vad tycker ni om längre bomberjackor ? först tyckte jag eller ja dom jag sett i butik har absolut inte vart snygga (eller iallafall inte min stil). men så var inne på nellys hemsida som alltid och kollade runt lite, och kan faktiskt säga att dessa 3 är väldig snygga för att vara lite längre. speciellt på modellerna sitter dom riktigt fint, så frågan är om dem är lika fina i verkligheten? har bara kört på dem korta modellerna, ska man våga testa en längre? någon som har någon hemma och är nöjd?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har alltid varit en person som kan äta och äta, massa onyttigt som nyttigt men många gånger om dagen. Tex på helgerna kan jag sitta med pizza, chips, glass, godis ja you name it och siffrorna på vågen ändras inte. Vissa säger " det är dröm att ha det så " javisst kan andra tycka det, men jag själv tycker det är riktigt jobbigt! När man verkligen vill gå uppåt osv så är det jobbigt att det tar så lång tid. Jag har alltid varit naturligt smal, något jag själv verkligen inte trivts i. Stod ut för en hel del mobbning när det kom till min kropp för några årsedan, grundskolan & gymnasiet. det var allt ifrån " äter du inte ", " usch va smal du är ", " anorexia". & Kan säga att man försökte att visa att man ej tog åt sig, men det gör lika ont varje gång någon la en sådan kommentar & dessa orden har verkligen satt spår i en, vilket gör att jag ibland kan granska min kropp i flera timmar hemma framför spegeln. Förr kunde jag gömma mig i vissa klädesplagg för att kroppen såg " större " ut. Vet inte varför vissa tror att det är okej att kritisera en smal kropp men ser det som elakt & mobbning att kritisera en större? varför ska man ens överhuvudtaget påpeka någon annans kroppstyp ? oavsett smal som större, det gör ont för folk att höra saker. vad vinner man på på att säga saker som sårar andra? nej jag fattar inte det faktiskt. Och oavsett människor så va nöjda med den du är & älska den du är, vill du träna, fixa din kropp go for it! det är du som ska va nöjd och trivas, rent ut sagt skit i alla negativa folk!

Jag vill försöka få motivationen till att börja träna (gymma), vill fixa min kropp och bygga och fixa till det som jag inte är riktigt bekväm och nöjd med. Vilket är det mesta på min kropp haha! Större lår, vader, rumpa, mer kurvor, mer tränad mage, snyggare rygg, armar osv. ja i stort sett hela kroppen! Har ju fotbollsträningar vilket är väldigt bra träning där med då vi kör annat en bara träna just med bollen, vi tränar kondition, styrka osv. men att gymma skulle verklige hjälpa extra. Det är inte själva det att gymma som är det svåra att finna motivationen till egentligen utan det är att faktiskt ta sig dit! Hur gjorde ni som tränar? eller bestämde ni er bara för att nej idag ska jag ta mig till gymmet, nu är det dags? ska man följa strömmen och köra " nyårslöfte " börja gymma haha! men jag gillar inte löften överlag haha, men ska iallafall lova mig själv att ta tag i detta! ( bilder som här ovanför får en iallafall att verkligen vilja börja)

Likes

Comments

Ligger i sängen med musik på i hörlurarna och gör absolut ingenting mer en att stirra in i väggen & tänka.
Tänker på att det är snart nytt år, hur fort detta året har gått? hur sjukt bra år jag haft speciellt hela sommaren / våren. Denna sommaren var en av de bästa på länge, har haft så otroligt kul! Gjort så mycket nytt, upplevt så mycket nytt, lärt känna massa nya människor, upplevt kärlek, ja allt!. Och när jag tänker på det så tänker jag på nyår & det känns lite att man inte "kommer ha" vissa saker från 2016 i 2017..? går inte riktigt att förklara men på något sätt så känns det. Allt i livet har en mening och det som är menat kommer hända.. det är vad jag tror på, men även vi människor har en stor påverkan på vad vi vill ha i våra liv, vad vi vill kämpa för, och vad vi vill åstadkomma, göra med våra liv , jobba med osv osv. men Vi kan inte bestämma vem som vill stanna hos oss, vi kan inte bestämma vem som kommer älska oss & vi kan inte bestämma hur våran framtid kommer se ut. men vi kan göra vårat bästa till att vara en sån bra person som möjligt, vara oss själva & sen de människorna som vill ha oss i deras liv kommer kämpa för dig & inte låta din plats flyga iväg, dom kommer hålla hårt i dig. Något jag gör, jag håller hårt i de jag vet även håller hårt i mig, jag kämpar även en hel del för andra människor oavsett vad de ger mig tillbaka så vill jag ändå alltid ha varit den som gjort och gett 100%.. Ibland är det så att vissa du vill ha i din framtid och liv inte alltid vill detsamma tillbaka, kommer alltid finnas människor som kommer komma och gå ur ditt liv tyvärr. och Sen kan man inte bestämma över någon annan, det blir som det blir, det som är menat händer. vad tror ni?

Men 2017 har mycket att erbjuda, jag känner heller inte att en dag ifrån det förra året kommer påverka någonting. det är bara ett par nya siffror inte mer än så. Men man minns ändå alltid år efter år, tex 2014 var ett mindre bra år, men 2016 var ett fantastiskt år. osv! Men ser framemot så mycket , speciellt alla festivaler som vi ska på 2017! känslan på festivaler är underbart, stämningen, musiken, alla som är så sjukt glada, dansa hela dagen kvällen & natten och umgås med sina vänner. Man skapar så otroligt många minnen, lär känna så många människor. Fotbollen kommer jag fortsätta med, ska försöka komma igång med mitt sjungande på riktigt och satsa, vill plugga & självklart jobba. Ja lite allt möjligt.


Likes

Comments

Jag erkänner - Det  här är jag 

Visst är det lätt att bara sätta på sig smink, ta på dig kläder som du känner dig fin i för att för stunden känna dig okej & bra. Det är lätt att ta en bild där du ler för att låtsas som att det är så du mår, att du är så lycklig & glad varje dag. Bilderna som vi lägger ut på sociala medier får oss att slippa verkligheten ett tag, det får oss att leva oss in i tex instagram. där allting verkar toppen och perfekt. Det är lätt att sätta på sig den där masken, lätt att ta på ett leende och lätt att ta på sig sminket för att dölja hur allting egentligen är.

Ibland vill vi heller inte erkänna för oss själva hur vi mår, vi vill inte erkänna att vi kan gråta oss till sömns på natten, att vi kan ligga kvar hela dagen i sängen för att man inte har orken till att ta sig upp, vi gömmer oss bakom våra stängda dörrar där vi låter tankarna ta över våra kroppar. Det är som ett tyst skrik, ett skrik som inte hörs men det känns, det känns så fruktansvärt mycket. Och jag tror den sortens smärta är värst, den som inte syns, den som inte hörs, utan den som känns inuti. Stenen som ligger ovanför ditt bröst, klumpen i magen och knivarna som sticker in i ditt hjärta.

Ena stunden känner du en sådan glädje i dig, du är glad, du är lycklig & du skrattar. Nästa stund kan du ligga i ditt rum, nedsläckt och nerbäddad under täcket med tårar som kan bilda ett helt hav i din säng. Du vill inte att någon ser, du försöker vara stark, du försöker vara så stark tills du når den punkten där du inte kan mera & det är då du stänger in dig, det är då du stänger dörren och låter kudden vara din tröst för natten. Ångesten som smyger på dig och ställer sig på ditt bröst så du inte kan andas, men du tar dig igenom den natten med. Du ställer dig framför spegeln, dina ögon är svullna och röda, du kämpar med att få fram ett leende.

Det är okej att våga erkänna att jo detta är jag, tjejen på bilden som ler det är jag & jag är lycklig, jag älskar livet & mig själv (oftast) men jag är även den tjejen som ibland bara faller till botten, jag är även den tjejen som ibland inte har någon motivation, som bara kan tappa all glädje och lycka, som ibland kan ligga vaken hela nätterna och trösta sig mot kudden. Hon som kan ena stunden vara nöjd med sig själv, men nästa sekund kritisera sig själv så att hon själv faller ner till 0 igen. Jag gick igenom depression för några årsedan, även ångest. vilket pågick i flera månader, men jag tog mig ur allting, jag byggde mig själv & stärkte mig själv. Jag har aldrig hamnat där sen dess, men som jag beskriver här över så är detta något som ibland hör till mina dagar, alla dagar kan inte vara perfekta, man kan inte må 100% varenda dag & det är okej, Men för mestadels är jag den otroligt glada, omtänksamma och energiska jag, men kan även erkänna att jag kan vara den otroligt starka jag men jag kan även vara den väldigt svaga jag.

Likes

Comments

fick hem min tshirt ifrån nelly idag, är en liten oversize som blir snygg till boots / overknees tex
med strumpbyxor under bara & en bomberjacka till. Jag tog xs och den satt hyffsat okej, självklart
är den ju lite lösare så men det går alltid att fixa. Sen som alltid för mig är jag ofixad, håret katastrof *
osv så sitter ingenting snyggt på. så blir säkert jätte bra, så den kommer behållas.

Likes

Comments

Goddag allihopa, har ni haft en bra ny vecka en så länge?
Min har ju vart sådär pga blivit så tråkigt sjuk, hosta varje natt som håller mig vaken & en huvudvärk som känns som den ska spränga mitt huvud. Men kunde vart värre så ska inte klaga, blir nog frisk snart. Så blir mycket vila & kanske en dålig uppdatering pga att jag inte gör så mycket dessa dagar.

Fick även en fråga från någon anonym? Om jag har pojkvän & svar nej har inte pojkvän. Hade för ett Tagsen men inte längre, vill inte riktigt ha någon annan eller träffa någon annan på det sättet just nu, utan fokus på att gå vidare & bygga sig själv tillbaka. Kärleken kommer med tiden & när det är rätt o redo :)

Likes

Comments