Var ett bra Tagsen man var här? Haha.
Tänkte faktiskt slänga in ett inlägg , så vad har hänt senast?

Firade midsommar tillsammans med Martina. Började hos mig med mat, fix, dricka & umgås lite med de vuxna. Sen gick vi ut & dansade till 5 på morgonen. Men sjukt vad kul vi hade ändå, träffade på massa sköna folk som vi umgicks med & avslutade kvällen med kebab. Lyckad midsommar som alltid.

Haft mysig middag ute med Erika och även fest kvällar på tex Colors som öppnat igen. ( en favorit i Gbg ). Ligger så otroligt fint & bara bra musik. Mycket RnB hiphop och reggeaton, vilket vi två älskar!

Hade fotbollssavslutning med laget, vilket blev en riktig lyckad kväll! Började hos våra tränare med mat, dricka och prat och sedan gick de flesta ut. Hamnade på två olika klubbar & hade något sjukt kul , dock hade vi match dagen efter vilket var sådär då nästan alla var bakfulla haha. Men kul var det! Älskar detta laget , så underbart gäng och tränare.

Sen så i onsdags kom min kära vän Maria på besök hit. Inte träffats på 6 månader? Vi gick från att vara roomies i 5mån i L.A haha till att ses så sällan. Men alltid lika kul när vi ses, lite tomt att hon åkt hem! Men hade 5 roliga dagar tillsammans här. Utgång med Erika, Liseberg och ätit massa och haft Filmkvällar. Så vart perfekt.

Nu ligger jag här sjuk och hängig, känns sådär haha! Men som sagt har lite att se framemot , kommer bli kul allt som händer framöver som tex big Slap som är snart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Blir väldigt fram och tillbaka, vissa dagar får jag ett snabbt sug på att uppdatera & sen inte. Men vi kan ju hoppas att det kommer tillbaka helt.

Senaste dagarna har spenderats lite här & var. Jobbat, fotbollen, umgåts med vännerna, familjen, vart i stan, shoppat lite & även haft en utgång med Erika i lördags kväll. EM har ju även börjat, sjukt kul! Finns lite att se framemot med tex Att min norrlänning kommer och hälsar på, midsommar är ju snart, big slap festival i augusti osv. Tänkte lägga lite bilder här från senast iallafall så blir en liten uppdatering idag.

Förövrigt detta countor kit från nyx är så bra & billigt med!

Likes

Comments

​dessa två bilder är från igår & idag. Igår blev det först match , vinst och ett mål, kändes Skönt eftersom jag gjorde en riktigt dålig match innan. Sen kom Erika också och kollade lite och åkte med hem så tog jag en dusch, bytte om & så åkte vi till cicero och åt . Riktigt mysigt där och god mat! 

Idag blev det Liseberg med jobbet, femkamp, spelade massa och hann med att åka favoriten sen man var liten ( Lisebergståget ) haha skrattade sönder mig själv! Var en riktigt bra kväll , trivs så bra på detta jobb faktiskt. 

Likes

Comments

Hello! Tittar in och ut hela tiden här haha. En vecka har gått sen summerburst och usch va man saknar den helgen, det var verkligen helt perfekt! Men men ett mer minne i livet! I torsdags blev det jobb , snabbt hem att byta om och gratta grannen till studenten och sedan fotbolls träning plus kolla på herrarnas match.

Fredagen blev de jobb till 4, hem igen en snabbis, byta om osv och sen åkte jag till Eriksberg med Erika. Satt där några timmar & hade det perfekt. Somnade faktiskt rätt fort så. Och idag händer inget speciellt.

Likes

Comments

Denna helgen kommer vara ett minne för livet. Har haft det bäst, skrattat, dansat, träffat folk och ja allt! Haft underbart sällskap med fina vänner och kommer seriös ha detta som ett föralltid minne! Önskar att det inte tog slut såfort :( tack för iår vi ses nästa!

Likes

Comments

Vad är kärlek ?
Är det den man ser i filmerna? Den där de verkligen kämpar för den de vill ha, de gör allt för att vinna någons hjärta och det brukar oftast sluta lyckligt. Är det som i en sago berättelse? Där du möter din prins och ni lever lyckliga i alla era dagar? Verkligheten är så mycket mer.

Jag tror att vi ibland målar upp i huvudet hur vi vill att det ska vara. Vi ser de på filmerna, vi läser de i sagorna & sen man var liten har man drömt om just det att finna sin Prins. Vi målar upp den bilden av en perfekt Kärlek där inte problem uppstår, för vem vill tänka på allt det dåliga som även " kärlek " kan föra med sig, men egentligen så är det inte själva kärleken som är problemet.. Det är just det att möta fel person. Personen som lever i sin egna film & som drar in dig i den. Du lever efter manus och gör som han säger. Du faller för någon som endast är en bra skådespelare, inget verkligt finns där, inget är på riktigt. Bara en massa påhittade ord, alltså en påhittad historia som du trodde var på riktigt.

Ingen kärlek är perfekt. Alla förhållande har sina problem men starka förhållanden tar sig igenom det, man känner i sitt hjärta att denna personen är rätt, jag vill kämpa för honom/henne. Och man låter ingenting förstöra det man tillsammans byggt upp. Det är viktigt att verkligen bygga en grund på de 4 viktigaste delarna, som är : kärlek, tillit, lojalitet och respekt. Det är ingenting man ska behöva kräva ifrån någon eller be om, det ska komma automatiskt, ifrån den rätta. Du ska inte behöva sätta krav på någon annan, du ska inte behöva fråga vart ni står, va den känner och vad ni är. Det ska synas och det ska kännas. Ha det självförtroendet och självsäkerheten att veta va du är värd och ha den självrespekten att inte låta någon dra in dig i något som inte existerar. I Kärlek ska det vara ömsesidigt för kom ihåg att ni är 2 i ett förhållande Inte 3 & inte 1.

Likes

Comments