Dette blir ett veldig sårt tema for meg. Det er også faktisk 6 år siden. Fuckings 6 år siden, og enda preger det hver jævla dag i livet mitt. Noen vet, noen vet ikke. Maria Vilster? Åja, hu fæle fra Ener Ungdomskole. Maria Vilster? Ikke vær venn med hu. Maria Vilster? nei æsj.

Jeg tror alle mennesker har en historie. Noen er gode, noen er mindre gode og noen er jævlige. Jeg har heldigvis flere gode historier enn de vonde. Men når 18 år gamle gutter, skal prestere med å skryte over å ha ødelagt livet til ei gjevngammel jente. Livet mitt er bra nå, det er veldig bra for å være ærlig. Men at mitt værste skoleår, nemlig åttendeklasse. 8b1 på ener ungdomskole i 2011. Jeg har ingen venner fra den skolen mer. Jeg husker det så godt. Hele året var preget med vonde hendelser på skolen som jeg tok med hjem. Verden begynte å bli kjip for 13 år gamle Maria, og det resulterte i selvskading, selvmordstanker og nedsatt levelyst. Kall meg oppmerksomhetsyk, kall meg stygg, rop hore. Jeg kunne ha skrevet en haug med hendelser fra dette skoleåret. Men det trenger jeg ikke, for det er ikke jeg som trenger sympati. Men de få menneskene. Eller er de i det hele tatt mennesker? Er moren din stolt over deg? Veldig fint om hun er det. Tror du hun fortsatt hadde vært stolt over deg, hvis du var grunnen til at ei lita jente på 13 år ikke ville leve mer fordi du ødela skoledagen? Hvis du tror ja, da er det synd på både deg og moren din. Kanskje dere er veldig like. Kanskje hun har like dårlige moraler som deg. Mange ganger har jeg tenkt på å ta kontakt med foreldrene selv. Bare si ''Heisann! Sønnen/dattera de var en kukk mot meg i ungdomstiden og jeg preges av handlinger enda 6 år etterpå :-)''.

Men du, din lille jævel. Når du skal prestere med å si til mine nye venner

Ikke vær venn med Maria, hu er jævlig.

Ikke vær med hu'da, jeg mobba hu før.

Maria er så jævlig stygg.

Synes ikke du skal henge med hu
pass på ryktet ditt.

Heldigvis (tror jeg da) at jeg har gode nok venner. Ingen har hørt på disse. Tror jeg har tre ''venner'' som har sluttet å være med meg, men det er vel ikke venner. Jeg er bare så lei. Skulle bare ønske at hele ungdomskolen kunne gjøres opp igjen. Så mye jeg skulle ha gjort annerledes og så mye som jeg skulle ha sagt. Men vær så snill, og ikke tro du blir noe kulere av å rakke ned på meg. Jeg har prøvd å gå videre. Jeg er snart ferdig. Kommet meg 6 år fram i tid. Er du ikke ferdig med å ødelegge for meg nå?


Jeg er ikke den jeg var. Og jeg hadde håpt du ikke var det heller.

​Takk for meg. 

  • 287 lesere

Likes

Comments

Klokken er 02:05.

Jeg burde egentlig sove nå. Men tankene løper løpsk. Jeg tenker på Orlando. Der en mann drepte 50 mennesker, bare for hvilket kjønn de liker. Jeg tenker på Dancer, at jeg er evig takknemlig for å ha en så fantastisk hest. Jeg tenker på mitt fremtidige føll. Har nesten blitt religiøs også, når du finner meg be til Gud om at alt går bra, og jeg får min fantastiske quarter. Jeg tenker på de som sliter. De med psykiske lidelser. Jeg tenker på isis, muslimer og islam. Jeg tenker at jeg har lyst til å dra ut på tur i verden. Men jeg tørr ikke. Jeg tenker på at jeg aldri er god nok. Selv om jeg sier at jeg er det hver eneste dag. Jeg tenker på fremtiden. Kommer jeg meg i det hele tatt inn på videregående for å gå mitt siste år. Så redd. Redd for verden. Redd for framtiden. Redd for egne tanker.

#<3

  • 132 lesere

Likes

Comments

Tror aldri jeg har vært så stressa før, og faktisk hatt ett stort problem med det. Det hele begynte med at jeg kom opp i eksamen på tirsdag. Kom opp i planteteknikk, noe som er ett av mine vanskeligste fag. Så tirsdagen gikk brukte jeg på å lese, gråte, spise sjokolade og så lese litt til. repeat. La meg, og hadde mareritt hele natten om at jeg glemte eksamen. Våknet sikkert en gang i timen, holdt på å spy og det kjentes ut som om hodet mitt skulle sprenge. Lucky me, så gjorde det ikke det da. Hehe,

#tb tilbake til da jeg falt av Dancer i sprang. woho, dust.

Onsdag. Etter en natt uten noe søvn, så var det å lage ett notat med stikkord. Det gikk ganske bra. Onsdag var en rolig dag, men på kvelden hadde vi kurs med skolen på Mjøsa Hesteklinikk. Temaet var bakkearbeid og det var utrolig godt å slippe unna eksamens maset for en stund.

Var hjemme igjen ca 22:00 og da la jeg meg igjen. Hele natten var så å si lik som forje, mareritt, nerver og innbilt sykdom.

Torsdagen kom og jeg skulle ha eksamen. Jeg fullførte, fikk karakteren 4 og var ganske fornøyd, siden jeg forventet en 2er.

Men stressnivået har ikke forandret seg. Jeg går konstant å stresser, og nå har jeg hatt min tredje natt med dårlig søvn. Det passer dårlig da jeg må stå opp 05:45 for å dra på jobb både på lørdag og søndag. Skjønner at folk med søvnproblemer ofte sliter i verden altså.


​Ha en fin dag! Hadde tenkt til å bade i dag, men været er ikke helt med meg. jaja.

Likes

Comments

Heisann! Er en evighet siden jeg blogget sist. Har aldri blogget her på nouw, men vurderer sterkt å gå over hit. Det er både bedre nettside, og man kan virkelig style sin egen blogg slik man vil. Lettere koding, lettere alt for å være ærlig. Før mine blogglesere på blogg.no får lese, skal jeg skrive i tre dager for å finne ut om jeg har lyst til å bytte over hit. Mange av leserne mine blir nok borte, men skrivegleden er min egen, og ingen kan ta den ifra meg. 💗

​Nå skal jeg spise middag med familien, før det bærer seg ut på bakketrenings-kurs for hest på Mjøsa Hesteklinikk. Og i morgen har jeg eksamen i planteteknikk. Ønsk meg lykke til!

Likes

Comments