Datan och alla böcker är lämnade i min förra skola. Glömde dock lämna min datorväska. Så den får jag ta och lämna imorgon istället. Fast börjar inte förens på måndag, och inga böcker=inget att plugga på. Åhh så tråkigt att vara hemma resten av veckan. Japp konstigt nog så vill jag vara i skolan. Orkar ej väntaaa!

Btw var i stan idag och köpte nya höst och vinterskor. Var verkligen osäker på om jag först skulle köpa overknee bootsen.. pga mina inte så långa ben hahha. Men dom fick följa med hem tillslut ändå.   Skorna finns att köpa HÄR!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min nervösitet ökar.. Bara en vecka kvar. Varför kunde jag inte kommit på att jag ville byta skola lite tidigare.. Det enda jobbiga är att lämna vännerna, både de man känner och börjat lära känna. Blir säkert en tuff början, och då menar jag plugget. Men jag ska klara det!

Stressen minskade och lyckan ökade idag när jag fick reda på att jag klarade matteprovet från förra veckan. Tycker dock synd om mer än halva klassen som fick underkänt. Jag var 100 på att jag skulle få de, men hade ren tur denna gången.

Likes

Comments

1 // 2 // 3

Snart dags att ta på sig vinterjackan igen. Denna veckan har det varit extremt kallt på morgnarna och kvällarna. Om man jämför med de 20 grader vi hade för ungefär en månad sedan. Tvivlar på att jacka 1 och 3 är bra vinterjackor, men de passar nog perfekt nu på hösten. Men den i mitten har nog däremot en bra värmeskala+det är min favorit bland dom!

Likes

Comments

Funderar på att börja med balsammetoden.. Provade för två månader sedan, fast det höll bara i en månad. Det var främst för att jag inte vill lägga pengar på ett för dyrt tvättbalsam som luktar gott, eftersom mitt hår är väldigt tjockt och behöver då mycket av det. Det är alltså doften som gjorde att jag slutade. Men om någon känner till ett bra tvättbalsam som luktar gott och som går att använda till balsammetoden, så säg till!

Mitt hår är egentligen det minsta jag borde bry mig om nu. Har matteprov imorgon på min blockfria(lediga) dag. Får bli en pluggkväll idag också. Som tur är så har jag det på eftermiddagen, så jag får min sovmorgon ändå. 

Likes

Comments

Nej nu blir jag besviken på mig själv. Önskar att jag tyckte det var roligt att gymma. Vicky fick med mig till gymmet för första gången efter några månader av tjat.

Hur kul hade det inte varit om man hade något man tycker om att göra på fritiden, samtidigt som man mår bra av det och kan lyckas ändra på det man tycker mindre om. Man ska vara nöjd med hur man ser ut, men det är helt okej att ha sina komplex. Man behöver inte heller göra något åt det! Det du tycker mindre om med dig själv kan någon annan tycka mer om. Men jag personligen hade inte sagt nej till mitt drömutseende. Ett problem.. Det enda jag tycker är kul är cardio.. men aja, bränna bort det lilla extra skräpmat jag äter låter inte fel. Så cardio och mer nyttigheter får de bli.

Man får helt enkelt kämpa för att nå sitt EGET mål. Skit i idealkroppen, och gör det som får DIG att må bra!

Likes

Comments

1an // 2an // 3an // 4an // 5an

Man kan inte göra något annat än att älska gigi´s stil. Bomber jackan som hon och jenner systrarna har setts bära, är en exakt matchning, fast i två andra färger. Simpelt och snyggt, finns inget jag inte gillar med hennes klädval. Hade lätt kunnat ta på mig något liknande nu till höst.

Likes

Comments

Vet inte om man kan kalla det en faux fur jacka. Den är mjuk och fluffig men inte riktigt pälsig. Den är öppen men inte fodrad, vilket gör den till en inomhusjacka. Fast jag använder den ute så länge det är lite varmare höstväder. Men kan ju säga att den är varmare än min trenchcoat, finns att köpa HÄR!

Likes

Comments

Asså shit trodde inte det skulle vara såhär svårt.. trivs bra i skolan jag går i nu! Bor bara några hundra meter från den+har mina nära vänner från grundskolan där. Men.. känns som att jag fortfarande går i grundskolan, tråkigt att va kvar i Osby när man kan prova på något helt nytt. Hade alltså prov dag i Hässleholms skola, som var mitt andrahandsval i gymnasievalet.

Efter en dag så kan jag redan säga att det kändes riktigt bra ändå! Nu är det bara ett problem.. OM jag nu väljer att byta skola(vilket inte är helt säkert) så kanske jag inte ens har möjligheten till att börja där. Eftersom det redan har gått över en månad sedan skolan började. Ska sova på mitt beslut i vilket fall som helst

Likes

Comments

Är en sån som har typ 3-6 favoritlåtar som jag lyssnar på konstant tills jag tröttnar. Låter kanske tråkigt, och jag kan va ganska kräsen när det gäller musik. Så det är inte så lätt att hitta nya favoriter heller. Men dessa tre har varit mina senaste favoriter denna veckan, och har inte tröttnat på dom än så länge.

Likes

Comments