God kväll people. Sitter just nu i vardagsrummet med datan & kollar igenom lite högskolor Och annat. Min plan är ju att plugga här, ska bara hitta rätt och så. Ska även skicka in lite cv och så med, tagit min första vecka hemma med att ta de lungt, göra sig hemmastadd och allting.. Vart en skön , bra och även lite tuff vecka, men som sagt allt blir bättre med tiden! Positiva tankar som gäller. Och jag ser mig själv och allt annorlunda efter resan jag gjorde, är glad för det! Hur som denna söndagen spenderas med mat och mys med föräldrarna och min ena bror och hans fru som snart kommer förbi, mys! Så hoppas ni har en bra 2a advent och söndag.

Likes

Comments


Så helgen är snart slut, veckorna bara går. Har spenderat lördagen med min fina vän Madelene. Massa prat, skratt, tacos och lite vin och annat gott. En behövlig och mysig kväll. Älskar att få träffa alla mina vänner igen, saknat dom otroligt mycket! Är så glad att de gett mig de stödet de gett och ger, att de accepterar alla ens sidor verkligen & ja va ska man säga. Är otroligt tacksam och lyckligt lottad! Aja vart en skön helg, och nu ligger jag i soffan med två gosiga hundar och kollar på gossip girl. Ska strax lägga mig, hoppas ni andra har en bra helg med.

Likes

Comments


- nästa vecka då Mich kommer till Göteborg

- imorgon att ha en chill kväll med massa prat med saknade Madde

- åka till Stockholm någon gång inom kort och hälsa på Mich plus vara i staden jag älskar massor!

- julafton!!

- den 26 då Maria kommer till Göteborg för första gången + stannar hos mig ett litet tag

- nyårsafton som inte är 100 planerad mer en 3 rätters middag hemma med Erika & Maria!

- min ena bror och hans frus tvillingar som kommer i jan - feb!

- mer tattoos / fylla på som ska göras

Likes

Comments

senaste dagarna 

så vad har hänt här senast? Har fått träffa min fina familj, min älskade hund, vart på babyshower för min ena brors fru,(låter som han har flera fruar nej menar att jag har två bröder) träffat saknade vänner tex drog en utgång dagen efter jag kom hem med Lisa och Erika, överraskade Erika förövrigt lite (hoppas du blev glad av o se mitt face) , träffat min närmaste killvän Amar, drog på bio och såg sista hunger Games med en av mina kära bröder, igår tog vi en lillördag på stan med Cindy som ja ej träffat på över 1 år . Så ja detta har väl hänt sen jag kom hem i fredags. 

Annars så de sista I L.A Så jag och maria bodde ju hos våran kära roman i ungefär en vecka eller tror att jag stannade 9 dagar hos honom. det var faktiskt riktigt roligt och kul att få se downtown mer också. lärde känna lite mer trevligt folk och så. Maria åkte till hotell dom två sista dagarna vilket jag med skulle gjort men jag stannade kvar hos r. Kom så sjukt nära honom de sista & det var faktiskt otroligt jobbigt att lämna.. Den människan är helt fantastisk på alla sätt & jag bryr mig något otroligt mycket om den personen som min vän. så dom sista dagarna där var perfekta! behövde tyvärr säga hejdå i torsdags och det var inte kul ville verkligen inte gå haha. men kommer ju ha dessa människor man lärt känna där nära hjärtat! fina vänner

Hur som, tiden i L.A har varit otrolig, lärt mig så mycket, sett mycket, skapat otroliga minnen att ta med hem, gått igenom skit, lärt känna massa fina som påverkat en olika. Jag är både glad och ledsen över att vara hemma. Jag önskar kanske att man valde annat ställe att bo på i L..A från början & även att man kanske tänkte igenom mer vilken kurs osv man skulle ha valt, då tror jag att jag hade stannat! För handlar ej om att jag inte är stark nog att bo där borta, utan mer att jag nog inte tänkte igenom mitt val av kurs och skola + boende osv! Blev för spontant och även Mycket negativitet där som förstörde! Så ångrar jag lite att ja åkte hem? Yes. Just nu känner ja mig besviken över mig själv. Men tror de har mycket att göra med saknaden tillbaka just nu, stället, och att vänja sig att vara tillbaka. Tror mycket påverkar det svåra med att vara tillbaka faktiskt. Men allt blir bättre med tiden.


Likes

Comments


yes bloggen har jag lagt åt sidan för ett tag, men nu är jag tillbaka igen. och jag är även hemma i Sverige igen, känns både bra och dåligt. vet inte om jag ångrar att jag åkte hem eller om det bara känns så just nu för att jag precis lämnat allt där. hur man levde där osv. men samtidigt är det skönt att vara tillbaka igen och träffa alla som jag saknat otroligt mycket. men blir nog bättre med tiden också, vänja sig att vara tillbaka och allting., så nu är det jobbsökande och annat om gäller.

Likes

Comments


Klockan är just nu runt kvart över 2 här, jag och Maria ska gå ta ett bad och relaxa lite. Igår drog vi ut på en spontan utgång, först skulle vi på cabo men vakten vägrade släppa in mig trots att jag vart på stället innan. Han påstod att mitt svenska id kort var ett bankkort? Haha. Var rätt otrevlig med och kommenterade mitt hår, ögon osv att det ej var jag. Sen hämtade han två andra vakter som fick kolla men dom såg ju ofc att jag inte ljög! Så när de ville släppa in oss sa jag nej och så gick vi till ett annat ställe haha. Sen när har bankkort en liten bild vid sidan plus inget chip eller något att kunna dra kortet... Dum människa!

Hur som vi gick till en annan bar vilket var tur för efter det träffade vi på ett gäng sjukt sköna killar.(väldigt snygga att kolla på också) haha, så vi drog till två olika barer med dom, umgicks sen tog vi bilen till cvs allihopa, köpte mat, åkte till oss & åt ihop. Sen deckade vi alla på våra madrasser , pyjamas party haha! Men var en lyckad och rolig kväll!

Så nu är det fredag och den 13, märks för just nu är det mycket som både går bra och dåligt här.. Håller bara tummarna just nu att allting löser sig ang uthyrningen men det tar på oss här för de som jobbar här kommer med nya saker hela tiden.. Saker de inte berättat om innan vilket gör allt svårare för oss att flytta.. Men det ska allt bli bra i slutändan I hope!

Likes

Comments