Ligger i sängen med musik på i hörlurarna och gör absolut ingenting mer en att stirra in i väggen & tänka.
Tänker på att det är snart nytt år, hur fort detta året har gått? hur sjukt bra år jag haft speciellt hela sommaren / våren. Denna sommaren var en av de bästa på länge, har haft så otroligt kul! Gjort så mycket nytt, upplevt så mycket nytt, lärt känna massa nya människor, upplevt kärlek, ja allt!. Och när jag tänker på det så tänker jag på nyår & det känns lite att man inte "kommer ha" vissa saker från 2016 i 2017..? går inte riktigt att förklara men på något sätt så känns det. Allt i livet har en mening och det som är menat kommer hända.. det är vad jag tror på, men även vi människor har en stor påverkan på vad vi vill ha i våra liv, vad vi vill kämpa för, och vad vi vill åstadkomma, göra med våra liv , jobba med osv osv. men Vi kan inte bestämma vem som vill stanna hos oss, vi kan inte bestämma vem som kommer älska oss & vi kan inte bestämma hur våran framtid kommer se ut. men vi kan göra vårat bästa till att vara en sån bra person som möjligt, vara oss själva & sen de människorna som vill ha oss i deras liv kommer kämpa för dig & inte låta din plats flyga iväg, dom kommer hålla hårt i dig. Något jag gör, jag håller hårt i de jag vet även håller hårt i mig, jag kämpar även en hel del för andra människor oavsett vad de ger mig tillbaka så vill jag ändå alltid ha varit den som gjort och gett 100%.. Ibland är det så att vissa du vill ha i din framtid och liv inte alltid vill detsamma tillbaka, kommer alltid finnas människor som kommer komma och gå ur ditt liv tyvärr. och Sen kan man inte bestämma över någon annan, det blir som det blir, det som är menat händer. vad tror ni?

Men 2017 har mycket att erbjuda, jag känner heller inte att en dag ifrån det förra året kommer påverka någonting. det är bara ett par nya siffror inte mer än så. Men man minns ändå alltid år efter år, tex 2014 var ett mindre bra år, men 2016 var ett fantastiskt år. osv! Men ser framemot så mycket , speciellt alla festivaler som vi ska på 2017! känslan på festivaler är underbart, stämningen, musiken, alla som är så sjukt glada, dansa hela dagen kvällen & natten och umgås med sina vänner. Man skapar så otroligt många minnen, lär känna så många människor. Fotbollen kommer jag fortsätta med, ska försöka komma igång med mitt sjungande på riktigt och satsa, vill plugga & självklart jobba. Ja lite allt möjligt.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

fick hem min tshirt ifrån nelly idag, är en liten oversize som blir snygg till boots / overknees tex
med strumpbyxor under bara & en bomberjacka till. Jag tog xs och den satt hyffsat okej, självklart
är den ju lite lösare så men det går alltid att fixa. Sen som alltid för mig är jag ofixad, håret katastrof *
osv så sitter ingenting snyggt på. så blir säkert jätte bra, så den kommer behållas.

Likes

Comments

Goddag allihopa, har ni haft en bra ny vecka en så länge?
Min har ju vart sådär pga blivit så tråkigt sjuk, hosta varje natt som håller mig vaken & en huvudvärk som känns som den ska spränga mitt huvud. Men kunde vart värre så ska inte klaga, blir nog frisk snart. Så blir mycket vila & kanske en dålig uppdatering pga att jag inte gör så mycket dessa dagar.

Fick även en fråga från någon anonym? Om jag har pojkvän & svar nej har inte pojkvän. Hade för ett Tagsen men inte längre, vill inte riktigt ha någon annan eller träffa någon annan på det sättet just nu, utan fokus på att gå vidare & bygga sig själv tillbaka. Kärleken kommer med tiden & när det är rätt o redo :)

Likes

Comments

ligger vaken som vanligt, men känns just nu som att jag börjar få feber och min hosta är verkligen sjukt jobbig.. så därför har jag även lite svårt att somna, men klockan är snart 6? helt sjukt, tiden går verkligen fort ändå gör man knappt något, scrollar igenom samma saker på facebook,instagram,twitter osv osv. Men har verkligen haft så mycket i huvudet inatt, bara övertänkt och övertänkt.. men tror sånna här kvällar och nätter hör till när man tar sig igenom saker och går vidare ifrån saker, saknad och annat hör oftast alltid till den processen. Men det kommer bli bättre, och som sagt nätterna är ju alltid värst. Annars sp har dagen varit mysig och lugn, kommer bli så två helger nu och sen den 25 december vilket även är en stor utgångs dag typ? då blir det ut med mina kära vänner,längtar till det! aja, hoppas ni andra sover gott iallafall.

Likes

Comments

Har sett ungefär halva delen Av filmen nu & kan starkt rekommendera den, så sjukt rolig! Brukar inte vara ett fan av svenska filmer men denna är faktiskt riktig rolig, perfekt nu nära jul med. Har världens matkoma just nu med haha, aja tänkte bara slänga in ett till inlägg medans de fixade disken innan vi ska fortsätta kolla klart på filmen.

Likes

Comments

Beställde precis denna tröja ifrån Nelly.com, jag tog xs. Älskar ju dessa oversize tshirt till ett par overknees och strumpbyxor under tex eller utan. även snyggt att ha en bomberjacka över. Funderar på att köra på detta då vi ska ut den 25 juldagen till trädgårn, även sjukt skönt att ha på sig med så,

Likes

Comments

Jag och hårfärger.. Men känns som det saknas kontrast när ja har för ljust hår? Även om jag till mestadels faktiskt trivs otroligt bra i det jag har nu så funderar jag faktiskt på att lägga någon brun färg över, absolut inte mörkt mörkt igen utan bara någon nyans mörkare en nu? Färgen på bilden är jätte fin & gillar den chokladbruna färgen med ni vet marabou haha.

Likes

Comments