Header

Hej!

Ja, nu var det ju ett tag sen jag bloggade ja.. Som alltid. Men här kommer i alla fall en liten update på vad jag gjort sen senast.

Jag har varit sjuk ända sen dess, 3e veckan nu så jag hoppas verkligen jag blir frisk så jag kan komma ikapp det jag missat i skolan.

Jag åkte dock ändå till Karlstad med mamma och Alma Fredagen den 16e, och sen joinade Morina på Lördagen och så gick vi på SHL-premiären 😊 Färjestad vann, och efteråt träffade vi Nygga i FanCorner 😊 Sen åkte vi hem till Jenny och Per där vi sov, Morina la sig nästan direkt medan vi andra satt uppe och pratade lite för länge, hehe. Den åkte vi hem på söndagen😊 Det var en trevlig helg i Karlstad med andra ord!

Sedan dess har jag ju som sagt varit mest sjuk, men varit på skolan lite sporadiskt iaf. 

Sen har jag fortsatt på körskolan, en lektion varje måndag och det går jättebra! Är dock superstressad för uppkörningen men det går nog bra, I hope.

Nä, nu får jag ta och lägga mig och hoppas att strömmen inte går. Det blåser mycket ute och det har blinkat i ljuset massa gånger ikväll... Men somsagt hoppas att vi får ha kvar strömmen.

Vi hörs, såsmåningom!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjo!

Idag sov jag länge, till typ halv 12. Kände att det nog var bäst att sova ut för att jag började bli sjuk igår kväll och det vart inte bättre idag tyvärr. Jag har feber, är tät i näsan och har ont i halsen men det får man väl överleva.. 

Nu har jag hjälpt mamma med maten, tar det lite lugnt innan hockeyn börjar om en timme och virkar en disktrasa. 

Nä, detta var ju ett kort och ganska meningslöst inlägg men nu blir det iaf ett avsnitt till av rederiet innan hockeyn, yey!

Likes

Comments

Tjo!

Idag blev jag ledig, eftersom jag i vanliga fall (fram till slutet av September) bara har samhällskunskap på Torsdagar och idag var min lärare hemma med sjukt barn så då somnade jag om en stund. Sen gick jag upp vid halv 11, och har egentligen inte gjort mycket efter det utom att laga mat. Pluggat lite körkortsteori, och sett på rederiet men inte mer än så.

Imorgon har jag bara en lektion så jag slutar redan 10.10, sen blir det hem och titta på Prins Alexanders dop! Jag älskar ju kungligheter av nån märklig anledning så det ska bli kul.

En sak som är mindre kul är att jag misstänker att jag håller på att få öroninflammation igen, hade ju det i våras och det var det värsta jag varit med om, på riktigt. Satt uppe på natten och grät för att det gjorde så ont, hoppas verkligen att det jag inte får det igen.

Nu blir det nåt mer avsnitt av rederiet innan jag ska duscha, sen blir det nog lite plugg innan jag tar kvällen.

Likes

Comments

​Tjo!

Idag är det ju Söndag, och jag har inte gjort jättemycket faktiskt. Jag hjälpte mamma med maten, sen käkade vi och kollade på hockeyn. Tyvärr förlorade Färjestad mot Sparta Prag men det får man väl överleva. Sen kollade vi kristallen fram tills halv 10, och nu sitter jag och kollar rederiet innan det är dags att sova. Imorgon blir det upp vanlig tid (är egentligen ledig på måndagar) men jag ska ju till Åmål och körskolan! Det ska bli kul att ta första körlektionen, förhoppningsvis går det bra också cx 

Igår fick jag jobba på kvällen, det tackar man ju inte nej till! I övrigt gjorde jag några körkortstester och gick och la mig förvånansvärt tidigt faktiskt.

Nä, nu ska jag göra mig klar för natten och lägga mig i någorlunda tid. 

Vi hörs!

Likes

Comments

​Hej!

Idag har jag varit i skolan trots att jag hade ont i huvudet i morse, sen är jag allmänt ''uggen i pälsen'' men det får man överleva.

Jag hade en lång samhällskunskapslektion och innan den satt jag med en inlämning i religion, så jag har faktiskt fått en hel del gjort idag. När jag kom hem handlade jag och hämtade ett paket, sen blev det tacos med mamma och Alma :) Nu sitter jag med datorn, slökollar på rederiet och ska fortsätta med Religionen.

Imorgon är det ju Fredag, då har jag 2 lektioner, historia och svenska, och sen tar jag helg till på tisdag! Förutom körlektionen på måndag då, men det är ju roligt :3

Nä, nu ska jag fortsätta med religionen, sen blir det förhoppningsvis en tidig kväll (det brukar inte bli det även om jag vill) så jag får sova någorlunda länge för en gångs skull.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev nåt här!

Ja, nu har skolan börjat på riktigt, jag har fått min Dator idag så nu kan jag jobba också. Har verkligen bestämt mig för att fixa alla mina kurser i år, så hoppas verkligen jag lyckas! Sen finns det väl inte mycket mer att säga om det än, så det kommer väl uppdateringar längre fram antar Jag.

Sen har jag skrivit in mig på körskolan! (Eller ah jag skrev ju in mig för 2 år sen men ska byta skola, sen fick jag bara inlogget till internettesterna då och inga böcker eftersom de inte hade några just då, så ska få böckerna på måndag) Jag fick ut förvånansvärt mycket i lön denna månaden så jag har stoppat undan 13k till körkortet och tar min första körlektion på måndag. Teorin är jag i princip klar med men det blir nog några teorilektioner ändå så jag fattar allt.

Nä, nu ska jag nog göra ett datatest innan Det stora tårtslaget kl 20!

Vi hörs!


Likes

Comments


Hej!
Hittade denna på Facebook så tänkte svara på den här eftersom jag är så dålig på att blogga, heh
Here you go!

💍 Varit gift: Nej
👥 Skolkat från skolan: Ja
😵 Sett en död människa:Ja
🇫🇷 Varit i Frankrike: Ja
🚑 Åkt i en ambulans: Nej
🗽 Varit i Amerika: Nej
Varit i Europa: Ja
🚉 Besökt Disneyland: Ja
🏁 Besökt legoland: Nej

🚧 Sett Grand canyon: Nej
🚁 Flugit i en helikopter: Nej
Dansat i regnet: Nej
📱 Tjuvringt: Ja
😂 Gråtit av skratt: Ja
Fångat en snöflinga med tungan: Ja
😺 Hade/har ett husdjur :Ja
Åkt skidor: Ja
🏍 Kört en motorcykel/moped: Ja
🚌 Åkt buss eller tåg: Ja
Hoppat ut ur ett flygplan: Nej
🐫 Ridit på en kamel: Nej
📺 Varit på TV: Ja
📰 Varit i tidningen: Ja
💉 Donerat blod:Nej
👂 Har en piercing: Nej
👣 Har en tatuering: Inte än😏
🏊 Kan simma: Ja
🚓 Åkt i en polisbil: Nej
💊 Knäckt fingrarna/knogarna: Nej

Jätteintressant och så, men ett inlägg iaf!
På Tisdag börjar skolan och ikväll jobbar jag sista passet för sommaren!
Vi hörs!

Likes

Comments

Hej!


Jag har ändrat mig om mina framtidsplaner.
Jag skulle ju flytta till Molkom och läsa upp betygen, men eftersom jag i ge fick ta studielån och därmed inte ens fick bidrag nog till att betala hyran bestämde jag mig för att gå ett 4e år på strömkulle istället. Idag har jag ringt till Molkom och sagt att jag inte vill börja ändå och fixat "ansökan" till strömkulle, så nu blir jag hemma ett år till i alla fall! Planen är ju att läsa upp alla betyg under detta året och sen komma in på sjuksköterskeutbildningen.

I övrigt jobbar jag för det mesta, i övrigt gör jag inte mycket alls...
Nä, nu ska jag nog fortsätta göra ingenting ett tag till, sen får vi väl se vad som händer frampå.

😄

Likes

Comments

Hej!

Har inte uppdaterat här på nästan en månad, pga att jag inte har nån dator, sen har jag tagit studenten, flyttat och börjat jobba också.

Vi har flyttat till en ny lägenhet nära den gamla, så flytten har gått helt okej. Vi bor i en 3a fortfarande men här finns det en klädkammare där det får plats en säng och där sover jag. Eftersom jag ska flytta till Molkom och bli värmlänning i höst behöver jag inte ha ett stort rum som bara står tänker jag.

Sen har jag börjat jobba på äldreboendet här i Bäckefors och gör det hela sommaren.

I övrigt hade jag nog inte mycket mer att säga, men slänger med några bilder från studenten och så⬇️

Bild 1 & 2: Ciderfrukost i parken innan studenten med @lillalexandra 🍾🍸
Bild 3: Jag och Vinc var turn't
Bild 4 & 5: Flaket
Bild 6: Min studentskylt och saker folk hängde på mig
Bild 7: Vilja och Noah på mitt studentkalas

Likes

Comments

Hej!

Nu har det gått nästan 2 månader sen jag uppdaterade här senast.. Ooops...

Senast var när jag var på väg till Italien med klassen och det var verkligen jättefint där! Här kommer några bilder:

Vinc (@lillalexandra ) på bussen till Landvetter!

Vinc (igen) När vi skulle lyssna på något föredrag om jag inte minns fel

Dopkykan med Santa Maria Del Fiore i Bakgrunden

Santa Maria Del Fiore och Giottos Klocktorn

Santa Maria del Fiore

Giottos Klocktorn

Palazzo Vecchio

Ponte Vecchio

Utsikt från Ponte Vecchio

Utsikt från nån annan bro

Hälsade på David med!

Jag och Vinc :D Helt slut av värmen och att gå överallt

Påväg hem här, nyss lyft från Pisa.

Sen har jag inte gjort mycket mer än gått i skolan efter vi kom hem, Eller ja jag har fyllt år, men det har inte hänt mycket mer än skolstress fram till betygen sattes i Måndags.

Idag har jag flyttat kartonger eftersom vi håller på att byta lägenhet, det gick riktigt bra! Har börjat lägga in textilier i skåp och så och imorgon ska vi bära ännu mer lådor och även försöka med några möbler. Det är inte långt alls till nya lägenheten så det går allt bra att bära det utan släp eller så.


Nu ska jag kolla tv och försöka fixa en ny bloggdesign! 

Har'e!

Likes

Comments