En helg kvar sen börjar skolan igen. Man kan inte säga att jag är reda för kommande prov som dyker upp i princip varje vecka, då jag har skjutit upp mitt lovplugg alldeles för mycket. Efter att jag kom hem från en shoppingdag i Kristianstad, så tittar jag nu på gossip girl istället för att ta fram historieboken. När klockan slår 00 nästa timme så ska jag ta tag i mitt liv Haha. Bara 1 avsnitt till..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Visst blir man sugen på att åka utomlands när man får se och höra att flera vänner åker till Thailand och är på skidresa just nu. Vissa lov är ju så sjukt dryga. Speciellt på vintern då man inte kan göra något spontant, som att ta tåget till närmsta hav eller bara vara med vännerna en varm utekväll.
Jag och Vicky har funderat mycket idag efter vårt kladdekaksbak, och att åka iväg på höstlovet är ju vår dröm. Jag citerar, dröm.

Likes

Comments

Tack vare lovet, vaknade man med lättnad över att slippa skolan i över en vecka. Denna veckan har varit mindre bra. Sårad, men har bra vänner som fått mig på bättre humör.

Dagens planer: sitter nu i omklädningsrummet i väntan på gymkompis. Tro det eller ej, men efter gymmet ska jag plugga. Trots det är lov så har jag flera prov när jag börjar skolan igen. Bilden ovan visar hur bra jag är på att vara nyttig. Man kan tro att jag gymmar för att kunna unna mig.


Likes

Comments

Det här med att ha en kille på alla hjärtans dag bryr jag mig knappast om. Vänner är ju så mycket bättre.

Vad kommer jag göra på alla hjärtans dag?
Kanske lite sent att svara på nu men min dag har och kommer se ut ungefär såhär: min sovmorgon utnyttjade jag fullt ut. 11 var jag på tåget på väg till mina tre lektioner. Idag delade skolans elevkår ut rosor som eleverna på skolan fått beställa till varandra. När jag kom till skolan så blev det hets om vem jag fick en ros från. Inte svårt att gissa att det var från bästa @isabelkristensson när man läste meddelandet som kom med rosen!<3 Så nu ska jag i stort sett tillbringa resten av dagen med min älskade tyska bok. Pluggstressen är borta fastän jag har prov imorgon.

Likes

Comments

Att vakna upp till god frukost som mamma lagat är inte helt fel. Min första lektion är inställd så jag har fått lite sovmorgon. Idrotten är också inställd, vilket betyder att jag slutar 2 timmar tidigare! Big deal för mig som annars slutar halv 4 på fredagar!? Inga speciella planer denna helgen. Kanske träffa vänner och plugga? Oklart.

Börjat med en ny kategori btw! Jag älskar att läsa texter som man kan relatera till eller bara något med betydelse. Ville därför dela med mig låttexter, citat.. osv, som jag hittat, eller kanskee även skrivit själv. Är inte så bra på att skriva djupa och betydelsefulla texter, men vem vet om det dyker upp någon.

Likes

Comments

text

Hjärtat spränger i bröstet,
jag vill känna tröstet,
som bara du kan ge.
jag vill le,
le in i dina vackra ögon,
och känna din värmande hand
mot min kind,
i en kylig vintervind.

Likes

Comments

vardag

Slutade första skoldagen vid 3 tiden. Hade sovmorgon så jag fick en bra start iallafall. Kort dag är en bra början. Känns riktigt bra att rutinerna kommer tillbaka. Tog första tåget hem, så mellan 4-5 åkte vi iväg och åt middag med några släktingar. Ska nu fika hos min moster, sen måste jag skynda mig hem för att ta vara på sista pluggtimmarna innan provet imorgon. Känns bra nu.

Likes

Comments

tankar

Jaaa, äntligen är det väldigt säkert att jag ska börja på en sport. Hoppas verkligen det finns plats!! Men tvivlar ändå på det.. Enda sedan jag var liten har jag gått på olika sporter. Oftast de stereotypisk "tjejiga", som konståkning, dans, balett. Konståkning har varit min favorit hittills.

Anledningen till varför jag ska göra detta, är för att jag har tid och är väldigt rastlös som person. Jag går en runda oftast varje dag, de dagar jag inte gör det känner jag mig slö. Fast då kommer jag bara ha träning en gång i veckan, så mina promenader kommer alltså inte försvinna helt. Känner även att jag måste våga mer! Man lär känna nya människor och att vara nybörjare går inte alltid bra till en början. Så att våga göra fel är mottot.

Så om du någonsin velat prova på något men aldrig riktigt vågat, så snälla gör det! Bättre att ångra det man gjorde, än det man aldrig gjorde.

Likes

Comments

vardag

Känns som en söndag.. Skolan börjar imorgon och jag har pluggat för fullt denna veckan. Gick en runda till ankdammen igår, tog drygt 30 min innan jag blev av med all bröd. Kylan fick mig att tappa känseln i fingrarna. Innan tyckte man 4 grader var för kallt, nu är det som lyx ju.

Tog tåget till Lund och fick fransarna fixade idag. Efter det tänkte jag träffa en vän som jag inte träffat under hela lovet. Jag hade inte tid på förmiddagen och han hade inte tid på eftermiddagen. Faktiskt bra att det inte blev av, inser nu att det var smartare att plugga mer. Så det är så hela min dag sett ut. Plugg.

Känns som att det var en vecka sedan man fick lov. Halva första ring har gått obeskrivligt fort. Längtar sjukt mycket till sommar nu. Eller så hade en semester suttit fint. Avundas folk som reser under vintertid.

Likes

Comments

1. Hur har ditt 2016 varit?

Har gått upp och ner. Mestadels så har de bra sakerna slagit ut de dåliga. Stora beslut som gett en beslutsångest men vänner hjälper en alltid på vägen. Har fått otroligt fina minnen med nya och gamla vänner.


2. Bästa boken du läste i år?
Läser inte, dock något jag vill bli bättre på.

3. Bästa filmen du såg i år?
Tycker väldigt mycket om the age of Adaline som kom ut 2015, fast såg den först i år.

4. Gjorde du något under 2016 som du aldrig gjort förut?
Åka utanför min lilla by med mina vänner. Har hittat på mer spontana saker, samt vågat ta för mig och gå min egen väg.

5. Hur firade du din födelsedag?
Fina vänner överraskade mig med fika på en brygga. Slutade även med att alla hoppade i sjön. Tror seriöst detta årets födelsedag har tagit priset.

6. Reste du någonstans, vart?
Tror inte jag rest detta året. Vilket är första året på länge nu när jag tänker efter.

7. Vilka låtar kommer påminna dig om 2016?
"One dance" med drake är den första som jag kommer tänka på. Sedan har jag ju två favoriter jag lyssnat på konstant detta året, "say you wont let go" och "sorry"-Beyonce

8. Topp tre mest använda & älskade sminkprodukter under året?
Fit me matte and poreless foundation, clinique puder och too faced-chocolate solaile bronzer

9. Något speciellt du ska göra under 2017?
Min pappas tvilling(min gudfar) ska ha bröllop i sommar, vilket jag ser så fram emot! Han bort alltså på Gotland, så de blir ju som en liten semester från tråkiga byn också. Sen hoppas jag verkligen att vi åker utomlands på sommaren eller hösten!

Likes

Comments