Header

ADHD/ADD, ASD (Asperger), GAD, Livet efter utredningen, Mobil

Ibland går det fort mellan svängningarna... Nu mår jag bra. Är glad. Lugn. Och trevlig.

Suck. Detta tillstånd..

Bröderna och brorson kom ner idag. Levererade en ny mobil, kollade vad som behövdes för att ladda ned Windows på en Mac, skrattade (gud så skönt det var)... Och när jag kommer ut till min bil, sångligare det rosor på framrutan! 💕😀

Så nu sitter jag här med en ny iPhone, en sovande hund och rosor i köket ☺️🌺

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ADHD/ADD, ASD (Asperger), Depression, GAD, Oro, Barnbarn

Ett dilemma för mig. Jag bet inte hur jag ska vara. Känner att jag inte gör som andra farmödrar. Tabubelagt ämne. Jag jobbar mycket och träffar mitt barnbarn sällan.

När jag kommer hem om dagarna, vid ca 19, är jag slut. Orkar inget mer än äta och sen lägga mig. När helgen kommer så är det inte ofta ungdomarna är hemma. Sen går tiden.

En knepig situation. Känner mig utanför eller mer "inte delaktig". Men vet inte heller hur jag ska kunna känna mig delaktig. Jobbigt.

Mina diagnoser spelar in såklart. Jag har ju en jävla ångest nu, som svänger rejält. Jobbet är min räddning då. Det som håller mig uppe. Sen kan jag sätta mig i bilen och åka hem, gråter redan där.

Det är svårt att förklara för en som inte är insatt... Min syster hade himla bra förklarande ord. Någon som kan förstå.

Likes

Comments

ADHD/ADD, ASD (Asperger), Oro, GAD, Depression

Nu flödar visst ångest och tankar hela tiden. Just när jag lugnar ner mig, kommer nästa oro. Haft en ganska lång period av "må bra" och sen kommer dessa perioder av motsatsen. Då är det jobbigt att leva. Gråter mycket och ofta. Inga mediciner hjälper. Jag blir jobbig, svår att ha att göra med, får för mig att ingen tycker om mig, har inget här på jorden att göra. Minsta lilla min hund visar (annorlunda) så tror jag att han sk dö. Och vad händer om han gör det? Då flyttar jag. Långt bort. Han är min trygghet.

Ibland är jag så arg på att jag har dessa diagnoser, som gör mig till den här sjuka ångestmänniskan som tappar vett och sans. Fan. När skiner solen igen...

Likes

Comments

ADHD/ADD, ASD (Asperger), GAD, Livet efter utredningen, Oro

Denna ständiga oro för min hund gör mig galen.. Igår hade han gjort sig illa i bakbenet sa sonen, de var hundvakt medan jag åkte på mässa. Men han haltade lite när jag hämtade honom. Senare så haltade han så pass att han inte satte ned tassen. Såg ynklig ut. Kom inte till ro. Skakade konstigt i kroppen och jag ser framför mig hur veterinären säger att han måste avlivas. SÅ hysterisk blir jag när jag blir rädd...

Natten var hemsk, vi hade svårt att somna, men gjorde det till sist. Idag sedan så avtog haltande. Och han fick feber istället! Va fan... Men, han går på detox, så det kan ju vara det.

Jag blir nog mer galen än jag är på pappret.

Likes

Comments