Godmorgon (??) klockan är ju halv 11. Men är allt bra med er? det är de med mig tack! 

Jag är i skolan idag och kände att skriva ett inlägg en stressig morgon inte var så prioterat. Har precis haft min första lektion i matte! Haha jag jobbade jätte snabbt tyckte läraren, och så klart att jag var duktig oxå! Eftersom jag lär ha betyg till i mars så är det extra viktigt att jag jobbar på bra!

Efter skolan, så ska jag och P till soc för att lägga upp en plan åt oss och bebben. Det kommer gå jättebra! P har dessutom gett detta en chans, att få det att funka. Så jag uppdaterar efter det med vår plan!

Tyckte ni jag akrev något fel igår? Fick mycket kritik, men vill veta vad ni tycker!

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas allt är bra med er, det är de med mig tack.

Jag bloggade senast i morse pga att under dagen har jag absolut inte gjort något intressant. Så kändes inte ens värt att skriva om något som kommer tråka ut er.
Jag har pratat med P idag, han kom hem till min mamma. Och vi hade en bra diskution och vi löste en del saker.

Som utlovat så kommer eran frågestund! Orkar inte svara på alla idag då frågorna är stora men några iaf!

Fråga 1. Är du och P tillsammans?
Svar: Ja, trotts allt är jag och P tillsammans. Och det är han jag vill leva mitt liv med. Oavsett om vi bråkar så tar vi alltid oss egenom det. För det är de man gör om man älskar någon.

Fråga 2. Beskriv pappan som person.
Svar: Jag kan ju börja med att säga att jag är helt 100% säker på att P kommer att bli världens bästa pappa. För att se så som han leker med sina småsyskon och mina småsyskon så smälter mitt hjärta. Han är välldigt omtänksam och en genomsnäll person. Han tänker alltid på någon annans bästa före hans. Det är den underbaraste person jag någonsin träffat i hela mitt liv och han betyder så himla mycket för mig. Han har dåliga sidor oxå såklart för ingen människa är perfekt. Men i mina ögon så är han perfekt oavsett. Just i denna viktiga sitvation är han välldigt vilsen, men jag älskar honom även fast han går igen en tuff period.

Fråga 3. När fick du reda på att du var gravid?
Svar: 20/8 gjorde jag ett test, visade possetivt. morgonen efter gjorde jag oxå ett för att vara säker, vilket oxå visade sig vara possetivt!

Fråga 4. Hur reagerade P och hans föräldrar när du berättade att du var gravid?
Svar: Han vill ju somsagt inte ha barnet som det ser ut nu, P tycker att han är för ung och det säger han är den enda anledningen. Han säger även att han vill men endå inte. Och jag förstår honom. Men hans familj har faktiskt varigt värst. Jag känner mig så utstött av dem och mobbad. P som är 18 år och får bestämma helt själv om han vill behålla eller inte, hans familj kan tycka till men inte bestämma. P iaf får ju bestämma, men hans familj har gjort det åt honom. Detta har då bara handlat om Ps bästa och inte om mig som det egentligen ska handla mest om. Så som jag sett på det hela iaf. Det kanske inte är så men alla förutom P ignorerar mig när jag nu behöver mest stöd.

Fråga 5. Hur reagerade du och din familj?
Svar: Jag har vellat behålla barnet sen jag fick veta det. Om sanningen ska fram har jag aldrig funderat på att göra abort. Så jag har bara varigt possetivt inställd i detta. Mina föräldrar gillar det inte men när de nu ser att jag tagigt tag i detta så har de inte lika mycke panik. Men fortfarande panik och är oroliga.

Yepp nu har ni lite svar att läsa! Hoppas det duger så länge, så kommer rästen imorgon! Jag är jättetrött nu och mår välldigt illa, så jag ska bädda ner mig och mysa med min vovve ett tag innan jag somnar!

Godnatt på er :)

Likes

Comments

Godmorgon allihopa, hoppas ni sovigt gott!

Kloclan är bara halv 10 så jag har inte hunnigt med så mycket idag.
Jag vaknade vid 8 ungefär, och jag sov brevid mamma inatt haha. Nu när jag ska bli mamma inser jag att jag kommer sakna min mamma, för hon kommer bli mormor den mesta tiden. Så jag paasar på och sova brevid mamma!
Vid halv 9 gick vi upp och gjorde frukost. Mamma kokade ägg till mig, för jag kan inte det hehe, och sedan gjorde jag havregrynsgröt till oss båda! As mysigt var det.
Jag pratade nyss med P om vi kunde träffas idag, och han gick väll nästan med på det men skulle tänka på det. För P velar fram och tillbaka mellan att han vill och att han inte vill. Men jag förstår honom.

Jag har läst och svarat på lite kommentarer på facebook! Så glad att jag hitils har fått så positiva kommentarer!

Frågorna jag fått kommer till kvällen!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag har inte gjort så värst mycke sen sist, jag har bara legat i sängen. Jo jag har lagat mat, jag stekte på en laxfilé koka lite potatis och gjorde en dill och citron sås! Såå gott, men tyvärr kunde jag bara äta lite då jag mådde så illa.

Alltså jag har en fråga!
I början av eran graviditet, hur mådde ni då? För jag mår så illa och spyr så jag knappt har någon näring kvar känns det som. Försöker hitta lösningar till att få behålla maten, det funkar en gång sen inge mer. Och det är såå himla jobbigt, för orkar ingenting längre. Och orkar knappt gå till skolan.
Och något jag får kväljningar av bara att tänka på är rökning och röklukt. FYFAN säger jag bara, jag spyr som en gris när jag känner lukten.
Jag tvingade mig till att röka de första dagarna jag visste att jag var gravid. men till slut gick det inte, och bra var väll det! Kan helt allvarligt inte beskriva hur äckligt jag tycker det är.
Men åter till mitt illamående, jag blir sängliggandes och mår så illa.. ibland spyr jag bara galla..

Vad ska jag göra?

Likes

Comments

Hej allihopa! hoppas det är bra med er, det är de med mig tack!

Som rubriken lyder är det de första inlägget och kan inte garantera att det är vad ni önskar än.

Jag heter Julia Mattsson, jag är 16 år och bor i Borlänge. Och jag väntar mitt första barn, ensam för tillfället då pappan ej vill vara delaktigt som det ser ut nu.
Vi kallar honom P.
Jag är i gravid vecka 11 (10+1).

Idag åkte jag till mamma vid halv 10 ungefär. Hann inte äta frukost så gick in på ica och köpte en macka å en yougurt. När jag sedan kom till mamma åt jag halva mackan och kände hur jag behövde spy, så jag slutade äta och gick och la mig. Det var inte meningen att somna men jag vaknade sen halv 1..
Efter min tupplur så gick jag ut och hjälpte mamma att städa i garaget men fick avbryta ett antal gånger då jag mådde illa och trodde jag skulle spy.
Sen slängde vi ihop en pasta carbonara som blev super god!
Mådde illa efter det och gick och la mig för att blunda en stund. Sen hjälpa jag mamma igen att göra de sista.
Efter de så badade jag en stund, as mysigt och välbehävligt.

Jag vill berätta mer om mig, men vet inte vad ni vill veta. Så jag tänkte att ni får ställa frågor antingen här eller privat till mig. Så svarar jag på de frågorna jag fått imorgon!


Likes

Comments