisar och nu i helgen som snart är slut så har vi gäster som åker hem imorgon.
Idag har jag shoppat🛍 Jag köpte en t-shirt med ett enhörningsglass märke in broderat på vänster sida. Det var mitt påsklov.

Kram/Milika

Likes

Comments

Hej förlåt att jag inte har lagt upp de dagar jag har sagt att jag ska lägga upp något. Det har varit mycket som hänt under den senaste veckan så jag har inte tänkt så mycket på min blogg😓😓😓 Men om man ska summera min förra vecka så var den helt ok😏 jag träffa min bästis på fredagen. Sedan på lördagen så hade vi match. Första matchen så förlorade vi med 3-2 till Onsala. Och den andra matchen så vann vi med 11-2 mot Vinberg. Sedan på kvällen så var vi hos ett par kompisar och åt middag🍽. När vi var där så såg vi en serie som heter Syskonen Baudelaires Olyckliga Liv och den rekommenderar jag verkligen den serien är jätte jätte bra💞. Den finns på Netflix och är på engelska med svensk undertext, men den finns säkert på Youtube om man söker🔍


Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll
/Milika

Likes

Comments

Hej igår hade jag match det var kul. Första matchen så mötte vi Åsa och vi vann med 5 - 3👌🏼. Andra matchen så mötte vi Vedinge och förlora med 7 - 1. Senare på kvällen så åkte vi till min bästis Alva och åt middag och titta på talang💞💞💞.


Njut av sista helgdan/Milika

Likes

Comments

Hej idag så kommer inte jag berätta om vad jag har gjort idag. Utan jag kommer lägga upp imorgon eller på söndag denna veckan för att det händer mer saker imorgon. Så det blir ett roligare inlägg men det kanske blir på söndag eftersom det kanske blir lite sent imorgon. Men här kommer en dagens fråga iallafall: vad är ditt favorit klädesplagg? och mitt favorit klädesplagg är kjol.
Trevlig helg❤️/ Milika

Likes

Comments

Hej snart är det helg. Bara 2 dagar kvar. Idag har det inte hänt så mycket. Men imorgon ska vi ha engelska prov. Jag kommer inte att lägga upp varje dag för jag hinner inte, men jag tror jag kommer lägga upp inlägg varje onsdag fredag och söndag tror jag hoppas det går bra❤️ men här kommer en dagens fråga iallafall och den lyder så här: vad är ditt favorit nummer? och mitt favorit nummer är 16 för att jag fyller år på det numret. Det blev kanske en lite konstig mening men strunt samma😂✌🏼 he he kanske lite långt inlägg😋

Hoppas ni får en fortsatt trevlig vecka/Milika

Likes

Comments

Mmm vad gott🍓🍓🍓

Likes

Comments

Hej skönt att det är helg☺️ idag har vi haft matte prov, det gick bra. Dagens fråga är vad är: ditt favo ämne? Mitt favo ämne är textil slöjd👩🏽‍🎨 och sen kommer matte👩🏽‍🏫 och sist men inte minst så är det idrott🏃🏽‍♀️

Det blev ett lite kort inlägg idag. Hoppas ni får en bra helg/ Milika

Likes

Comments

Hej idag slutade vi tidigt. Det var gött☺️ jag har fått in en dagens fråga : den kommer från gymnastenHannah (följ henne) frågan var: vad är ditt favo djur? Och mitt favo djur är hund🐶
Det var nog allt, ska spela dandy crush nu🍬🍭Hoppas ni får en bra kväll👌🏼

Likes

Comments